حمید جان، آیا نسخه های دیگه ای از این لنز 150 سیگما را امتحان کردی؟ چون جناب ناظم الرعایا و سجاد هر دو از این لنز دارند و داشتند و فکر میکنم بسیار هم راضی بودند , احتمالا ً نسخه ای که گیرت آمده از QC قوی سیگما فرار کرده.
آقا میثم
- در تستتان از سه پایه هم استفاده کردید؟
- فاصله سوژه از لنزها در دو حالت چقدر بوده است؟
- کراپها 100% بوده اند؟ چون تصویر لنز 60 بزرگتر از تصویر 100 م.م است که باید برعکس می بود.
- و اینکه به نظر من صرفا ً نتیجه ای که در یک دیافراگم خاص و با چنین سوژه ای حاصل شود، خیلی معتبر نخواهد بود.
یکی از سایتهای بسیار خوب که متاسفانه فقط لنزهای ماونت کنن را تست میکند the-digital-picture.com است، که میتوانید کراپ 100% از تصاویر لنزهای مختلف را در دیافراگمها و فاصله های کانونی مختلف در کنار هم مقایسه کنید و در مورد شارپنس،کنتراست و ... قضاوت کنید.
در لینک زیر با نگه داشتن موس روی عکس، تصویر لنز 100 م.م را مشاهده میکنید و با کنار بردن آن؛ تصویر لنز 60 م.م (هر دو هم در دیافراگم 4)
(به نشانگر فلش در بالا توجه کنید)
چیزی که من میبینم، حاکی از برتری لنز 100 ماکرو است!کد:http://www.the-digital-picture.com/Reviews/ISO-12233-Sample-Crops.aspx?Lens=335&Camera=474&Sample=0&FLI=0&API=2&LensComp=107&CameraComp=453&SampleComp=0&FLIComp=0&APIComp=2