من فکر ميکنم قهوه اي روشن بهتره
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
بنا به نحوه چرخش چشم و شیوه پردازش ذهن، اجسامی که در نیمه ی سمت راست کادر هستند وزن بیشتری نسبت به اجسام سمت چپ دارند.
همچنین اجسامی که در نیمه بالای کادر قرار می گیرند وزن بیشتری نسبت به اجسام پایین کادر دارند.
با توجه به توضیحات بالا برای ایجاد حداکثر تعادل، گزینه آبی رنگ باید تشکیل شود.
مکان عناصر در ایجاد وزن بصری | وزن بصری در عکاسی ۲
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
سلام
من بهتازگی به یادگیری عکاسی روی آوردم و میخوام حرفهای دنبالش کنم اما کاملا خودآموز و خودمحور مبحث ترکیببندی هم که یکی از مباحث مهم عکاسی هست و به توصیه شخصی منابع زبان اصلی میخوام مطالعه کنم چون زبان انگلیسیم فول هستش. چندتا کتاب هست اگر کسی آشنایی داره لطفا راهنمایی کنه با کدوم بهتره شروع کنم؟
Photographic Composition: Principles of Image Design
9781937538569.jpg
Mastering Composition: The Definitive Guide for Photographers
9781781450635.jpg
Focus On Composing Photos
9780240815053.jpg
Composition: From Snapshots to Great Shots
9780321741325.jpg
اگر کسی خواست میتونم مختصر توضیحی درمورد کتاب و لینک دانلودشون رو هم بذارم.
درود
اولأ جا داره بهتون تبریک بگم بابت انتخاب راه درست در شروع کار عکاسی. یادگیری اصول ترکیب بندی در این رشته از نون شب هم واجب تره. خیلی از افراد مبتدی اول سراغ تجهیزات میرن که بزرگترین اشتباهه! اگه بتونید تا چند ماه فقط با موبایل (چون سبک و همیشه همراه شماست) به تمرین کادربندی بپردازید، یقینأ پیشرفت بسیار خوبی در ادامه راه نصیب شما خواهد شد.
ثانیأ به نظر بنده قبل از اینکه وقتتون رو صرف خوندن کتب خارجی کنید ( که البته خوب هم هست)، اول کتاب بسیار ارزشمند زیر را مطالعه بفرمایید. اگه در حد انتظارات شما نبود، اونوقت برای منابع سطح بالاتر وقت بگذارید.
ترکیب بندی در عکاسی
نوشته هارالد مانته
ترجمه پیروز سیار
کتابی است بسیار گویا و کامل که مبانی کادربندی رو از پایه (نقطه، خط، اشکال هندسی و ...) آموزش میده و برای هر مطلبش یکی دو تا عکس راهنما هم قرار داده تا مطالب همراه با تصویر، کاملأ برای مخاطب جا بیفته!. یکی از جذابیت های این کتاب این که بصورت سیاه و سفید چاپ شده، لذا دیدن نکات فنی و اشکال هندسی درون عکس ها خیلی راحت تر بوده و حواس خواننده با رنگ های متنوع پرت نخواهد شد.
یقین دارم اگه بتونید 50 تا 60 درصد آموزش های این کتاب رو در عکاسی خود بکار بگیرید ره صد ساله رو یک شبه خواهید پیمود!
توصیه میکنم حتمأ تهیه بفرمایید.
ارادت
ویرایش توسط Mahdi.A.Tabar : Saturday 19 September 2015 در ساعت 17:59
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
سلام
با نظر آقا مهدی کاملا موافقم. تشکر می کنم از راهنمایی ایشون.
از میان کتابهایی که ارایه کردید دومی و چهارمی را از روی جلد و اسمشون شناختم ولی برای من چیز خاصی نداشته اند و تا به حال نخوندمشون.
زمانی بود کتابها و ویدیو های آموزشی ترکیب بندی را خیلی بالا پایین می کردم؛ هم از روی میزان فروش هم نظرات کابران و همچنین دیدن فهرست مطالبشان. متاسفانه خیلی از آنها جز تکرار چند قانون نام آشنا(یک سوم، نقاط طلایی، خطوط هدایت کننده و ....) چیزی ندارند و پا را فراتر از از آن نمی گذارند. واقعا یک مدت خیلی احساس خلا در زمینه مطالب موجود در زمینه ترکیب بندی می کردم.
پیشنهاد من این هست که بعد از خرید(خریدنش هم مهم است!) و مطالعه کتاب مانته و در کنار اون دیدن ویدیویی آموزشی استثنایی Scott Kelby's Crush the Composition، برای مطالعه در سطح بالاتر کتاب the photographer's eye را مطالعه بفرمایید. فکر می کنم این کتاب به فارسی هم ترجمه شده است. ولی اگر زبان خوبی دارید خواندن متن اصلی منطقی تر است.
ورق زدن کتابcomposition for dummies برای پیدا کردن نکاتی جدید در سطح پیشرفته هم بد نیست.
* یادآوری می کنم مطالعه کتاب مانته و همچنین کتاب چشم عکاس ممکن است چند سال طول بکشد. چون نیاز هست چند وقت یک بار به آن مراجعه کرد تا مطالب یادآوری یشوند.
* بعضا مقالات خوبی هم به انگلیسی و هم به فارسی در مورد مطالب خیلی خاص ترکیب بندی در اینترنت دیده شده است.
برای تعیین دقیق اولویتهای اصلی مطالعه کتاب به تاپیک زیر مراجعه کنید:
«چالش ده کتاب / 10 Books Challenge»
دیدن این تاپیک هم هیچ گاه خالی از لطف نیست:
پیشرفت در عکاسی
برای دانلود کتابها باید در تاپیک آرشیو و کتابخانه عکاسی دیجیتال جستجو کنید یا از دوستان کمک بخواهید در آن تاپیک.
ویرایش توسط Nima Sadigh : Saturday 19 September 2015 در ساعت 20:20
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
ممنون از راهنماییتون
Focus On Composing Photos
Focus On Composing Photos.jpg
لینک دانلود
Mastering Composition: The Definitive Guide for Photographers
Mastering Composition.jpg
لینک دانلود
حتما اول به توصیه جناب Mahdi.A.Tabar عمل میکنم. بازم ممنون
این تاپیک خیلی عالیههه برای من که اماتور هستم در زمینه عکاسی خیلی خوبه.میتونم از کمک این تاپیک و دوستان هنرمند و خبره کمک بگیرم.متشکرم.