سلام دوستان
به دنبال یک لنز ماکرو خیلی خوب میگردم چه لنزی را پیشنهاد
می کنید . دوربین کنون 20 دی
ممنون از زحمات بی دریغ دوستان.
سلام دوستان
به دنبال یک لنز ماکرو خیلی خوب میگردم چه لنزی را پیشنهاد
می کنید . دوربین کنون 20 دی
ممنون از زحمات بی دریغ دوستان.
دوست عزیز، چند گزینه در پیش رو دارید:
Canon EF 100 f/2.8 Macro
Canon EF-S 60 f/2.8
Sigma 70 f/2.8
Sigma 150 f/2.8
من سعی کردم بنا بر نظر خودم این لنز ها را به ترتیب مناسب بودن برای کار های عمومی بنویسم. اگر کاربرد و انتظارات خود را دقیق تر بیان کنید شاید بتوانم بهتر راهنمایی کنم.
آیا سوژه های عکاسی شما حشرات و موجودت جان دار هستند یا برای کار در استودیو لنز ماکرو نیاز دارید؟
آیا اصلا به ماکروی 1:1 نیاز دارید یا خیر؟؟
واقعا سوال خوبی رو مطرح کردید . من هم چند وقتی است که به دنبال یک لنز ماکرو مناسب میگردم . البته دوربین من نیکون d80 است .
من هم 350 دي دارم و ميخوام يك لنز سيگما ماكرو بخرم .
چه لنزي خوبه ؟
اين عدد مثلا 70-17 در لنز ماكرو يعني چي ؟
سلام
آقای مددی عزیز برای نیکون لنز 105 Vr واقعا لنز خوبیه و حدود 800 هزار تومان قیمتشه و لنز 60 نیکون هم حدود 460 هزار تومان که اینهم لنز خیلی خوبیه یک لنز 200 هم هست که حدود 1 میلیون تومان قیمت داره که فکرنکنم زیاد به کارتون بیاد
سیگما هم 4 لنز داره 70 حدود 380 هزار تومان . 105 حدود 390 هزار تومان . 150 حدود 580 هزار تومان و 180 هم حدود 580 هزار تومان که البته به نظر من نیکون بگیرید بهتره
راستی من یک 105 سیگما دارم می خواهم ردش کنم چون نیکونشو گرفتم لنزش خیلی تمیزه اگر خواستید در خدمتم
مهیار سیاسی
این عدد رنج زوم لنز هست و ارتباطی با ماکرو بودن ندارد ...اين عدد مثلا 70-17 در لنز ماكرو يعني چي ؟
سام مقدم
سلام
من چون میخواستم لنز ماکرو بخرم ولی نهایتا بودجه اجازه نداد .
تحقیق زیادی کردم و از نظر قیمت و کیفیت لنز
Sigma 150 HSM....
یک لنز فوق العاده است
Camera: Nikon D90
Lenses: Nikon 18-105 VR
Soon: Sigma 10-20 f4.5
Bag: Kata KT-DR 467i
اول اینکه می خواستم بدانم فرق لنز ماکرو برای عکاسی حشرات و یا اشیا در چیست
دیگه اینکه در مجموع کدام بهتر است؟
کاربرد بنده هر دو می باشد هم عکاسی حشرات هم عکاسی در استودیو ماکرو...
ممنونم
کامیار
www.kampixel.com
CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500
حضور دوستان و اساتید عرض نمایم که بین 100 ماکرو کانن و 150 ماکرو سیگما کداو را انتخاب نمایم؟
با توجه به اینکه هر دو لنزها ی با ارزشی هستند جدا از رنج بیشتر سیگما محاسن و معایب هر کدام چیست
کلا به صورت حرفه ای کدام یک بر تری دارد؟
بیشتر کاربردم در عکاسی از گلها و حشرات میباشد
ممنون میشم مرا در این انتخاب دقیقا یاری نمایید