سلام دوستان
به دنبال یک لنز ماکرو خیلی خوب میگردم چه لنزی را پیشنهاد
می کنید . دوربین کنون 20 دی
ممنون از زحمات بی دریغ دوستان.
Printable View
سلام دوستان
به دنبال یک لنز ماکرو خیلی خوب میگردم چه لنزی را پیشنهاد
می کنید . دوربین کنون 20 دی
ممنون از زحمات بی دریغ دوستان.
دوست عزیز، چند گزینه در پیش رو دارید:
Canon EF 100 f/2.8 Macro
Canon EF-S 60 f/2.8
Sigma 70 f/2.8
Sigma 150 f/2.8
من سعی کردم بنا بر نظر خودم این لنز ها را به ترتیب مناسب بودن برای کار های عمومی بنویسم. اگر کاربرد و انتظارات خود را دقیق تر بیان کنید شاید بتوانم بهتر راهنمایی کنم.
آیا سوژه های عکاسی شما حشرات و موجودت جان دار هستند یا برای کار در استودیو لنز ماکرو نیاز دارید؟
آیا اصلا به ماکروی 1:1 نیاز دارید یا خیر؟؟
واقعا سوال خوبی رو مطرح کردید . من هم چند وقتی است که به دنبال یک لنز ماکرو مناسب میگردم . البته دوربین من نیکون d80 است .
من هم 350 دي دارم و ميخوام يك لنز سيگما ماكرو بخرم .
چه لنزي خوبه ؟
اين عدد مثلا 70-17 در لنز ماكرو يعني چي ؟
سلام
آقای مددی عزیز برای نیکون لنز 105 Vr واقعا لنز خوبیه و حدود 800 هزار تومان قیمتشه و لنز 60 نیکون هم حدود 460 هزار تومان که اینهم لنز خیلی خوبیه یک لنز 200 هم هست که حدود 1 میلیون تومان قیمت داره که فکرنکنم زیاد به کارتون بیاد
سیگما هم 4 لنز داره 70 حدود 380 هزار تومان . 105 حدود 390 هزار تومان . 150 حدود 580 هزار تومان و 180 هم حدود 580 هزار تومان که البته به نظر من نیکون بگیرید بهتره
راستی من یک 105 سیگما دارم می خواهم ردش کنم چون نیکونشو گرفتم لنزش خیلی تمیزه اگر خواستید در خدمتم
این عدد رنج زوم لنز هست و ارتباطی با ماکرو بودن ندارد ...نقل قول:
اين عدد مثلا 70-17 در لنز ماكرو يعني چي ؟
سلام
من چون میخواستم لنز ماکرو بخرم ولی نهایتا بودجه اجازه نداد .
تحقیق زیادی کردم و از نظر قیمت و کیفیت لنز
Sigma 150 HSM....
یک لنز فوق العاده است
اول اینکه می خواستم بدانم فرق لنز ماکرو برای عکاسی حشرات و یا اشیا در چیست
دیگه اینکه در مجموع کدام بهتر است؟
کاربرد بنده هر دو می باشد هم عکاسی حشرات هم عکاسی در استودیو ماکرو...
ممنونم
حضور دوستان و اساتید عرض نمایم که بین 100 ماکرو کانن و 150 ماکرو سیگما کداو را انتخاب نمایم؟
با توجه به اینکه هر دو لنزها ی با ارزشی هستند جدا از رنج بیشتر سیگما محاسن و معایب هر کدام چیست
کلا به صورت حرفه ای کدام یک بر تری دارد؟
بیشتر کاربردم در عکاسی از گلها و حشرات میباشد
ممنون میشم مرا در این انتخاب دقیقا یاری نمایید
منتظر راهنمایی شما دوستان هستم؟؟؟
سلام: دوستان میخوام بدونم بدون در نظر گرفتن قیمت نظرتون رو این 3 لنز ماكرو چیه؟ واسه من دیدگاههای شخصی شما مهمه. اطلاعات سایت های دیگه كما بیش قابل دسترسه. منظورم اینه با اطلاعاتی كه از سایت های دیگه دارید شما باشید واسه 40دی كدام آیتم ها رو در خرید بین این 3 لنز بشتر مد نظر قرار میدهید و دلیل این تصمیم شما چیست؟ .......پیشاپیش ممنون از راهنمایی:)
.
Canon EF 100mm f2.8 Macro
.
Sigma 150mm f/2.8 EX APO Macro EX DG HSM
.
Sigma 180mm f/3.5 EX DG APO Macro IF HSM
سلام
آقای قشقائی عزیز فکر نمی کنید این قیاس مع الفارقه
حداقل سه لنز توی فاصله کانونی یکسان رو مقایسه کنید
100 و 180 فقط توی ماکرو بودن با هم مشترکند وگرنه دو لنز با کاربرد مختلفند
مهیار جان قبول دارم. من از این 3 لنز فقط ماكرو اون واسم مهمه. واسه همین فواصل كانونی اونها فقط واسم یك اسمه. چون بهترین ماكرو را میخوام از كاربرد فاصله كانونی صرف نظر میكنم..... ممنون
افشين جان در اين تاپيک در مورد اين لنزها خيلي کامل و مفصل صحبت شده
يک نگاهي بهش بنداز
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=3656
سلام
150 سیگما لنز بسیار خوبیست با چند عیب :
- نداشتن VR
- وزن نسبتا سنگین آن
- گیج بودن فکوس در Auto Focus (البته این مورد شاید در تمام لنزها تا حدودی صادق باشد..)
در برند نیکون، 105 ماکرو می تواند بهترین انتخاب باشد به چند دلیل:
- سیستم VR
- شارپ بالا
- قابل استفاده برای عکاسی پرتره با توجه به رنج نسبتا قابل قبول..
- و..
مهرداد جان من اون تاپیك رو رفته بودم اما به توصیه شما یكباره دیگه مرور كردم اطلاعات مقبولی از 150 سیگما هست ولی نه در مقام مقایسه با این 2 لنز. از100 كانن جزیی بحث شده از 180 یكی دوبار اسمش اومده ولی واقعیت اینه كه تو اون تاپیك بیشتر بحث سر لنزهای نیكون وسیگماست و خیلی جاها بحث به دومین خاصیت این لنز ها كشیده میشه(پرتره) . این 3 لنز مورد اشاره من در مقام مقایسه نبودند.... نخواستم تاپیك همینجوری ایجاد كنم گفتم اینجا باشه البته نمیدونم شاید كسی جوابی نده ولی منتظر میمونم......راستی خودت نظرت چیه؟ اگر چیزی به ذهنت میرسه بگو......
سیگما 150 لنز خوبی هست وفوق العاده شارپ فوکوسش تا اونجايي که من تحقيق کردم از 105خيلي بهتر هست وسيگما 150 براي حشره گرافي فاصله بهتري به شما ميده.من خودم چند وقت پيش تصميم به خريد لنز ماکرو داشتم وگزينه هام هم به ترتيب 150سيگماو 100کنون بودند.امابعد از اينکه 150 روتو دستام گرفتم گفتم no way خيلي سنگينه.در مورد180 هم اطلاعات کافي ندارم.آقا فرهاد وسعيد نقشبندي با 100 کنون کار کردن اونها اطلاعات کاملتري ميتونند بدن. اگر بتونی با وزن سيگما 150 كنار بياي من اونو پيشنهاد ميدم
راستي به گالري سر ميزني آقاي گودرزي اکثر عکسهاش رو با 150 سيگما ميگيره يک نگاه بهشون بنداز
سلام: دوستان با تجربه در این خصوص اگر مواردی به ذهنتون میرسه لطفا راهنمایی(تعدادی از دوستان لطف كردند پشنهاد های ارزنده.... مواردی از این قبیل اگرممكنه) . ممنون
دوست عزیز برای یک لنز ماکرو شما 100 تا آلترناتیو ندارید که:::happy:::
دوستانی هم که نظر می دهند بیشتر بر اساس تجربۀ خود و کار با وسایل مورد بحث نظر می دهند...
من یک سال پیش لنز 150 سیگما را گرفتم و به دلایلی که بالا عرض کردم آنرا فروختم که 105 نیکون را بگیرم..
البته اگر رنج 150 و یا بالاتر برای شما در اولویت اول قرار دارد بحث آن جداست..
بنده برای پروانه گرافی این لنز را گرفته بودم ، ولی در این قطب با تابستان کوتاه ، رنج 150 بلا استفاده ماند:::happy:::
سلام
دوستان من تازه ميخام DSLR دار بشم و بين 400d canon و nikon d40x موندم
ميخام بدونم چون هزينه هم برام مهمه كدوم دوربين رو ميتونم با لنزهاي خوب براي عكسهاي ماكرو و تله خوب داشته باشم ؟ مثلا به جز لنز 18-55 خودش يه لنز با زوم خوب هم داشته باشم
براي ماكرو خوب چه لنزي پيشنهاد ميكنيد ؟
مقايسه 3 لنز ماكرو Nikon AF-S 105mm F/2.8 VR / Sony 100mm F/2.8 macro / Sigma 105mm F/2.8 macro
کد:http://newcamerareview.com/sony___sigma_and_nikon_macro_lens_shootoutid170.html
نقل قول:
Conclusion
It should be obvious by now the Nikon is best at F/2.8, the Sony looks real close in sharpness at F/4, but the Sigma is another stop or two away from its best sharpness.
At F/8-F/16 all were sharp, and produced excellent 1:1 macros at their best apertures.
I wouldn't worry too much about the CA or ghosting on the Nikon, those are some extreme examples I've given you.
For Nikon owners: If you're considering a macro lens, I'd probably go ahead and get the factory model for $800. That's just me. You can save yourself about $400 by getting the Sigma and using it at F/8 and F/11, which I do most of the time anyways. Of course, I'm assuming the Nikon mount Sigma model would perform the same as my Sony mount. Also, you'd be giving up the Vibration Reduction, but it doesn't work too well at full macro anyways. The Nikon seems like a bargain at the price, factoring in the nice build quality and sharpness.
For Sony owners: The current price for the Sony 100mm macro is about $649, about $275 more than the Sigma. For the extra money you'll get a sharper image at wider apertures and more distance to the subject at full macro, plus a neat focus hold button! I'd go for the factory model myself instead of taking a chance on a Sigma, in which I haven't been having much luck with lately. But, at F/8 or a stop down, there isn't much difference, and if this is where you're going to use it, save yourself some money and buy the Sigma.
به نظرتون کدومو بخرم
سیگما 220 هزارتومن ارزون تره و ادمو وسوسه میکنه...
به نظرتون کنون میرزه براش انقدر پول بیشتر بدم؟
Canon 100mm:
کد:http://www.photozone.de/canon-eos/167-canon-ef-100mm-f28-usm-macro-test-report--review
Sigma 105mm:
کنون در f های پایین تر رزولوشن بیشتری داره تا سیگما.کد:http://www.photozone.de/canon-eos/301-sigma-af-105mm-f28-ex-macro-dg-lab-test-report--review
سیگما افزایش طول به هنگام فوکوس دارد ولی کنون ندارد.
به نظر من به Canon 60mm Macro هم فکر کن. قیمتش با سیگما تقریبا برابره و کیفیتش در حد canon 100mm هست.
عاقلانه هست که اگه عجله نداری، منتظر باشی تا لنز Tamron 60mm f/2 هم بررسی بشه. قیمتش احتمالا پایینتر یا مساوی سیگما خواهد بود ولی با دیافراگم باز تر:
http://a.img-dpreview.com/news/0903/...60mm_macro.jpg
البته بهتره حرفه ای ها هم نظر بدن. از روی نظر من تصمیم نگیر.کد:http://www.photozone.de/canon-eos/162-canon-ef-s-60mm-f28-usm-macro-test-report--review
سلام دوست عزیز.
من حدود سه ماه هست که canon EF 100mm macro خریدم و واقعا ازش راضی هستم و از همه لنزهام بیشتر ذوستش دارم. واقعا لنز خیلی خوبیه و از خریدش پشیمون نمیشی.
در ضمن من از خیلی از اساتید فروم شنیدم که بهترین لنز برای دوربین کانن لنز کانن هست و به عبارت دیگه هیچ نوع لنزی مثل لنز کانن با بدنه کانن مچ نیست.
مرسی
بعضی از دوستان 60mm کنون رو پیشنهاد کردند..
اگه 60 بخرم نسبت به 100 چه چیزی رو از دست میدم ؟
60 برای کراپ دار ها هست که میشه 96. ولی 100 برای فول فریم ها هست که همون 100 میمونه. یعنی 60 بریا کراپ دار میشه تقریبا 100 برای فول فریم.
هر دو تا ماکروی 1:1 هستن، و حداکثر بزرگنمایی یکسانی دارن، با این فرق که 60 می تونه به سوژه نزدیکتر بشین و غیر از اون، برای پرتره هم کاربرد داره. یه عده پرتره های کنون 60 رو رویایی توصیف کردن. ولی 100 برای کراپ دار میشه 160 که مناسب این کار ها نیست و یه تله متوسط به بالا محسوب میشه.
البته بازم می گم این نظر من هست.
دوست عزیز
با توجه به گفته های شما
من که 40D دارم و سنسورم کراپه اگه 60mm بگیرم علاوه بر micro میتونم پرتره های خوبی هم بگیرم ...
با توجه به اینکه یه 17-85 هم دارم فکر کنم پیشنهاد شما 60mm کنون باشه ... درسته؟
من باشم این کار رو می کنم. 200 تومن رو هم صرف چیز های دیگه می کنم. بازم خود دانید. از دوستان دیگه هم مشورت بگیرین بهتره.
سلام
من یک 40D و یک لنز ۱۰۰ کنون دارم. اول باید بگم که این لنز بسیار لنز خوبیست و میشه گفت که بهترین لنز ماکرو به حساب میاد. و از نظر گرفتن عکس ماکرو من تا حالا هیچ مشکلی با این لنز نداشتم و کاملا راضیم. و اما در مورد عکاسی پرتره از اونجایی که لنز بر روی 40D بسته شده فاصله کانونی اون معادل یک لنز ۱۶۰ میلیمتر است و این موجب میشه که مجبور بشید حداقل دو تا سه متر از سوژه فاصله بگیرید. از نظر من این مشکل چندان بزرگی نیست و من تا حالا مشکلی باهاش نداشتم. اما نکته اساسی که شما باید بهش توجه کنید رابطه بین فاصله کانونی و عمق میدان است. همونطور که میدونید عمق میدان با افزایش فاصله کانونی کاهش پیدا میکنه و چون این لنز بر روی 40D معادل یک لنز 160 میلیمتر است عمق میدان خیلی کمی دارد. و باید خیلی دقت کنید که فوکوس دقیق انجام شده باشد. و در صورتیکه بخواهید مثلا یک پرتره کاملا شارپ داشته باشید باید دیافراگم را حداقل بر روی f10 تنظیم کنید که نیاز به نور شدیدی برای عکاسی خواهید داشت. پس در صورتیکه عکاسی پرتره را در فضای بسته انجام بدهید حتما نیاز به فلاش دارید. مگر اینکه نخواهید کل چهره فوکوس باشد و خیلی دقیق فوکوس کنید.
از آنجایی که شما فعلا یک لنز 17-85 دارید و در صورت نیاز شدید میتونید از اون استفاده کنید. من به شما پیشنهاد میکنم که برای خودتون اولویت بندی کنید اگر اولویت شما عکاسی ماکرو است ۱۰۰ میلیمتر را انتخاب کنید ولی اگر بیشتر میخواهید عکس پرتره بگیرید ۶۰ میلیمتر برای شما گزینه بهتری است. اگر هم برایتان فرقی نمیکند و به یک میزان عکس پرتره و ماکرو میگیرید از نظر من ۱۰۰ میلیمتر را بگیرید چون فکر میکنم ۶۰ میلیمتر برای عکاسی ماکرو کم است و باید خیلی به سوژه نزدیک شوید و ممکن است سوژه فرار کند و شاید نتوانید از فلاش سرخود دوربین استفاده کنید (البته در این مورد من تجربه عکاسی با ۶۰ میلیمتر را ندارم ولی در با ۱۰۰ میلیمتر من تا بحال نیازی به رینگ فلاش برای عکاسی ماکرو نداشتم و در صورت نیاز از فلاش خود دوربین استفاده کرده ام)
سلام
105 سيگما رو كه همون طور كه دوستان گفتند كلا فراموش كنيد.
60 رو هم اگر فقط مكرو مي گيريد يا حداكثر پرتره ي سر و شانه مي گيريد بهش فكر كنيد. براي پرتره ي چهره 60 خيلي كوتاهه و اعضاي صورت در عكس دفرمه خواهد شد ( به تاپيك لنز هاي مناسب براي پرتره مراجعه كنيد ).
100 كنن يكي از بهترين لنزهاي مكرو موجود در بازاره كه براي پرتره هم مناسبه. من خودم پرتره هاي خيلي خوبي با اين لنز گرفته ام. هرچند لنز 85 كنن كه اصولا انتخاب پرتره است رو هم دارم ولي گاهي شارپنس زياد اين لنز در پرتره دردسر ساز مي شه. پرتره هاي 100 مكرو كمي سافت تره كه براي عكاسي از بانوان و افراد مسن گاهي مناسب تره و نيازي به سافت كردن در نرم افزار پيدا نمي كنيد !
روي هم رفته پيشنهاد من 100 كنن است.
سلام
جناب نور قاسمی ، لنز مناسب برای پرتره با فول فریم فکر کنم 100-150 میلیمتر هست و اگر اشتباه نکم یکی از بهترینها لنز 135 میلیمتر هست .نقل قول:
60 برای کراپ دار ها هست که میشه 96. ولی 100 برای فول فریم ها هست که همون 100 میمونه. یعنی 60 بریا کراپ دار میشه تقریبا 100 برای فول فریم.
با این حساب برای کراپ دارها میشه بین 70 تا 100 میلیمتر که بهترین لنز هم برای این کار 85 میلیمتر هست
( باز اگر اشتباه نکنم)
راستش من هم همچنین سوال و مشکلی رو پیش رو خواهم داشت و البته برای نیکون !
برای همین هم نه کانن 60 و نه 100 میلیمتر مد نظرم نبود از اول و 105 میلیمتر سیگما هم که ...
البته 105 نیکون هست که قیمتش یکم بالاست و یکم تله :biggrin: و 60 نیکون که کوتاهه
و انتخاب هایی که من برای این کار (بیشتر ماکرو و گاهی پرتره) بهشون رسیدم ، 70 میلیمتر سیگما و 90 میلیمتر تامرون هست .(که قیمت مناسبی هم دارند)
اگر دوستان در مورد این دو لنز هم نظرشون رو بفرمایند ممنون میشم (البته خودم 70 سیگما رو دوست دارم :::big grin2:::)
ممنون :::happy:::کد:http://www.photozone.de/canon-eos/282-tamron-af-90mm-f28-di-sp-macro-test-report--review?start=1
http://www.photozone.de/canon-eos/300-sigma-af-70mm-f28-ex-dg-macro-canon-review--test-report?start=1
من امروز canon 60 mm f 2.8 macro رو گرفتم و همونجا هم با canon 100 mm f 2.8 macro مقایسه کردم , 60 شارپ تر بود
canon 60 mm f 2.8 macro = 450.000
canon 100 mm f 2.8 macro = 650.000
اینم مقایسه اش : هر دو عکس در f 4 و سرعت 60/1 ثانیه و در یک جا گرفته شده اند , فوکوس در هر دو عکس روی کلمه puo در خط پنجم از بالا
کراپ از canon 60 mm macro
http://www.pcnet.ir/images/60.jpg
کراپ از canon 100 mm macro
http://www.pcnet.ir/images/100rkr.jpg
در تاپیکهای : لنز ماکرو ، بهترین لنز ماکرو ؟ و درخواست راهنمایی برای خرید لنز
سلام
ببخشید جناب میثم
فکر میکنید لازم بود 3 پست مشابه در 3 تاپیک جداگانه ارسال کنید ؟ :confused:
معذرت بابت آف تاپیک
ممنون :::happy:::
بله آقای حسینی
هر سه تاپیک در مورد لنزهای ماکرو بود و احیاناً اگر کسی برای تهیه لنز ماکرو به یکی ازین سه تا تاپیک مراجعه کرد بتونه ازین اطلاعات استفاده کنه
میشه این سه تا تاپیک رو در هم ادغام هم کرد
سلام
من یه لنز 150 سیگما دارم همونطور که تو امضام هست
مشکل خاصی نداره و از کیفیتش خیلی راضیم
اما گیج میزنه تو فوکوس کردن
چند وقت بود تو فکر بودم با یه 100 کنن عوضش کنم
اما امروز عکسهاشونو تو سایت The-Digital-Picture که مقایسه کرده دیدم، کیفیت 150 به وضوح بهتر از 100 بود !!!
فکر میکردم کیفیتشون فرق چندانی نکنه !
چقدر میشه رو مقایسه اون سایت حساب کرد؟
یعنی گیج بودن فوکوس این لنز رو به خاطر کیفیت بهترش تحمل کنم و هزینه ی اضافی نکنم؟؟
کمتر کسی است که در وضوح بالای 150 سیگما شک کند ولی متاسفانه وزن بالا و مهمتر از همه گیج زدن فوکوس (این رو عیناً در تور دیدم :biggrin:) شاید خیلی ها رو به سمت برندهای دیگر ببره
در مقایسه ای که بین 60 ماکرو کنون و 100 ماکرو کنون انجام دادم به نظرم 100 نسبت به 60 گیج میزد اساسا ً !
View Poll Results: Which Macro prime lens do you usehttp://lh3.ggpht.com/_JPFEnF4XJIw/Sl...0/Untitled.jpg
پ ن: چون سایتی که این رای گیری توش انجام شده برای کنون هست،فقط لنزای کنون و لنزای مانت کنون تو رای گیری اورده شده.
حمید جان، آیا نسخه های دیگه ای از این لنز 150 سیگما را امتحان کردی؟ چون جناب ناظم الرعایا و سجاد هر دو از این لنز دارند و داشتند و فکر میکنم بسیار هم راضی بودند , احتمالا ً نسخه ای که گیرت آمده از QC قوی سیگما فرار کرده. :::big grin2:::
آقا میثم
- در تستتان از سه پایه هم استفاده کردید؟
- فاصله سوژه از لنزها در دو حالت چقدر بوده است؟
- کراپها 100% بوده اند؟ چون تصویر لنز 60 بزرگتر از تصویر 100 م.م است که باید برعکس می بود.
- و اینکه به نظر من صرفا ً نتیجه ای که در یک دیافراگم خاص و با چنین سوژه ای حاصل شود، خیلی معتبر نخواهد بود.
یکی از سایتهای بسیار خوب که متاسفانه فقط لنزهای ماونت کنن را تست میکند the-digital-picture.com است، که میتوانید کراپ 100% از تصاویر لنزهای مختلف را در دیافراگمها و فاصله های کانونی مختلف در کنار هم مقایسه کنید و در مورد شارپنس،کنتراست و ... قضاوت کنید.
در لینک زیر با نگه داشتن موس روی عکس، تصویر لنز 100 م.م را مشاهده میکنید و با کنار بردن آن؛ تصویر لنز 60 م.م (هر دو هم در دیافراگم 4)
(به نشانگر فلش در بالا توجه کنید)
چیزی که من میبینم، حاکی از برتری لنز 100 ماکرو است!کد:http://www.the-digital-picture.com/Reviews/ISO-12233-Sample-Crops.aspx?Lens=335&Camera=474&Sample=0&FLI=0&API=2&LensComp=107&CameraComp=453&SampleComp=0&FLIComp=0&APIComp=2
سلام
نمیدانم باید اینجا پست بزنم یا تاپیکی دیگر...ولی میخوام لنز 105 م م ماکرو بخرم و بیشتر به لنز نیکون نظر مثبت دارم
بنظرتون لنز خوبیه ؟ برای خرید بدون گارانتی از کجا بخرم؟ اگه فروشنده آشنا دارید بگید..مرسی
105 نیکون در صورتی که مورد استفاده شما باشد یکی از بهترین لنزهای ماکرو است.
برای فروشگاهها به لینک زیر سر بزنید.
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=8944
سلام
مجله Digital Camera World , August 2009 بین 6 لنز ماکرو 100 م م مقایسه ای انجام داده که که انتخاب این مجله
Tamron SP AF 90 mm f/2.8 Di Macro با 95% امتاز بود.
80% canon EF 100 mm f/2.8 Macro USM
89% nikon AF-S VR Macro 105 mm f/2.8
65% Pantex smc DFA 100 mm f/2.8 macro
62% Sigma 105 mm f/2.8 EX DG
62% SONY 100 mm f/2.8 Macro
95% Tamron SP AF 90 mm f/2.8 Di Macro
مقادیری که با % مشخص شده نمره ای هست که مجله مورد نظر به هر لنز داده.
اینم لینک دانلود این مجله : http://depositfiles.com/en/files/3fzwmgi9k
لنز تامرون خیلی خوش قیمت تر هست،ولی از لرزش گیر و کلاس نیکوور هم نمیشه گذشت..دوستان یه مقایسه تخصصی انجام میدید ؟
http://www.photozone.de/nikon--nikko...report--review
http://www.photozone.de/nikon--nikko...report?start=1
راستی لنز های تامرون همگی در چین ساخته میشن؟
با تاخیر!!
من که مشکلی با فکوس سیگما 150 نداشتمنقل قول:
سلام
من یه لنز 150 سیگما دارم همونطور که تو امضام هست
مشکل خاصی نداره و از کیفیتش خیلی راضیم
اما گیج میزنه تو فوکوس کردن
چند وقت بود تو فکر بودم با یه 100 کنن عوضش کنم
اما امروز عکسهاشونو تو سایت The-Digital-Picture که مقایسه کرده دیدم، کیفیت 150 به وضوح بهتر از 100 بود !!!
فکر میکردم کیفیتشون فرق چندانی نکنه !
چقدر میشه رو مقایسه اون سایت حساب کرد؟
یعنی گیج بودن فوکوس این لنز رو به خاطر کیفیت بهترش تحمل کنم و هزینه ی اضافی نکنم؟؟
مشکلی که من داشتم فقط باهاش رنج تله اش یکم رو کراپ دار بالا بود !! وگرنه تو کیفیت فکوس به نظرم جزو لنزهای خوب سیگما هست اما موضوعی که هست من اگه بخوام بین 100 کنون با 150 سیگما انتخاب کنم با اینکه انتخاب یکم سخته ولی 100 کنون را انتخاب میکنم !!اما اگه بخوام برای فول فریم انتخاب کنم 100 درصد سیگما 150 را انتخاب میکنم واقعا معرکه است رو فول فریم !!!!:::love2:::
راستی Aperture Ring چیه ؟ از لحاظ فنی و تئوریک می دونم ولی آیا با چرخاندن حلقه در ویوفایندر عمق میدان و تغییرات حاصل از افزایش یا کاهش قطر دیافراگم دیده میشه؟اگه بشه خیلی جالبه
این یکی از قابلیت های لنز ماکرو تامرون برای مانت نیکون هست..
این مدل در ژاپن تولید میشه،اخه میگفتن در چین تولید میشه!!
دوستان
70mm sigma macro را در چه سطح کیفیتی میدانید ؟
به نسبت 60mm Nikon micro ؟ و 150mm sigma ؟ و 105mm sigma ؟
Nikkor Macro lens - 105 mm - F/2.8 و به نسبت ؟
ببخشید یکم تعداد لنزها زیاد شد :) ممنون
سجاد عزیز !
البته فاصله کانونی بالای این لنز حسن عمده و برجسته اونه. من حتی عمدتا اونو همراه تله کانورتور استفاده میکنم چراکه با افزایش فاصله کانونی بهتر میشه یک پس زمینه یکنواخت و مبهم داشت. به عبارتی سوژه را بهتر میشه از پس زمینه جدا کرد.
حتی جوزا لنز سیگمای 180 رو بهمراه 2تا تله کانورتور 1.4 و 2 با هم استفاده میکنه تا علاوه بر اینکه بتونه از فاصله بیشتری عکس بگیره ، پس زمینه یکنواختی هم بدست بیاره.
این لنز شارپترین و کم عیب ترین لنز سیگما است. حتی میتونم بگم بعد از 105 نیکور، شارپترین لنز ماکروی در بین همه ی برندهاست.
از نظر فوکوس من روی دی300 هیچ مشکلی باهاش ندارم. با تله کانورتور برای ماکروگرافی چرا، یکمقدار گیج میزنه ولی استفاده از اوتوفوکوس در ماکروگرافی اصولا اشتباهه و بهتره از فوکوس دستی (برروی سه پایه ) و یا عقب و جلوکردن دوربین ( برروی دست ) استفاده کرد.
در شرایط دیگه مثلا برای پرتره، سرعت اوتوفوکوس خیلی عالیه.
سلام
http://photozone.de/images/8Reviews/..._canon/kit.jpg
:::love2:::
فکر کنم یکی از مهم ترن معیارها برای انتخاب لنز ماکرو ، شارپنس لنز باشه که در مورد 70 مم سیگما ، سایت SLRgear اینچنین گفته :
کد:http://www.slrgear.com/reviews/showproduct.php/product/964/cat/30
مساله ای که هست فکر کنم هیچ لنز ماکروی به اندازه این لنز در بازترین دیاف ( 2.8 ) تا این حد شارپ باشه . حتی طوری که شارپنس اون محدود به وسط تصویر نمیشه و گوشه تا گوشه ی تصویر شارپ هست !نقل قول:
Sharpness
As noted, this is a very sharp lens. Even at its maximum aperture of f/2.8, it's sharp from corner to corner of the frame, the sharpness increasing only slightly as you stop down. Things stay wonderfully sharp as you continue to close the aperture, diffraction limiting first being detectable in the DxO-generated results as early as f/8, but probably not even faintly detectable in real-world images until f/16.
این MTF از سایت فتو زون :
http://photozone.de/images/8Reviews/..._canon/mtf.gif
و این هم از سایت SLRgear (لینک رو در یک صفحه ی جدید باز کنید)
در کل من هرجا در مورد این لنز خوندم ، نوشته بودند شارپ ترین لنز دنیا !! و البته ایراداتی هم داره مثل HSM نبودن و افزایش طول زیاد در هنگام فوکوس برای ماکرو !کد:http://www.slrgear.com/reviews/zproducts/sigma70f28/tloader.htm
در کل بنظر من با این قیمتی که داره شاید بشه گفت یکی از بهترین انتخاب هاست !
http://photozone.de/images/8Reviews/rating/thumbsup.jpg
موفق باشید :)
سلام دوستان
من تازه می خوام DSLR بگیرم CANON EOS 1000D و میخوام یه لنزی بگیرم که دوره آماتوری رو به خوشی سر کنم :biggrin:
یعنی بتونم یه تجربه خوب و کلی رو همه حالتهای عکاسی (ماکرو ، طبیعت ، استودیو و ....) داشته باشم.
لنز خوده CANON EOS 1000D خیلی از این کارهارو انجام میده اما تو ماکرو هیچی نیست ، که من عاشقه ماکروگرافیم و بهش نیاز هم دارم چون شغل اصلی من انیمیشن سه بعدی هستش که نیاز به تکسچر دارم و با ماکرو میشه تکسچرهای خوبی تهیه کرد.
یه مشکل هم هست، پول زیادی ندارم که چند جور لنز بگیرم.
بعد از کلی جستجو به این مورد رسیدم Sigma 70-300mm F/4-5.6 APO DG Macro ، نمونه عکسهای خوبی ازش هست:
http://www.pbase.com/neodelphi/sigma_70300_apo_dg_macro
http://www.pbase.com/cameras/sigma/7...6_dg_apo_macro
حالا میخوام نظر شما رو در موردش بدونم و اینکه آیا تو ایران هست، قیمتش چیه و از کجا میشه تهیه کرد؟
ممنونم
این لنزی که شما گفتید بزرگنمایی 1-1 نمیدهد
در حد 450 هزار تومن = 60 میلی متر ماکرو کنون
650 هزار تومن = 100 میلی متر ماکرو کنون
سیگما و تامرون رو هم میتونید تو این بخش و دو بخش مشابه دیگر , درباره شون بخونید
درسته دوست عزیز، من هم میدونم که بزرگنمایی این لنز 1:2 هستش.
منظورم این بود که کسایی که با این لنز کار کردن از تجربشون اگه براشون امکان داره بگن که آیا این لنز به اندازه %70 کارایی لنزهای تخصصی (ماکرو و تله) توانا هست یا نه.
که اگه باشه لنز compound خوبی میشه برای انجام خیلی از کارها.
ممنون از راهنمایی، ظاهرا این لنز کاربرد خوبی داره. حتی در 50mm و 22mm هم عکسهای خوبی میشه باهاش گرفت.
http://www.pbase.com/image/59099552
http://www.pbase.com/dang/image/58083458&exif=Y
http://www.pbase.com/image/59099551
http://www.pbase.com/image/59741360
قیمتش چه قدره و از کجا میشه گرفت؟
من به عنوان کسی که همسایه این لنز (مدل تامرونیش رو می گم، ولی خیلی فرقی ندارن) رو استفاده کرده، می گم نه.نقل قول:
درسته دوست عزیز، من هم میدونم که بزرگنمایی این لنز 1:2 هستش.
منظورم این بود که کسایی که با این لنز کار کردن از تجربشون اگه براشون امکان داره بگن که آیا این لنز به اندازه %70 کارایی لنزهای تخصصی (ماکرو و تله) توانا هست یا نه.
که اگه باشه لنز compound خوبی میشه برای انجام خیلی از کارها.
مشکل یک: به دلیل ماکروی نه چندان ماکروی 1:2 اون
مشکل دوم: به دلیل سریع نبودنش + نبود IS (یکیش بود کافی بود)
مشکل سوم: کیفیت نامناسبش در 300 میلیمتر هست که در این فاصله کانونی به ماکروی 1:2 می رسه. در 300 میلی، عکس ها در هر f باز هم سافت هستن، Color Fringe داره و...
مشکل چهارم: سرعت فوکوس پایین. (من زیاد اهل MF نیستم... دلیل اصلیش نبود Live View هست)
این اشکال ها در مقایسه با یه ماکروی خوب (مثلا 100 ماکرو) گفتم.
ولی به عنوان یه تله+ماکروی 150 تومنی باید بگم فوق العاده هست... انتظار زیاد مانع کسب هست! :biggrin:
... و مشکل دیگر فاصله نسبتاً زیاد دوربین تا سوژه برای فوکوس (به گمانم 2 متر) ... (هر چند گاهی اوقات یک حسن است ولی من که هر بار خواستم سراغ ماکرو برم با این لنز حسابی کلافه شده ام ....)
یکی دیگر از فاکتورهایی که معمولا فراموش میکنیم و در مورد لنزهای ماکرو و لنزهای مورد استفاده برای پرتره مثل لنز 85 بسیار مهم است بوکه زیبا است. برای مثال لنز 85 1.4 نیکون بوکه بسیار زیبایی دارد. من لنز 60 ماکرو نیکون را دارم لنزی که شارپنس در حد عالی و کیفیت ساخت بدنه خوبی دارد. به نظر من تنها نکته منفی این لنز بوکه نه چندان زیبا است. بوکه خیلی harsh و تند که گاهی زیبایی سوژه را تحت تاثیر قرار میدهد. تا انجا که در رویوها دیدم لنز تامرون 90 بوکه دلنشینی دارد.
کلا عکاسی با لنز ماکرو شور و هیجان خاص خودش را دارد .برای نمونه 3 عکس بدون ویرایش میگذارم،عکس هارا مستقیما از RAW دوربین خروجی گرفته ام.
http://img.piqlet.com/dsc1043.jpg
http://img.piqlet.com/dsc1045.jpg
http://img.piqlet.com/dsc1098.jpg
D90 + Tamron 90mm
بهترین لنز ماکرو زایس واسه سونی آلفا 350؟
از برند سیگما چه مدل رو پیشنهاد میکنید؟
تا حالا کسی امتحان کرده که اگه یه لنز کلوزآپ رو روی یه لنز ماکرو ببندیم چه وضعیتی پیش میاد؟
دوستان کسی اطلاع نداره Canon MP-E65mm f/2.8 1-5X Macro تو بازار پیدا میشه یا نه؟؟
سلام دوستان یک لنز ماکرو خوب برای عکاسی از حشرات البته قیمتش هم مناسب باشه به من معرفی کنید دوربینم کنون 500 دی هست
با سلام خدمت اساتید محترم .
بنده یه سوالی برام پیش اومده و اونم اینکه اصلا از نظر تکنیکی به چه لنزی ماکرو میکن؟؟؟؟
من اینطوری واسه خودم توضیح دادم که هر لنزی که دارای کمترین فاصله فوکوس باشه بهش ماکرو میگن چون من اکثرا اون لنزهایی که بهشون ماکرو میگن رو دیدم دارای کمترین فاصله فوکوس بودن مثلا 20 سانتی متر اگه اینطوره و من درست فکر میکنم ایا نمیشه از کنن 18-55 هم به عنوان یه لنز ماکرو استفاده کرد چون اونم 25 سانت فاصله فوکوسش هست.
لطفا در صورت امکان راهنمایی کنین
سلام:
بطور اصولی به لنزهایی ماکرو گفته میشود که قادر به ایجاد تصاویری با بزرگنمایی 1 باشند. بطور مثال یک دانه فرضی، با ابعاد ایکس، تصویر رد شده از لنز، ابعادی معادل ابعاد واقعی آن روی سنسور ایجاد خواهد کرد.
معیار کمترین فاصله معیاریست که روی دوربین های کامپکت بکار برده میشود و بیشتر جنبه مارکتینگ دارد. فرضا ماکرو با فاصله 1 سانتی متر یا ...
هر چند رسیدن به این بزرگنمایی بطور کل روی MFD یا minimum focus distance ( حداقل فاصله فکوس ) اتفاق خواهد افتاد ولی معیار درستی برای ان تعریف نیست.
از این روی تاکید کردم چون ممکن است در پاره ای موارد ببینید یک لنز در حداقل فاصل 25 سانتی متر به بزرگنمایی 0.5 میرسد و دیگری در فاصله 90 سانتی متر به بزرگنمایی 1
موفق باشید
سلام
من به عنوان یک علاقه مند به ماکرو و ماکروگرافی و همچنین بخاطر اقدام به خرید یه لنز ماکرو (150 یا 180 سیگما) اخیرا مقاله بیشتری نسبت به قبل در مورد ماکرو خوندم، نتایج کلی رو میگم تا شاید به دوستان در انتخاب لنز ماکرو کمک کنه
اول اینکه اگه کسی واقعا به ماکروگرافی علاقه منده بایستی به اصول آن که توسط حرفه ای ها پیاده میشه پایبند باشه، هر چند که ممکنه در ابتدا مشکل باشه (حداقل برای من که اینطور خواهد بود)، اگه به این نکاتی که در پایین اشاره می کنم دقت بشه متوجه خواهید شد که چه فاکتورهایی می تونه در یه لنز ماکرو اهمیت داشته باشه و چه فاکتورهایی نه!
اولین نکته استفاده از فوکوس دستی است ( که قطعا در این حالت دو فاکتور دقت و سرعت فوکوس اتوماتیک اهمیت کمی پیدا می کنن)
جوزا که خیلیهامون احتمالا میشناسیم و تواناییهاش در ماکروگرافی رو هم واقفید در این مقاله + به این نکته اشاره می کنه
و یا در این رویوی سایت the digital picture که در مورد لنز 150 سیگماست و در اون دقت اتوفوکوس نسبتا پایینتره این لنز رو بی اهمیت می دونهنقل قول:
99% of my macro photos is taken in manual focus, so I really don't care about AF in a macro lens
نقل قول:
Fortunately, most macro photography is done using manual focusing which makes any autofocus inconsistencies and speeds irrelevant
نکته بعدی که مورد بالا هم تحمیل می کنه استفاده از سه پایه است (که باز فاکتور نداشتن لرزشگیر رو در یک لنز ماکرو کم اهمیت می کنه) و همچنین استفاده از قفل آینه و سلف تایمر برای بدست آوردن حداکثر شارپ
نکته سوم اهمیت فوکال بالاست، فوکال بالا در ماکروگرافی یک بکگراند یک دست و تمیز رو که از اوجب واجبات است:biggrin: و همچنین امکان عکاسی راحت تر از سوژه های خجالتی ای مثل پروانه رو بهتر فراهم می کنه، پس قطعا فوکال بالاتر می تونه فاکتور مهمی برای انتخاب یک لنز ماکرو باشه
در این تاپیک هم جناب بهین ناظم هم بخوبی به این نکته اشاره کردن و همچنین اشاره به استفاده کردن عکاسی که در بالا نامبرده شده از یه لنز 180 بعلاوه دو تله کانورتر 1.4x و 2x (معادل 500 میلیمتر) برای مجزا کردن بیشتر سوژه از بک و همچنین امکان ماکروگرافی از فاصله دورتر، این مقاله
عکس زیر هم برای درک بهتر تاثیر فوکال بالاتر در بدست آوردن بکگراند بهتر (یک دست تر)
http://www.img98.com/images/5kp0mufs7t90ymzdjjxt.jpg
دوستان و اساتید می تونن به نکاتی که احیانا از قلم انداختم هم اضافه کنن و یا اگه با مطالب بالا مخالفتی دارن، بیان کنن تا در موردش بحث بشه
موفق باشید:::happy:::