دوستان سلام :)
حقیقتش من یک ده دوازده روزهست دارم تمام صفحات لنز های با ارزش و مشکلاتشون و قیمت هاشون و نمی دونم هرچی که تو سایت هست که برای خرید ایند ه ام (به همین نزدیکی اگه عمری بود ) مفید و تاثیر گذاره می خونم ولی بازم مشکلاتی دارم که نتونستم به جوابشون برسم . امید دارم دوستان مثل همیشه راهنمایی کنن . (باور کنین از زندگی افتادم و منم که زن ذلیل نیستم .:biggrin:
اولا خرید دوربینم که معلومه چون دی هفتاد دارم یه نیکون دیگه می خرم (D200-D80) واسه اتلیه که لنز هام هر دو دوربین رو ساپورت کنه .
البته تو این مدت مشخصات دوربین های کنن و لنزاشون هم خوندم که شاید کنن مشکلات حل کنه دیدم نه درد در هر دو جا مشترکه .هر دو دوربین مثل هم بودن بجز در نویز که کنن سر تر بوداونم در ایزو های بالا
حالا سئولات من
1- برای آتلیه ای که حد اکثر فاصله سوژه تا دوربین نهایتش 2/75 متر است و گاهی هم می خوام عکس عروس و داماد سرتا پا بگیرم چه لنز را پیشنهاد می کنید ؟ (مشکلات شارپنس و اعوجاج و دیستوریشن و ....را هم بگویید یادتون باشه من چاپ بزرگ هم دارم و عکس برای تابلو های فلکسی هم می گیرم )
2-چون دی هفتاد باز نشسته می شه و جاش تقریبا توی گردنمه می خوام یه لنز همه کاره مثل 18-200 وی ار روش بذارم
اما مثل اینکه نایاب شده و گیر نمی اد شما چه لنزی را پیشنهاد می کنید ؟
خود من بشدت به لنز های نیکور علاقه دارم اما اگه لنز سیگما هم باشد که برابری کند با لنزهای پیشنهادی بدم نمی ات .
من لنزهای 18-200 وی ار و 18-135 نیکور و شاید 18-200 سیگمارا در نظر گرفتم (بعنوان لنز همه کاره برای دی هفتاد خودم )
در خصوص 18 - 135 تو لنز های با ارزش بقول فرهاد 44 مثل بقیه لنز ها انالیز نشده بود و انالیز این لنز هم از دست من خارجه (با خواندن چند تا ریویو ) دوستان زحمتش رو بکشن . اقا مسعود و آرش خیلی تو انالیز لنزها فعال بودن انشالله هم اینجا فعال باشن .
3- در شرایطی که 18-70 نیکون گیرم نیاد17-70 سیگما مانت نیکون هم داره ؟ بنظرتون برای آتلیه مناسبه ؟ تو کار من شارپنس خیلی اساسی هست
4-مزیت لنز های موتور HSMرو هم بگید ممنون می شم .
5- مزیت شاتر مکانیکی را نسبت به الکترو نیکی و هم بگین لطفا (البته غیر از سینک شدن با فلاش داخلی تا سرعت 500 برای الکترونیکی و 250 برای مکانیکی ) بیشتر منظورم عمر شاتر و و ..... است .
ببخشید سئوال آخرم ربطی به لنز نداشت .
مثل همیشه ممنون از بچه های فورم و مدیران سایت .