البته دو لنز هست که یکی را از جایی امانت گرفته ام و ایرادات کمتری دارد امل نمیتوانم تغییری در آن بدهم، اما این لنز که در تصویر است علاوه بر این که مشکل فکوس بینهایت بیشتر خودش را نشان میدهد ایرادات دیگری هم دارد.
امکانش هست که خودم مشکل را برطرف کنم و نیاز به تعمیرگاه نباشد؟
این هم تصاویر:
uploadfromtaptalk1435788738372.jpg
uploadfromtaptalk1435788419769.jpguploadfromtaptalk1435788436133.jpguploadfromtaptalk1435788445988.jpg
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
نظر من اینه که لنز های شما مشکل تنظیم هم ندارن و ذاتا مشکل المنت سپریشن دارن که اینقدر از بی نهایت عقب موندن! در ضمن چرا پین اتو این لنز سرجاش نیست؟
گفتم که این لنز مقداری ایراد داره.
کلا این لنز ها بی ایراد نیستند.
مدل دیگری هم که داشتم در مود اتو بعد بسته شدن دیاف به حالت اولیه باز نمیگشت.
سیدمحمد آقامیرزائی
سلام
ورژن 6 لنز دوست داشتنی هلیوس 44mرو هم تست کردم
چندی پیش ورژن 2 رو هم داشتم
از نظر اپتیک تغییر خاصی به چشم من نیومد همون اپتیک همون کنتراست و همون بوکه
تنها ایرادی که من به این لنزها میتونم بگیرم کنتراست پایینشونه که تو ویرایش کار میبره
یه سمپل با دیافراگم2:
000 copy copy.jpg
کراپ 100درصد:
سص.jpg
جلال پارسا
تاریخ تولید 2تا لنزت به هم نزدیک بوده برادر! لنزهای قدیمیتر یکم کاراکتر متفاوتی دارن و ترتزمیت کمتری هم دارند!
جناب پارسا لنزهای فیکسی که ماهیتا برای پرتره هستن باید هم کنتراست کمی داشته باشند
ماهیت عکاسی پرتره این را ایجاب میکند
اگر به نمونه های پرتره بنگرید اکثرا دارای کنتراست پایین هستند زیرا در پرتره بندرت سایه های تند میخواهیم ضمنا اگر
لنز کنتراست بالایی به ما بدهد در ویرایش پرتره به مشکل میخوریم
البته شرایط لنزهای کیت دوربین ها فرق می کند
داود معانی
سلام
پس از مدتی عکاسی با 58 هلیوس و 200 ژوپیتر به دنبال لنزی با عمق میدان کمتر یا در ژانری دیگر هستم.
در زاویه های زیر 100 میلیمتر با دیاف باز تر از 2.8 (مثلا 50mm f/1.4) چه لنزی برای ماونت پیچی پیشنهاد میکنید؟
با تشکر
سیدمحمد آقامیرزائی
خب روی چه بدنه قراره استفاده کنی؟ من خودم روی میکرو4/3 اکثر لنز های خوب و به قیمت مانت مختلف رو دستچین کردم! بعد یه مدت متوجه میشی که لنزهای ام42 اصلا بصرفه نیستن! مخصوصا رو دیاف باز یا فوکال های خاص!