کسی از دوستان از قیمت روز این لنز اطلاع داره؟
ج.ابراهیمی
سلام از دوستانی که این لنز را دارند خواهش میکنم چندتا نمونه عکس که در نور کم با این لنز گرفته اند را اینجا قرار بدهند .
از کمک شما بچه های فروم تشکرم می کنم.
با سلام و عذر خواهی به خاطر کیفیت پایین عکس ها
اولی:1/40 iso 2500 f:4.5
دوم: 1/2 f:4.5 iso 2500
سوم: 1/2 f:3.5 iso 2500
چهارم: 1/2 f:2.5 iso 2500
پنجمی: 1/2 f:1.8 iso 2500
امیدوارم پاسخ سوال خودتون رو گفته باشید
اولی رو هم به این خاطر گرفتم که بدونید تقریبا در تاریکی عکس ها رو گرفتم.
فرهاد کرمی
Nikon D610 -Nikon 12-24 F/4 & Nikon 24-120 F/4 N & Nikon AF-s 300 f/4 & AF Nikon 80-200 f/2.8 D speedlight 600 & TC14
سلام ، امروز صبح این لنز بدستم رسید ، زیاد وقت نداشتم تست کنم ولی چند تا شات چهره که گرفتم احساس کردم خیلی سافته حتی فکر کردم که فوکوس نشده! کسی از دوستان همچی مشکلی داشته؟ یا ایراد از من بوده شاید؟
در ضمن بوکه خیلی جالبی داره
سلام دوستان .
این لنز از نظر کیفیت ساخت و کیفیت اپتیکی چطوره ؟
سلام
مبارک باشه, شاید بهتر بود نمونه عکسی میگذاشتید, ولی چون نمی خواهم پیش از خود قضاوتی کردی باشم, فقط به گفتن این بسنده میکنم که این لنز به هیچ وجه سافت نیست, شارپنس بسیار خوبی دارد (نه به طرز افراطی زیاد) و احتمالا ً مشکل در فوکوس کردن شما (بخصوص اگر در دیاف بازی عکس گرفتید) یا در لرزش دستتان بوده.
این عکس با همین لنز در دیافراگم 1.8 گرفته شده, به صورت سوژه دقت کنید, شارپ نیست؟
http://www.akkasee.com/forum/showpos...postcount=2258
کیفیت اپتیک بسیار خوب, به جز مشکل CA که البته من را آزار نمی دهد.
کیفیت ساخت هم نه در حد 70-24 نیکون ;) ولی بسیار خوب و دلچسب است, خیلی بیشتر از قیمتش.
یه سوال ، شما از این لنز برای عکاسی با موضوع انسان زیاد استفاده می کنید؟ می تونم تجربتون رو درباره استفاده از این فاصله کانونی برای این موضوع خصوصا در مقایسه با 50 جویا بشم؟ موضوعاتی مشابه همین عکسی که گرفتید و کلا پرتره های نیم تنه و کلا عکاس از انسان در جامعه
به نظرم این لنز به عنوان یک پرایم ( شاید بشه اسمشو گذاشت همه کاره) پر استفاده تره، اما 50 احتمالا برای عکاس با موضوع انسان مناسب تر باشه، درسته؟