سلام
آیا شما هم از آن دست افرادی هستید که برای تمیز کردن المان جلویی لنز ، از بخار نفس خود (ها کردن) و پارچه (لباس) استفاده می کنید ؟
اگر چنین است ، این کار را متوقف کنید!
نیکون می گوید این عمل می تواند منجر به تخریب لنز شما شود. ظاهرا نفس انسان حاوی مواد اسیدی است.
در زیر توصیه های نیکون در پاسخ به سئوال چگونه لنز خود را تمیز کنیم ؟ را می خوانیم :
بهترین راه برای تمیز کردن لنز، استفاده از یک قطعه دستمال پرز دار (مخصوص تمیز کردن لنز) به علاوه مقدار کمی از محلول تمیز کننده مخصوص لنز است. از هیچ محلولی که حاوی مواد حلال و ساینده است ، استفاده نکنید.
در ابتدا توصیه می کنیم با استفاده از یک دمنده کوچک و یا قلم موی مخصوص ، گرد و غبار نشسته بر روی لنز را برطرف نمایید.
سپس یکی دو قطره از محلول مخصوص را بر روی دستمال توصیه شده بریزید. (هرگز به طور مستقیم قطره را بر روی لنز نچکانید )
و پس از آن در یک حرکت دایره ای مانند اقدام به پاک کردن لنز نمایید . حرکت دایره ای را از مرکز شیشه شروع و به سمت بیرون هدایت کنید.
اگر برای پاک کردن لنز ، منابع توصیه شده را در اختیار نداشتید ، از پارچه ای خشک و دارای پرز نرم استفاده کنید. از دمیدن بخار تنفس خود بر روی لنز خودداری کنید. اسیدهای مضری در نفس انسان وجود دارد که می تواند به پوشش های لنز آسیب وارد نماید.
استفاده از روش فوق برای تمیز کردن چشمی منظره یاب (Viewfinder) دوربین نیز صادق است.
استفاده از جیر برای پاک کردن لنز دوربین توصیه میشه؟ یکی از تعمیرکاران قدیمی ناصر خسرو این پیشنهاد رو به من داده. تجربهء دوستان چیه؟
با سلام به دوستان عزیز. من یه سوال داشتم. رنگ بدنه دوربین من از بعضی جاها رفته میشه این قسمتارو رنگ زد. با چی میشه این کارو کرد. و یه سوال دیگه این که من یه محافظ lcd زده بودم بعد یه مدت جداش کردم یکم از چیب برچسبه مونو رو lcd به نظرتون با چی پاکش کنم/
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان،
فیلتر یو وی بنده از هر دو طرف لک شده. تنها وسیله ای هم که موجود دارم یه دستمال جیر خیلی خوب هست، با همین تمیز کنم به نظر شما؟
خود لنز رو چی؟ به محلول هایی که توی بازار هست میشه اعتماد کرد یا همین ترکیب مایع ظرفشویی و الکل که در پست های قبلی هست بهتره؟
یه کیت تمیز کننده (دستمال+دمنده+برس) دیدم 19تومن، از کجا بفهمم دستمال و برسش لنز رو خراب نمیکنه؟
ممنون که من مبتدی رو تحمل میکنید...
سك ابزار قلم مانند است كه يك طرف سر اسنفنجي دارد و يك محفظه حاوي پودر بسيار بسيار ريز و نرم كربن و در طرف ديگر يك برس بسيار نرم . سر اسفنجي را با پودر كربن آغشته مي كنيد، با آن لنز يا فيلتر را تميز مي كنيد و نهايتاً با برس سطح لنز را به نرمي جارو مي كنيد. عملكردي بسيار عالي دارد. من قبلاً از يكي از مغازههاي پايتخت خريدم. بايستي از مغازه هاي فروش دوربين و تجهيزات جانبي تهيه شود:
lenspen.jpg
ویرایش توسط Dariush Chegini : Sunday 18 August 2013 در ساعت 10:47