اتفاقا به لنزی اشاره کردین که خودم هم خیلی بهش علاقه دارم و مدام در تعقبش هستم. اما مشکلاتی هم وجود داره. از جمله مشکله بک فکوسینگ در بعضی نمونههای لنز سیگما. آیا میشه این مشکل رو حل کرد؟ این مقایسه رو جدیدا دیدم:
و اینجا هم یک مقایسی دیگه رو پست کردم که نتایجش در نظر من واقعا عجیبه:
دقیقا هم همین مساله باعث شده که به این فکر باشم که از این به بعد یا لنزی نخرم یا اگه میخرم چیزی نباشه که بعد از یک مدت دیگه برام کاربرد نداشته باشه دقیقا حرفی که دوست عزیزمون آقای Behnamarena زدند. من الان بین لنزهای که دارم از لنز ۷۰-۳۰۰ نیکون دیگه استفادی نمیکنم. استفدم از ۱۸-۵۵مم نیکون هم خیلی کم شده. این لنزها رو روز اولی که دوربین میگرفتم به خاطره قیمتشون خریدم اما الان میبینم که به هیچ دردی نمیخورن.
انتخاب چند لنز فیکس به جای ۲۴-۷۰ هم درد سرهای خودش رو داره. فراوان پیش اومده که به خاطره تعویض لنز موقعیتهای خوبی رو از دست دادم. با داشتن یه D۷۰۰ کنار D۸۰ آدم دیگه نیزی به تعویض لنز نداره. و با توجه به اینکه همسرم هم علاقمند هستند به عکاسی و ایشونم شروع کردن به یاد گیری عکاسی، داشتن دو بدنه برای دو نفرمون تا حدی لازم خواهد بود.
در پاسخ مدیر محترم فورم که فرمودند واقعا لازم است که به همه پستها پاسخ داد؟ باید عرض کنم که من پیگیر سوالات دوستان عزیز دیگه هم بودم و چون سوال متفاوتی داشتم، جدا گانه مطرح کردم. شاید بیانم خوب نبود. سوال من اینه که الان بخرم این لنز رو یا صبر کنم. دغدغه من هم مسالهٔ قیمتهای بازار و تغییرات گاه و بی گاه تجهیزات عکاسی هست. همین الان هم یکی از دوستاد عزیز برام پیام دادن که ظاهرا من هم منظور ایشون رو درست متوجه نشدم. معذرت می خوام.
از دوستان عزیز که کمک و راهنمایی میکنن بسیار ممنونم و اگر طرح سوال باعث رنجش بعضی از دوستان شده واقعا عذر میخوام.