سلام!
خب! من یک بار سعی کردم که یک بحثی رو اینجا شروع کنم اما موفق نشدم. ایندفعه سعی می*کنم از یک راه دیگه وارد بشم. فقط قبل از شروع چند تا خواهش رو خیلی خلاصه عرض می*کنم، از دوستان هم تمنا می*کنم اگه مشکلی دارن با فلسفه وجودی همچین موضوعی تو سایت و بی*ربط به عکاسی می*دوننش یا ربط اون رو خیلی کلی و نامربوط می*دونن یا لطف کنن و این تاپیک رو در کل Ignore کنن یا اینکه اگه فکر می*کنن همچین تاپیکی به کلیت و موضوعیت سایت عکاسی آسیب وارد می*کنه موضوع رو مستقیم به مدیران بگن که اگه لازم دونستن تاپیک رو پاک کنن.
1- هدف من اینه که تو این تاپیک خیلی راحت نظراتم رو با بقیه به اشتراک بگذارم و از نظرات اونها استفاده کنم تا حداقل دید خودم (و در شرایط ایده*آل دید خوانندگان این موضوع) در مورد مسایل مرتبط گسترده*تر بشه.
2- همونطور که نظارت خودم رو شخصی می*دونم دیدم در مورد نظرات دیگران هم همین هست، از شما هم خواهش می*کنم به حریم خصوصی افراد احترام لازم رو بگذارید و در مورد مسایلی که ممکنه یک نفر بنا به فرضیات و اعتقادات و علایق و دید خودش یک چیزی رو تحلیل کنه با توجه به دیدگاه طرف مقابل نظرش رو نقد بکنن. نقد یک دیدگاهی که بر اساس فرضیاتی که ما درست نمی*دونیم بنا شده بی*فایده خواهد بود و از طرفی آوردن این دیدگاه و نظر هم توی سیستم فرضیات خودمون اونقدر مفید فایده نخواهد بود پس خواهش می*کنم به این مسایل دقت کنید و به طور پیش فرض نظرات هر فردی رو برخواسته از فرضیات فکری اون آدم و جهان*بینیش در نظر بگیرید و این چهارچوب رو همیشه تو ذهن داشته باشید.
3- نکته دیگه اینه که اینجا بحثها هم علمی قراره باشه هم غیز علمی. همه ما یک دید نسبت به همه مسایلی که قراره اینجا مطرح بشه داریم ولی هیچ لزومی نداره این دیدها پایه غلمی یا فلسفی شناخته شده*ای داشته باشه. ممکنه ما یک چیزی رو فقط چون فکر می*کنیم زیباست بهش «اعتقاد» داشته باشیم و هیچ مشکلی هم نیست که در مورد اعتقادمون صحبت کنیم. ممکنه این اعتقاد هیچ پشتوانه علمی یا هنری ثبت شده*ای نداشته باشه یا اگه هم داشته باشه ما ازش آگاه نباشیم ولی ندونستن اسم یک متفکر یا یک طرز تفکر نباید مانعی بشه برای اینکه دید خودتون رو بیان کنید. خواهش می*کنم خیلی راحت و هر جور که صلاح می*دونید و فکر می*کنید درسته در مورد مسایل نظر بدید، ممکنه اصلاً تخصص شما فلسفه هنر باشه برای مثال ولی ترجیح بدید با یک زبون خیلی عامی و ساده و خودمونی درباره یک مساله*ای بنویسید...
4- با توجه به بند قبل خواهش می*کنم در مورد کسی از روی نظراتش قضاوت نکنید، حتی اگه خودتون رو در جایگاهی می*دونید که به خودتون صلاحیت می*دید در مورد یک همنوع قضاوت کنید خواهش می*کنم اینکار رو به صورت شخصی انجام بدید، هدف ما از این بحث پی بردن به ذات افراد نیست بلکه می*خواهیم خودمون رو روشن*تر کنیم نسبت به مسایلی که خیلی وقتها با یک پیشفرضهایی به سراغشون می*ریم...
5- دیگه کافیه :) من نه اینجا مدیرم نه می*تونم نوشته کسی رو پاک کنم نه ویرایش نه هیچ چیزی (اگه هم می*تونستم هیچوقت همچین کاری نمی*کردم!) اما به عنوان یک دوست کوچیک (یا اگه افتخار دوستی نمی*دید یک عضو تازه*وارد سایت عکاسی) از شما خواهش می*کنم به این مسایل توجه داشته باشید تا بتونیم یک بحث تمیز و شیک و دوستانه رو پیش ببریم که بلکه کیفیت کارمون -عکاسی- رو ارتقا بده.
باز هم ممنونم :)