یه سر به اینجا بزنید و یک نگاهی بیندازید، توی سایتهای روبوتیکی هم احتمالا یک سرچ بزنید بد نیست.
ROBOtic EQuipment فروشگاه روباتیک و قطعات الکترونیک ، خرید ، فروش :: سایت اطلاع رسانی روبوایکیو:: ::
برای راه اندازی می توانیم از درایورهای آماده استفاده کنیم، (همین سایت داره) یا می تونم خودم براتون طراحی کنم (فکر کنم قیمتش بیشتر از این که تو سایته برای خودم در بیاد، اینکه چقدر بتونم بهتون بندازم دیگه خدا می دونه!
) البته یه مساله ای هم هست. اگه از درایور همین سایت بخواهید استفاده کنید، بالاخره باید با یه چیزی کنترلش کنید که مثلا با فلان دور در دقیقه بچرخه. و قابل تنظیم باشه. یعنی احتمالا باز هم سر و کارتون با من میفته!
آقا همه اینها شوخی بود. فقط مشکل اینه که من بعد از امتحاتات تیر ماه در خدمتتون می تونم باشم. یعنی تا اون موقع احتمالا باید خریدها رو انجام بدیم، که برسم اون موقع مدارش رو طراحی کنم براتون. فکر هم می کنم مدار راه اندازش با کنترلر و ضمائم و مخلفات جوری که حسابی راضیتون کنه چیزی حدود 100-150 تومن در بیاد برای خودم. (با احتساب وقتی که ازم می گیره) وگرنه چون خیلی بحثش مفصل و پیچیده است، اگه می خواهید، با دوستان مدیر فروم صحبت کنیم، کلاس آموزش میکروکنترلر و طراحی مدار بذاریم برای دوستانی که مایل هستند ( به صورت آنلاین یا کلاس حضوری) که بتونید بعدش خودتون طراحی کنید همه چیزش رو. ببینید اگه غیر از برای ساخت وسایل عکاسی نجومی کاربرد دیگه ای داره و حس می کنید مورد استفاده بقیه هم می تونه باشه (مثلا ساخت دکلانشور تایمر دار، یا مثلا احتمال می دم ریموت IR رو هم اگه داشته باشیم بشه کپی کرد و استفاده کرد، یا مثلا اگه کسی بخواد سه پایه دوربین رو از این بلاها سرش بیاره، یا مثلا فلاشهای قدیمی رو باز کنیم، مدار طراحی کنیم که سریعتر شارژ بشه و سریعتر بشه پیاپی عکس گرفت و ... ) ، من با این قضیه مشکلی که ندارم هیچ، اتفاقا استقبال هم می کنم! سابقه تدریس توی کلاسهای دانشگاه رو هم دارم و مشکلی ندارم با این قضیه. چیزهایی که توی اون پرانتز نوشتم رو هیچکدوم رو تاحالا خودم انجام ندادم ها! ولی چیزهایی هستن که حس می کنم اگه پول داشته باشم و وقت بذارم قابل انجامه. بعضی راحت تر، بعضی سخت تر...