بفرمایید عمده استفاده شما برای تهیه لنز چیست
تا بتونم راهنمایی کنم کدوم لنز بهتره
با سلام
من لنظري موخواهم كه همه موارد را داشته باشد يعني هم ماكرو باشد هم تله باشد هم وايد ايا همچين لنزي هست ؟
باتشكر
با سلام
خیر دوست عزیز.
ژانر عکاسی ماکرو یه ژانر خاص هست و لنزهای مخصوص به خود را دارد. اکثر این لنزها فواصل کانونی بلندی دارند مثل 60، 80،90،105 ,... که مسلما کار لنز واید رو براتون نخواهند کرد اما می تونید تا حدودی با اونها عکاسی پرتره انجام دهید.
2 نکته:
1. لازم به ذکر هست که تمامی لنز ها دارای فاکتوری به نام حداقل فاصله فوکوس هستند که برای لنزهای همه کاره چیزی حدود 45 سانتی متر هست. حتی بر روی لنز 105-24 کنون عبارت macro نوشته شده. اما این ماکرو همون ماکرویی نیست که شما انتظارش رو دارید.
2. شما میتونید به روش عکاسی با لنز معکوس، عکسهای ماکرو میکروسکوپی بگیرید که هر چقدر لنز واید تر باشه میزان بزرگنمایی هم بیشتر هست. اما این روش بسیار روش سخت و طاقت فرسایی هست و گرفتن عکس به این روش نیازمند ساعتها تمرین و ممارست می باشد.
گشتم نبود نگرد نيست
البته سيگما يه 200-18 داره كه ماكرو هم هست ولي خيلي خوب ريويو نشده
به نظر من يه كيت بگيريد براي وايد و تله و لنز ماكرو جدا بگيريد
در ضمن ماكروگرافي روشهاي ديگه اي هم داره مثل رينگ معكوس و فيلتر كلوزآپ كه البته دردسر خودشو داره ولي ارزون تره
سلام
من 9 ماهه d3200 دارم تا حالا هم فقط از 18-55 خودش استفاده کردم ... یه لنز برای پرتره و یه لنز واید واسه طبیعت و عکاسی شهری میخوام بخرم ... کلا میخوام هر کدوم زیر 500 باشن و حتی دست دوم... بهترین برای شارپنس و سرعت فوکس چی هست اگه معرفی کنین ممنون میشم ... حتی اگه یک لنز باشه که واسه جفتش کاراییی بده بهتره ممنون
درود،
دوست گرامی با این قیمت انتخابهاتون خیلی محدود هستند. لنز وایدی تو این بازه قیمت نداریم.
برای پرتره هم که کیفیت خوب و شارپنس خوبی داشته باشه Nikkor 50mm f/1.8 D رو توصیه میکنم. منتها با خرید این لنز اتو فوکوس رو از دست خواهید داد.
این لنز یه ورژن G هم داره که کمی از لحاظ اپتیکی بهتر و دارای موتور فوکوس هست. قیمت نوش هست حدود 750 تومن. شاید تو ناصر خسرو دست دومش رو هم به قیمتهای کمتر پیدا کنید.
لنز خوب و قابل قبولی که هم بشه پرتره کار کرد و هم منظره لنز 105-18 نیکون هست که حدود 900 تومن قیمت داره. باز هم تو ناصر خسرو احتمال اینکه کارکردشو به قیمتهای کمتر پیدا کنید زیاده.
سلام دوستان میشه بهم یه راهنمایی کنید بفرمایید بین AF-S VR Nikkor 300mm f/2.8G IF-ED و AF Nikkor 180mm f/2.8D IF-ED کدام بهتره؟ من بیشتر میخوام برای عکاسی پرتره استفاده کنم.
سئوال بعدی هم اینکه اگر یه 18-55 داشتید میخواستید لنز بخرید 18-140 را انتخاب می کردید یا 85mm F/1.8 ?
دوربین من Nikon D5300