ورقا جان تجهیزات جدیدت مبارک باشه خوش به سعادت تو و باقی دوستان .... ما که فعلا دستمون از دنیا کوتاهه!
ورقا جان تجهیزات جدیدت مبارک باشه خوش به سعادت تو و باقی دوستان .... ما که فعلا دستمون از دنیا کوتاهه!
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
ممنون افشین جان.
افشین دور از جونت این مثل دستش از دنیا کوتاه است را برا کسی که مرده استفاده می کنند. تو که انشالله 5 ساله دیگه هم عمر کنی:)
باز از بحث خارج شدیم..
این هم یک سری عکس از 30-15 ...
با سلام خدمت دوستان
لنز 200-18 فعلي سيگما چه جوره و لنز جديدش که مياد چه تفاوتي داره که تقريبا دو براه اين قيمتشه؟
اگه شما 300 تا 400 هزار مي خواستيد هزينه کنيد برا کاراي عمومي (وايد ، تله و ماکرو) چي مي گرفتيد
در ضمن دوربين من کنون 400 دي هستش ولنز بي فايده 55-18 دارم با تشکر
این دو لنز ( 18-200 قدیمی و جدید ) دو لنز کاملا متفاوت هستند ....
از نظر ساختار و تعداد المان ها و گروه ها کاملا متفاوت هستند ، از نظر قیافه و ابعاد هم متفاوت است..از نظر امکانات هم متفاوت است یکی با لرزه گیر و دیگری بدن لرزه گیر....از نظر قیمت هم کاملا متفاوت است یکی 350 هزار تومان دیگری احتمالا 700 تومان....
لنز 18-55 کنون هم زیاد بی فایده نیست ، دوستان کمی کم لطف هستند ، بارها سایت هایی را دیده ایم که عکس های بسیار زیبا ، شارپ ، زیبا و معقول از این لنز 40 دلاری قرار داده اند....
امالنز همه کاره برای شما ...
با این مبلغ لنزی وجود ندارد...
بهترین گزینه 17-70 سیگما است که دیگر شما تله نخواهید داشت ، اما از نظر عملکرد اپتیکی و شارپنس و خطاهای رنگی لنز بسیار معقول و خوبی با حداقل قیمت است با اف 2.8
این لنز در حدود 400 یا 450تومان است ، متاسفانه قیمت را ندارم......
از نظر ماکرو این لنز خوب است ، اما نمیتوان از آن در حد یک لنز ماکرو انتظار داشت....
درباره ی تله هم باید به دنبال لنز دیگری باشید.....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
مرسی من علاقه شدیدی به چند لنز سیگما که همه قطع دیجیتال هستند دارم فکر کنم با یه 400d شروع کنم و منتظر مدل بین 30D و 5D بشم تا دوربینو آپگرید کنم .
راستی شنیدم D80 نسخه جدید فریمور داده بیرون که نویزو توش کاهش داده میخواستم بدونم کسی از این موضوع خبر داره؟
پويا رحيم زاده
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
Sigma 80-400 لنز بسیار خوبی هست. البته در 400مم کمی با افت کیفیت مواجه می شود که با بستن دیافراگم به میزان 1 استاپ کاملا شارپ می شود. بزرگترین ویژگی آن که مدام به خریداد چشمک می زند لرزه گیر موثر و قیمت نسبتا مناسب آن است. و البته بزرگترین ایراد آن هم فوکوس کند است که باعث می شود برای کار های خبری و ورزشی مناسب نباشد.
لینک زیر را هم بد نیست مطالعه بفرمائید: (البته با مانت canon تست شده است)
http://www.the-digital-picture.com/R...ns-Review.aspx
تستهایی که من از ۴۰۰-۸۰ سیگما دیده بودم نسبت به مشابه نیکون خودش کاملا تصاویر سافتی تولید میکرد.
ولی لرزهگیرش کاملا موثره.....
اشکالش همانطوری که آقای آقاجانی گفتن سرعت کم فوکوس اون هست(که در مونت نیکون این سرعت کاملا بستگی به بدنهای داره که ازش استفاده میکنید.... یعنی روی بدنه هایی مثل d2h و یا d2x سرعت بسیار بالایی خواهید داشت.)
خلاصه... تفاوت قیمتش رو هم با نمونه نیکونش نمیدونم چقدر هست.
حدود 250000 تومان که خرید سیگما را غیر عاقلانه میسازد.کد:خلاصه... تفاوت قیمتش رو هم با نمونه نیکونش نمیدونم چقدر هست.
قیمت زیر در اندونزی. نرخ برابری روپیه اندونزی و ریال ایران خیلی نزدیک است.
کد:http://jpckemang.com/detail.php?cid=2987646203ee60b7f746f5&sid=64582564 03ee69a02c28f6&mid=20994210893eed2c5d8f4e2&pid=111 04922013eeff674dd6b2 http://jpckemang.com/detail.php?row=1&cid=2987646203ee60b7f746f5&sid=64 58256403ee69a02c28f6&mid=335310873ef12c1ce4bf3&pid =141672264941138cc85f722 __________________
ویرایش توسط infinity : Monday 2 July 2007 در ساعت 07:26 دلیل: قرار دادن لینک در تگ کد