دوستان و استادان گرامي
سلام
من تصمصم دارم يك 60D و يك لنز walk Around بخرم. با توجه به اينكه لنز 15-85 براي بودجه من بسيار گران محسوب ميشه (900000تومان) و تقريباً با نصف قيمت اون ميشه 18-135 يا 17-85 خريد ، به نظر شما از بين دو گزينه اخير كدام انتخاب بهتري است؟
سپاس و احترام
از اينكه تجربيات خوبتونو با ديگران شريك ميكنيد ، خيلي ممنون ( ميدونم كه هم وقت صرف كرديد هم ريال هم زحمت و تلاش )
كل اين 51 ص با صفحات ديگه ر خوندم . پس كوتاه ميپرسم كه از اين شلوغ تر نشه اين تاپيك.
به پرتره علاقه دارم و يكم منظره و معماري ، دوربين هم 550d با 18-55 هستش ،كاملا آماتور هستم ، 800تومن بودجه گذاشتم ، حدودا 400 براي (يه كيف خوب + فلاش nissin622 + لنز 50mm/f1.8) ميره ، با 400 بقيه 17-85 بهتره يا 18-135 يا حداقل دوسال بايد صبر كنم براي 15-85 (بعد از عيد مسافر بلاد كفر هستم و ميخوام از دوربين بهترين استفاده را بكنم در ضمن قيمتش تقريبا EUR 700 هستش http://www.ebay.it/sch/i.html?LH_BIN...4&_sop=7&_sc=1 )
به نظر شما آيا انتخاب هاي ديگه اي هم دارم
سلام
به دوستاني كه قصد خريد يه لنز Walk Around مناسب رو دارن لنز 270-18 تامرون خصوصا" نسخه PZD رو پيشنهاد ميكنم..به شخصه اين لنز رو با 200-18 كنون و همينطور نسخه اول همين لنز تامرون تو مغازه تست كوچيكي انجام دادم و اين لنز رو لنز ارزنده اي ديدم و خريداري كردم..
از ديد من اين لنز شارپنس و رنگ ايده ال و همچنين نسخه PZD اون فوكوس داخلي و سريعي داره..
فقط به عنوان يه توصيه اگر قصد خريد لنزهاي ديگري هم داريد از فروشنده بخوايد اين لنز رو هم در اختيارتون بزاره و چند شات باهاش بزنيد و با همون زوم خود دوربين مقايسه مختصري بين لنزها داشته باشيد و بعد انتخاب كنيد..
موفق و سلامت باشيد..