مدتی هست که روی قسمت های ثابتی از عکس ها چنین لکه هایی میبینم دلیلش چیه ؟ کسی میدونه ؟
00147.jpg
مشکل از لنزه یا حسگر ؟ و چطور میشه برطرفش کرد؟
خیلی ممنون
چون یکم سایزش بزرگ بود مشکوک شدم
برای تمییز کردن بدنه دوربین و لنز(نیکون به دلیل رنگ مشکی) راه تجربه شده ای پیشنهاد هست؟اون بخش هایی از بدنه و لنز که دارای پوشش لاستیکی است در دراز مدت رنگ مشکی تیره خودشو به دلیل جمع شدن ذرات آلودگی از دست میده و می خواستم ببینم راهی هست بدون مراجعه به مرکز خاصی و بدون آسیب زدن به نتیجه مطلوب رسید؟
مثل لاستیک ماشین که با پاشیدن کوکاکولا رنگ مناسبی پیدا میکنه
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
سلام!
من یه لنز 18-135 دارم ! یه پشه رفته توش مرده . چی کار باید بکنم؟! ببرم گارانتی؟!
گارانتیه نورنگاره
بله . براتون تمیزش می کنند
من بعد از عکاسی زیر باران که باعث میشه بدنه و لنز سفیدک بزنه با دستمال نمدار بادی و لاستیک لنز رو پاک می کنم تمیز میشه و مشکلی هم ندارم.برای تمییز کردن بدنه دوربین و لنز(نیکون به دلیل رنگ مشکی) راه تجربه شده ای پیشنهاد هست؟اون بخش هایی از بدنه و لنز که دارای پوشش لاستیکی است در دراز مدت رنگ مشکی تیره خودشو به دلیل جمع شدن ذرات آلودگی از دست میده و می خواستم ببینم راهی هست بدون مراجعه به مرکز خاصی و بدون آسیب زدن به نتیجه مطلوب رسید؟
یک دوستی داریم کف مغازه اش را هر شب با یک بطری کوکاکولای خانواده تمیز میکنه و خیلی راضیهمثل لاستیک ماشین که با پاشیدن کوکاکولا رنگ مناسبی پیدا میکنه
با سلام دستمال کمپانی ویزیبل داست کجا میتوان پیدا کرد . درسایت آن هیچ گونه اشارهای به نمایندگی آن نشده است .