با سپاس از پاسخ خوب شما
در واقع من فکر می کردم وقتی از فاطله کانونی 100 mmبه فاصله 200mmمیریم باید تصویر 2 برابر بشه. ممکنه در این مورد یه توضیحی بدبد. در اصل تصور لنز بزرگ می شه ولی 10 درصد. اگه فکر می کنید لنز من خراب هست یه راهنمایی بکنید چه جوری مطمئن بشم. اگه پیشنهاد بهتری برای لنز دارید هم ممنون می شم
بله باید دو برابر بشود
همین دیروز بحث بسیار مفصلی در باب magnification یا همان بزرگنمایی در تاپیک "راهنمایی برای خرید لنز" شکل گرفت !
با استناد به پست جناب قشقایی :
magnification در لنزهای تله از تقسیم فاصله کانونی بر حسب میلیمتر بر عدد 50 (فاصله کانونی نرمال)حاصل میشه .
یعنی درشنمایی در فاصله کانونی 100 م.م معادل 2 و در فاصله کانونی 200م.م معادل 4 میشود . لذا اینکه فکز کردید تصویر در 200 باید بزرگنمایی دو برابر فاصله 100م.م باشد صحیح است
پست شماره 439
سلام به همگی
من می خوام لنزم رو برای ماکرو گرافی ارتقا بدم. الان از لنز نیکون 60 استفاده می کنم. برای انتخاب بین نیکون 105 و 200 به طور جدی موندم. اگه ممکنه دوستان یه کم راهنمایی کنن.
در ضمن به نظرتون با گرفتنلنز جدید نیازی به نگه داشتن انز 60 دارم یا بفروشمش؟
مرتضی باقری
D7100+Nikkor 18-105mm f3.5-5.6+Nikkor 50mm f1.8 D+Sigma 105mm f2.8 macro+Tokina 11-16 II f2.8 + SB800+Vangard Alta 233AP
درباره من
ممنون از پاسختون. بذارید یه جور دیگه بپرسم سوالمو.
اگه بال هزینه یک لنز 200 یک لنز 105 و یک TC بخرم بهتر نیست به نظرتون. کیفیت و sharpness با TC به نظرتون خیلی پائین می آد؟
منظورتان این است که یک لنز ماکرو 200 به اضافه ماکرو 105؟ فکر نمیکنم بشود روی لنز 200 با استفاده از TC عکاسی ماکرو کرد چون اگر هدف عکاسی ماکرو و رسیدن به بزرگنمایی حداکثر است با بستن TC اینقدر عمق میدان کم میشود که باید دیافراگم را خیلی بسته نگهدارید. اگر روشن بفرمایید چه نوع عکاسی ماکرو میخواهید انجام دهید راحت تر میشود راهنمایی کرد. اگر هدف، عکاسی از اشیا بی جان است که نیازی به تله بلند ندارید. همانطور که دوستان گفتند بزرگنمایی لنزهای ماکرو 200 و 105 و 60 و 40 هیچ فرقی ندارند فقط لنز تله امکان اینکه با فاصله بیشتری از سوژه به بزرگنمایی 1:1 برسید را فراهم میکند.
سلام خدمت دوستان عزیز. یک لنز برای نیکون تا قیمت 2.600 می خواستم. برای پرتره و کار های فشن در استودیو
یک لنز 70-24 f/2.8 ام دارم. ممنون
کمی نگرانم برای تغیر برند. فعلا این دوربین های جدید که قرار است بیاید من رو کمه سرد از خرید کرده . لنز دیگری پیشنهاد نمیکنید؟