سلام
اساتیدی که از لنز ژوپیتر 21m استفاده کرده اند (200mm f/4). لطفا راهنمایی کنند مشکل فکوس بینهایت در تمامی این لنز ها وجود دارد؟ در دو نمونه ای که من تست کردم اندکی تا فکوس بی نهایت فاصله داشت به طوری که ماه دارای شارپنس لازم نبود و حلقه فکوس به انتها رسیده بود. ضمنا این مشکل قابل حل است؟ چطور؟
با تشکر
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
سیدمحمد آقامیرزائی
اگه لنزتون مانت m42 هست و دوربینتون کنون، باید بشه به فوکوس بی نهایت رسید. در غیر اینصورت مانت لنز و نوع دوربینتون رو بفرمایید. نکته کلیدی این هست که می بایست فاصله رجیستر لنز (صفحه فوکوس لنز) بیشتر از فاصله مانت تا سنسور باشه.
ولی مثلا من لنز آنالوگ Tair 300 ای که داشتم روی کنون فوکوس بینهایت ایجاد نمی کرد (که با توجه به فاصله رجیستر باید بکنه) و با جستجو تو اینترنت راهی برای جراحی کردن لنز پیدا کردم و با تنظیم لنز، فوکوس بینهایت رو بدست آوردم. بد نیست یک سرچی درباره این لنز بکنید...
سیدمحمد آقامیرزائی
احتمالا هلیکوید لنز از جای اصلیش خارج شده که این ایراد پیش امده! خیلی از لنزهای 135 و 150 و 180 و 200 این مشکل رو دارند که با تنظیم حل میشه!
اول از همه 44m-7 لنز preset نیست و این برای فیلم برداری یکم دردسره! دوما 44m-7 فقط Auto هستش و تازه بجز پین auto دسته دیاف هم داره! این باعث میشه روی تبدیل های بدون درگیر کننده Auto دیاف باز و بسته نشه و در ضمن مجبورید دسته مذبور رو هم کمی کوتاهتر کنید!
44-3 کلا خیلی تو شارپنس و کنتراست از 44m-7 بدتر نیست در عوض بوکه اش خیلی Swirly تره و بسدت هم رنگهاش گرمتره! ولی کیفیت ساخت 44-7 به نظر من بهتره! یه مشکل دیگه 44-3 گیر کردن قسمت انتهایی به ایینه روی دوربین های فول فریمه که باید با تراش و سمباده زدن اصلاح کنید!