با سلام. برادر ميلاد با توجه به بودجه فكر كنم بهترين گزينه يه لنز دست دوم 17-85 is usm باشه
با سلام. برادر ميلاد با توجه به بودجه فكر كنم بهترين گزينه يه لنز دست دوم 17-85 is usm باشه
با سلام. آقا نادر اون samyam رو متوجه نشدم. چي هستش؟ mer30گزينه بعدي انتخاب لنزهاي شركت samyam است كه بنده گزينه هاي زيادي را در سايتش ديدم
کارخانه مستقلی هستش که لنز تولید میکنه داستان طولانی داره از تولید لنز با اسامی مختلف تا خرید امتیاز لنز های دیگه و تولید اونها در قالب یک نام...
والا من تا به حال تو بازار ایران ندیدم [به فرض وجود هم] فکر هم نکنم جایی باشه که تمام مدل هاش رو موجود داشته باشه
در چند مورد از لنزهای تولیدیش دوستان مدعی هستن نتایج به مراتب بهتری از سیگما و بخصوص تامرون هستش.
در مورد دو برند تامرون و سیگما فکر نکنم میون لنز های تامرون چیزی پیدا کنید؛
اما سیگما گزینه های زیر رو عموما تو بازار ایران داره:
Sigma 28 - 70mm f/2.8 - 4 DG = حدودا 150
Sigma 24 - 60mm f/2.8 EX DG = حدودا 300
Sigma24 - 135mm f/2.8-4.5 EX IF Zoom = حدودا 350
Sigma 28 - 70mm f/2.8 EX DG = حدودا 350
Sigma17 - 70mm f2.8 - 4.5 DC Macro = حدودا 400
Sigma 24 - 70mm f/2.8 EX DG Macro = حدودا 450
موفق باشید
ویرایش توسط beh_b7 : Wednesday 6 October 2010 در ساعت 18:01
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
بهنام جان زحمت اصلي رو كشيدند.
بعد از تحقيق زياد فهميدم مارك samyam رو يزندهاي زيادي وجود دارد:
pro optic -- adorama -- samyam --- ....
جالبه افرادي كه اين كالا رو حتي در وسايل جانبي خريد كردند از كيفيتش بسيار راضي بودند.
بنده خودم يك ست اكستنشن تيوب - تله كانورتور 1.4 -- فلاش ماكرو از همين مارك گرفتم. بسيار عالي است.
شما ميتوانيد آنرا از هر كشوري غير از ايران پيدا كنيد.
مسئله اينه اتوفوكوس نداره ولي كيفيتش بسيار بسيار عاليه.(البته به قيمتش)
نادر مسلمی
میلاد احمدی
Nikon D750+Samyang 14 f2.8+Nikkore 50 f1.8 G
Canon eos m+22 f2
با راهنمایی های بچه ها و اساتید فورم به این نتیجه رسیدم که برای شروع با 550 دی شروع کنم ولی چون در نهایت به فکر فول فریم هستم و 550 رو برای شروع و به عنوان دوربین ثانویه میخام به نظر شما گزینه ای عاقلانه است که لنزهای فول فریم رو تهیه کنم؟؟؟ شاید تا یکی دوسال آینده لنزهای جدیدتری وارد بازار بشن؟
اول به فکر تهیه 15-85 بودم ولی فهمیدم که این لنز برای کراپ دارها ایدآل می باشد،، و با جستجو در میان مطالب سایت به این نتیجه رسیدم که لنز ایدآل برای فول فریم ها 24-105 می باشد ( منظورم از آیدال لنز های walk around) می باشد.
با توجه به این شرایطی که گفتم آیا لنز 24-105 بر روی 550دی جواب میده؟؟ و اینکه آیا میتونه این لنز واید من رو هم بر روی 550دی کاور کنه؟؟؟؟و نیاز به تهیه لنزی دیگر برای واید دوربینم ندارم؟؟ آیا این لنز باتوجه به قیمت بالایی که داره برام ماندگاره؟؟ کلا ارزش خریدن داره؟؟؟
ضمنا اگه اشتباه نکنم لنز کیت 550 دی 18-55 ( درسته؟؟) آیا 24-105 نیاز منو تامین میکنه؟؟ که فقط تنها بدنه 550دی رو خریداری کنم؟؟ نظر دوستان در مورد داشتن هر دو لنز 18-55 و 24-105 چیه؟؟
اگه اساتید لنز بهتری رو سراغ دارن بگن و دلیلشم بگن. با تشکر از همه دوستان و مدیران فورم،، این نکته رو هم بگم که با مطالب مفیدی و بسیار کاربردی که تو این سایت ارائه میشه واقعا دیدم نسبت به عکاسی خیلی عوض شده. ممنون از راهنمای های مفیدتون
سلام
دوربین بسیار خوبی انتخاب کردید. مبارک باشد.با راهنمایی های بچه ها و اساتید فورم به این نتیجه رسیدم که برای شروع با 550 دی شروع کنم
ای بابا ! شما هنوز شروع نکرده اید ! فول فریم !! 550 برای شروع، ثانویه !ولی چون در نهایت به فکر فول فریم هستم و 550 رو برای شروع و به عنوان دوربین ثانویه میخام
کم لطفی نکنید !
بله احتمالش هست.شاید تا یکی دوسال آینده لنزهای جدیدتری وارد بازار بشن؟
بله، برداشت شما از 15-85 و 24-105 درست هست.اول به فکر تهیه 15-85 بودم ولی فهمیدم که این لنز برای کراپ دارها ایدآل می باشد،، و با جستجو در میان مطالب سایت به این نتیجه رسیدم که لنز ایدآل برای فول فریم ها 24-105 می باشد ( منظورم از آیدال لنز های walk around) می باشد.
بستگی به خودتون، نوع عکاسی تون داره.با توجه به این شرایطی که گفتم آیا لنز 24-105 بر روی 550دی جواب میده؟؟
این لنز روی بدنه کراپدار خیلی واید نیست. حدود 38 میلیمتر با احتساب Crop Factor 1.6اینکه آیا میتونه این لنز واید من رو هم بر روی 550دی کاور کنه؟
این باز هم بر میگرده به نوع عکاسی شما، اگر 550 را کیت تهیه کنید 18-55 موجود کنار لنز 24-105 می توانید استفاده کنید.( اگر اولترا واید بخواهید باید یک لنز مثل Canon EF-S 10-22 تهیه کنید.)و نیاز به تهیه لنزی دیگر برای واید دوربینم ندارم؟
این لنز، لنز ارزشمندی استآیا این لنز باتوجه به قیمت بالایی که داره برام ماندگاره؟
برای کسی که بداند چه چیزی می خرد و استفاده اش را داشته باشد، صد در صد ارزش دارد.کلا ارزش خریدن داره؟
بله، یکی از کیت های 550 دی با همین لنز است.ضمنا اگه اشتباه نکنم لنز کیت 550 دی 18-55 ( درسته؟؟)
قبلا جواب دادم !آیا 24-105 نیاز منو تامین میکنه؟؟
به نظرم این دو رو باهم داشته باشین خوبهکه فقط تنها بدنه 550دی رو خریداری کنم؟؟ نظر دوستان در مورد داشتن هر دو لنز 18-55 و 24-105 چیه؟؟
به نظرم شما اصلا این 24-105 را فعلا از لیست خرید حذف کنید. این مقدار هزینه برای شروع کسب تجربه خیلی مناسب نیست،یک لنز عمومی بیشتر برای شما مناسب است.گه لنز بهتری رو سراغ دارن بگن و دلیلشم بگن.
( شرمنده ولی خودتان هنوز نمیدانید نیازتان چیست و البته طبیعی است)
یک 550 دی با لنز کیت 18-135 و یا 18-200 خریداری کنید، این مجموعه حداقل یکسال شما را سرگرم خواهد کرد.
در آن هنگام آنقدر دانش، تجربه و مهارت دارید که بتوانید تشخیص دهید سمت فول فریم بروید یا نه و یا لنزهای گران خاص بخرید و یا نه.
ماشالله، چقدر سئوال !
امیدورام همه را جواب داده باشم :)
شاد باشید و موفق.
امیدورام فرصت عکاسی داشته باشید و از تمام لحظات عکاسی لذت ببرید.