تو این کسادی ماه رمضون داشتم لابلای فروم رو شخم میزدم که رسیدم به اینجا. از اولش خوندم .هرچند که بحث منحرف شده اما شیرینه ( کسی هم نیست که به یک عده مدیر تذکر بده که بابا بحث عوض شده... شوخی ) اما چیزی که باعث شد تو این تاپیک تاریخی پست بزنم این بود :
اما چيزي که در مورد عشق عکاسي، در اين فورم آلارم خطر را، لااقل براي من به صدا درآورده است،*اين است که براي تازه رسيده اي که چيز زيادي از عکاسي نميداند، اين شبهه خطرناک ايجاد شود که تا مجموعه اي مشابه عاشقان اين رشته نداشته، باشد،* نميتواند از زندگاني عکاسي اش لذت ببرد،
این زنگ خطر که آقای محبی اون موقع شنیدن فکر کنم آنقدر زده که سوخته!
من خودم وقتی تازه اینجا عضو شده بودم به نظر میومد که بچه های فروم " یک مشت دوربین باز " هستند که گاهی عکاسی هم میکنند خیلی طول کشید تا واقعا فهمیدم که اینطور نیست و اطلاع داشتن از انواع و اقسام لوازم و برند ها دلیل بر این مورد نمیشه و چه عکاس های خوبی تو فروم هستند که بعضیهاشون کم نظیر هستن و بقیه هم واقعا عاشق عکاسی هستن.
اما برای کسی که تازه وارد فروم میشه این حس بوجود میاد.چیزی شبیه فکر آن زمان من و یا پیشبینی سال 2007 آقای محبی.
شاید شما هم به کابرهایی که با 5 الی 10 پست پس از رفع نیازشان (عمدتاً انتخاب دوربین) فروم را ترک می کنند توجه کرده باشید . . . :(