من حسین صمدی از شهرستان نظرآباد از سال 2008 عضو سایت عکاسی شده ام و کمابیش بحث ها رو دنبال میکنم.
درآمد من صرفا از عکاسی تامین می شود اجاره آتلیه و سایر هزینه های زندگی از عکس های پرسنلی و صنعتی و گاها با شرکت در مسابقات درطی این 12 سال با دریافت جوایزی ناچیز امرار معاش میکنم .
عکاسی شغلی پردردسر با مسئولیت است بایستی یک روابط عمومی بالائی داشت تا با طیف گسترده مردم در ارتباط بود .
در کنار این کارها فرایند آموختن را هرگز رها نکرده و برای خلاقیت دست بکار می شوم و با ابزار آلات خودم وسائل مورد نیازم را می سازم همیشه دنبال طرح ها و ابتکاراتم شکست را بارها تجربه کردم اما هرگز از فرایند آموختن کناره گیری نکرده ام .
چند مثال :ساخت پانوهد دستی برای عکاسی 360 درجه - مثلا تحقیق در مورد فضاهای رنگی روانشناسی رنگها و همکاری با شرکت های
وارد کننده پرینتر ها در حد توضیح فضاها و ابزار های کالر متر - مثلا عکاسی آناگلیف و سه بعدی در آتلیه - مثلا ترکیب چند لنز متفاوت
برای نصب روی دوربین و... و این اواخر راه اندازی سایت ام که با دانش برنامه نویسی و طراحی وب سایت هم آشنا شدم و..
گاها در مسیر با فراز و نشیب هایی برخورد داشته ام که مدتی از عکاسی و خلق فاصله گرفته ام اما کم کم با کمرنگ شدن مشکلات فرایند یادگیری و آموزش ام بهتر شده.
منظور من این هست که در هر ژانری به تجارب خوبی رسیده ام گاهی از دیدن عکس های ضعیف نکته هایی را که میشد عکس بهتری باشد
را پی برده و مرور میکنم و اما گاهی
بعضی از عکس ها را نمی فهمم اینجاست که به ضعیف بودنم پی می برم هر چقدر دنبال علم باشی باز هم گنجایش دارد.
در کشور عزیز ما درآمد یک هنر مند واقعا کفاف زندگی رو نمیده اما هنر عکاسی و یا یک عکاس از جایگاه و منزلت بالائی برخوردارهست
عکاسان کسانی هستند که نسبت به سایر افراد جامعه از هوش بالاتری برخوردارند .
پس دوست گرامی در پی هر کوششی موفقیت و لذتی نهفته هست .
ممنون از جناب روشن ازایجاد این تاپیک .
اینو موافقم