سلام...
نادر جان خواهش میکنم....
داریوش جان شاید، اما بیشتر به فکر 50 - 500 هستم. چون این 75 - 300 فعلا کار ما آماتور ها رو راه میندازه . انشالله همان 50 - 500 فکر کنم لنز خوبی باشد.
سلام...
نادر جان خواهش میکنم....
داریوش جان شاید، اما بیشتر به فکر 50 - 500 هستم. چون این 75 - 300 فعلا کار ما آماتور ها رو راه میندازه . انشالله همان 50 - 500 فکر کنم لنز خوبی باشد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام...
داریوش جان یکمی واضح حرف بزن ، به خاطر وزن اون میگی؟یا ایرادی داره ؟این هم انتخاب خوبیه! فقط قبلش حتما یک سه پایه خوب بخر!!!
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
هم به خاطر وزن و هم به خاطر فاصاه کانونی زیاد! این لنز در 500 میلیمتر دافراگم بسته ای داره که لرزه گیر سنسور هم نمی تونه کمک زیادی بهت بکنه.
از یک سه پایه معمولی هم نمی شه استفاده کنی. چون هم سنگینه و هم به واسطه extension زیاد، بالانس سه پایه را بهم می زند. بنابراین حتما باید با یک سه پایه و هد حرفه ای (که خودش کمتر از 200 تموم نمی شه) از این لنز استفاده کنی.
سلام....
داریوش جان کاملا درست میفرمایید . اما 6.3 به نظر خیلی بسته نیست ...
در استفاده از سه پایه که شکی نیست و از نوع حرفه ای بودنش هم بلی حق باشما است ولی بنده یا این انتخابم بود یا رفلکسی 500 سونی که اف آن هم 8 است و بسیار بالا هر چند قیمت پایینی دارد 700 دلار و با دیدن این لنز بهتر دیدم این را بخرم چون نیاز من یک لنز بالای 400 است . شما پیشنهاد دیگری دارید؟
کاوه قبادیExposure.ir
راستش را بخواهید، باید دقیقا کاربرد خود را بدانید. فاصله کانونی 500 میلیمتر روی سنسور با کراپ 1.5 می شود 750 میلیمتر!! آیا بهتر نیست همین پول را خرج کنید یک لنز با رنج کمتر ولی سبک تر و با کیفیت تر تهیه کنید؟؟
سلام....
مورد استفاده که پیدا شده و هست.اما بالای 300 چون اون کمه . من 400 یا 500 میخوام ، شما چی پیشنهاد میدی؟
کاوه قبادیExposure.ir