کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
با سلام
امروز با یکی از دوستان راجع به 70-200 سیگما صحبت میكردم كه بگیرم یا نه.
بهم میگفت با توجه به زمینه عكاسی من ( منظره و پرتره) به جای اینكه پول برای دیاف 2.8 بدم بزارم برای قدرت تله بیشتر
البته برای خرید یه لنز واید اختلاف نظری نبود
می خواستم منو راهنمایی كنید. اینجا بحث اینكه این لنز سیگما كارایی خوبی داره زیاده ... از لحاظ كیفیت و ....
به نظر شما برای من چه لنزی مناسب ا ست
برای واید هم سیگما 10-20 رو میخوام بگیرم كه متاسفانه امروز زنگ زدم نور نگار گفت تا 10 روز دیگه میآد؟
در ضمن اگر جایی رو سراغ دارین برای خرید بفرمایید ؟ ( مثل سیگل كه شمارش و ندارم :::big grin:::)
علی باقرزادهCanon EOS 50D
EF 70-200 F4 L USM - Canon 24-70 2.8 L USM
Sigma 10-20 EX DC HSM - EFS 18-55
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
مشكل اصلي پوله كه خدا زيادش كنه canon قيمت لنزاش ........ آسمون ميره.
نميدونم منظور شما دقيقا كدو قسمته؟
اما كلا قضيه اينه
من ميخواستم لنز 70-200 سيگما با دياف 2.8 رو بگيرم كه اينجا از كارايي اون تعريف شده بود.
بعد از صحبت با يكي از دوستانم ، به من گفت كه بجاي اينكه بيام لنز 70-200 مذكور رو بخرم بجاش با اين پول لنز تله ديگه ي گه قرت بيشتري تو تله داره بگيرم چو براي كار منظره و... زياد فرقي براي من نميكنه.
دليلش هم اين بود كه تو فضاي باز كه من عكس ميگيرم و هميشه هم فرصت استفاده از پايه را دارم ، احتياجي به دياف 2.8 ندارم....
حالا سوال من اين كه با توجه به نحوه كارمن نظر شما براي خريد لنز تله چه؟؟
چه لنزي رو پيش نهاد ميكنيد؟
در ضمن نظرتون راجع به 100-300 سيگما چي هست؟
منظور بنده ان قسمت بود كه Bold شده بود.....
و اما مهم ترین سوال.....با توجه به زمینه عكاسی من ( منظره و پرتره) به جای اینكه پول برای دیاف 2.8 بدم بزارم برای قدرت تله بیشتر
بودجه ی شما چقدر است ؟
اول از همه بدانیم حداكثر بودجه چقدر است بعد صحبت كنیم...
و بعد اینكه خودتان شخصا احساس میكنید چه رنجی را میپسندید ؟ مثلا تله 300 برایتان كافی است و یا 200 و اینطور شما چه رنجی را میپسندید....
کاوه قبادیExposure.ir
حدود یک میلیون یکم بالا یکم پایین
ولی میخوام هم تله بگیرم و هم واید 10 -20 سیگما
البته 300 رو بیشتر میپسندم....
کاوه قبادیExposure.ir
کاوه قبادیExposure.ir
میشه بیشتر توضیح بدین ممنون