با توجه به توضیحات دوستان من برای دوربین 5000d
لنز 18-200 vr رو گرفتم
ممنون از توضیحاتتون.
فرهاد کرمی
Nikon D610 -Nikon 12-24 F/4 & Nikon 24-120 F/4 N & Nikon AF-s 300 f/4 & AF Nikon 80-200 f/2.8 D speedlight 600 & TC14
یه سوال داشتم که در هیج جایی راجع به اون جوابی ندیم.
فروشنده میگفت لنز های نیکون بر خلاف کنون موقع عکس گرفتن یه صداهای اضافه میده که مربوط لرزه گیرشه.
حالا میخوام بدونم ایا این صدا های اضافه که مثل تق تق میمونه که بعد از گرفتن عکس معمولا یک یا دوبار شنیده میشه عادی هتسش؟
فرهاد کرمی
Nikon D610 -Nikon 12-24 F/4 & Nikon 24-120 F/4 N & Nikon AF-s 300 f/4 & AF Nikon 80-200 f/2.8 D speedlight 600 & TC14
این صدا مال لرزه گیر است و قبل از درگیر شدن ان است و در زمانی که اتوفوکوس انجام شود و زمان عکس گرفتن و بعد از ان صدایی نیست. راستش من نمیدونم لرزه گیر کنون صدا داره یا نه ولی صدای کمی که از لرزه گیر لنزهای نیکون شنیده میشه فکر نمیکنم مشکلی باشه مگر اینکه بخواهید از سبیلهای یک شیر که خوابیده است عکس ماکرو بگیرید.:) در هر صورت این صدا از صدای شاتر خیلی کمتر است.
سلام
ربطی نداره به نیکون یا کنون بودن!!!
موقع عکاسی لرزشگیر (هر مارکی که باشد) صدای بسیار ضعیفی تولید میکند (البته نه صدای تق تق....)؛ ممکن است در فلان لنز ISدار کنون صدا کمی کمتر یا بیشتر از فلان لنز نیکون باشد.
بعضی فروشندهها یه حرفایی میزنند که آدم میماند.
خط رو خط شدم به جناب غفاری
.
سلام
لرزشگير كنن كاملا بي صداست. من اولين باري كه دوربين نيكني رو با لنز 200-18 دستم گرفتم متوجه اين صدا شدم و برخلاف نظر عليرضا كه ظاهرا خيلي بهش عادت كرده معتقدم كمي بيش از آن است كه فقط شير خفته را در حالت عكاسي مكرو بيدار كند. البته قادر به بيدار كردن خرسي كه به خواب زمستاني فرو رفته هم نيست ولي براي من كه عادت نداشتم كاملا آزار دهنده بود.
فرهاد حسيني
سلام
فرهاد خان من 18-105 Nikonو 150-500سیگما دارم 18-105 نیکون در اتاق ساکت خیلی دقت بکنم می توانم صدایش را بشنوم و تشخیص بدهم ولی بیرون از خانه اصلا صدای لرزه گیرش را نمی توان شنید حتی با دقت کامل .
با این وجود من به صدای لرزه گیر 150-500 عادت کرده ام فکر کنم فرهادخان شما صدای لرزه گیر 150-500 رو بشنوید حتما می گوییدلنز من دارد آب هویچ می گیرد:biggrin:
البته من با 150-500 هم خیلی راحتم شاید بخاطر این است که همیشه با سرو صدای بچه ها سرو کار دارم.
پایدار باشید
یا حق
اسدالله مداح
سلام؛
براي اينكه من هم از غافله آف تاپيك عقب نيافتاده باشم، در مورد همه لنزهاي كنون نمي دانم؛ ولي صداي لرزه گير 55-250 به صورت مشخص شنيده مي شود؛ اما لرزه گير 100- 400 صداي كمتري دارد. لرزه گير 150-500 من (البته از نوع سيگما) هم مي تونه به راحتي يك خرس را از خواب زمستاني بيدار كنه.
ظاهرا صداي لرزشگير به جنس بدنه لنز نيز بستگي دارد (صداي لرزشگير لنزهاي بدنه پلاستيكي بيشتر است) و حتي Firmware دوربين:
کد:http://forums.dpreview.com/forums/readflat.asp?forum=1019&message=30033506&changemode=1
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
با تشکر از راهنمایی دوستان
لنز من هم 18-200 هستش و دقیقا صدایی شبیه بسته شدن دکمه بود که با توجه به اینکه من قبلا دوربین 500d کنون با لنز 18-135 داشتم و این صدارو نداشت برام سوال شده بود و فکر میکردم اشکالی در لنز هستش.
فرهاد کرمی