جناب فرشاد عالی بود کارتون . ممنون برای اشتراک
جناب فرشاد عالی بود کارتون . ممنون برای اشتراک
عرض کردم خدمتتان که کنترلر را تنها میتوان از خودشان خرید که قیمت 80 دلاری آن به نظر من مناسب نیست!
موتور اتفاقا خیلی راحت تر پیدا میشود. در لینکی که ارسال کردید موتور با 0.5 rpm نشان داده شده که این موتورها فکر میکنم در مغازه ها موجود باشد و فرضا اگر نبود هم از سایت aliexpress.com قابل تهیه است.
بنده در خدمتم و آماده اشتراک گذاری هر آنچه که انجام داده ام. امیدوارم بتوانم نتیجه قطعی و صحیحی بگیرم تا بتوانم بهتر در خدمت دوستان باشم. در مورد عکس هم نظر لطفتان است . بله به هر حال شب را در سکوت و سرما سر کردن آن هم به هدف عکاسی قطعا لذت بخش است.
بسیار متشکر بابت اشتراک اطلاعات. منتظر توضیحات تفصیلی شما هستیم. سوال هم که قطعا هست. یکی اینکه دیاگرام مدار مورد استفاده را دارید؟ و بعد اینکه فاصله قرار گیری هد سه پایه نسبت به لولا چقدر باید باشد؟
درباره کوپل هم البته الان که دیگر کارتان را انجام داده اید اما اگر باز هم حوس ساخت یکی دیگر به سرتان زد، میتوانید از پیچ های کوپل با سایز های مختلف که در لوازم رباتیک فروشی گیر می آید استفاده کنید. با سرچ در اینترنت فکر میکنم موارد بسیاری بیابید.
محمّد حسین کشاورز
Canon 6D & 600D+18-55 IS II+70-200 f/4 L+Tokina 11-16 f/2.8 II
Sigma DG-610 & Yongnuo 560 III & IV
جناب کشاورز عزیز دیشب با دو تا از دوستان گپ و گفتی شد و عکس ها رو هم نشون دادم یکیشون گفت بیخیال و یکی گفت مثل آب خوردنه! خلاصه گفتن تو امجد باید لوازم باشه چون چیز خاصی نیست
البت وقتی گفتم دوستی قیمت گرفته 600 یورو خیلی مشتاق تر شدن که حتما ساخته بشه
منتهی دانش من در حد دیپلم الکترونیک ده سال قبل هست و خیلی وقته نه مداری ساختم نه لحیم کاری انجام دادم دانش من تو این قسمت خیلی خیلی پایینه منتهی کمی سر در میارم امیدوارم بشه ساخت میدونم سخته شما هم زحمت کشیدین اما نمیدونم چرا از وقتی عکس رو دیدم برای بار اول یه چیزی تو ذهنم میگه اینو میشه ساخت
بنده در حال رایزنی هستم امیدوارم بشه با استفاده از تجربه این مدت شما و البته آقا فرشاد که خودشون هم دستی تو کار دارن و مابقی دوستان بتونیم به نتیجه برسیم
اخه 600 یورو ؟
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
درود
دیاگرام مدار در نت زیاده ولی اگه کیت اماده را خریداری کنید و خودتان مونتاژ کنید مقرون به صرفه تر است.من کیت خریدم و مونتاژ کردم حدود ده هزار تومان.محل قرار گیری هد هم قاعدتا فرق نمیکند کجا باشد ( تحلیل این مسئله کمی سخت است ) ولی من در نزدیک ترین نقطه به محور چرخش قرار دادم.در مورد اون قطعات کوپل هم از همانها استفاده کردم از همان مغازه زیرزمین امجد ... ولی به علت اندک فضای بین قعات که برای محل قرار گیری پیچ گذاشتن باعث میشه کمی لنگ بزنه.
موفق باشید
اقا فرشاد و سایر دوستان به کجا رسیدید؟
من به این فکر افتادم که یک barn door tracker بسازم. تمام پست های این تاپیک رو هم خوندم و خیلی نکات خوبی یاد گرفتم خصوصا برای من که به قول نیما کلا تو عمرم نه مداری ساختم نه لحیم کاری انجام دادم!
پیشنهادی راهنمایی اگه دارین محبت کنین.
با تشکر از همگی
بنده با کمک یکی دو تا از دوستان که تجربه کار مکانیکی خوبی داشتند، این ردیاب رو یک هفته پیش ساختیم و توی برنامه رصدی مون تعدادی عکس باهاش گرفتم و نتیجه بسیار امیدوارکننده بود. اینجا را ببینید: عكاسي نجومي Astrophotography
بنده تنظیماتی رو روش انجام دادم با تجه به آخرین نتایج و منتظر یک شب رصدی دیگه هستم تا عکس های جدی تری بگیرم. اگه سوالی هست در خدمتم.
"برای لایک گرفتن اینستاگرام هست. لطفا عکس های بنده را به چالش بکشید."
برای شرکت در کلاس ها و تورهای نجومی در استان تهران با بنده تماس بگیرید.
جالبه الان که فکر می کنم می بینم هیچ کسی از خود ردیاب نگرفتم که نشونتون بدم، فعلا فقط این عکس برد الکترونیکی موتور هست دم دستم که چیز پیچیده ای نیست. موتور دی سی استفاده شده و برای این که دور موتور که خیلی مهمه تو کار عکاسی کم نشه با افت ولتاژ تدریجی باطری، یک رگولاتور سر راه باطری قرار گرفته.
نکته اصلی که به نظرم میرسه تو ساختش اینه که شما هم به ابزارهای کارگاه مکانیک نیاز داری، هم الکترونیک. بهتره کل فرایند رو تو یک کارگاه مجهز انجام بدی و گرنه خیلی توی جزئیات ممکنه اذیت بشی، مثلا توی کارگذاشتن مهره توی چرخ دنده و توی چوب. یادتون باشه که هد سه پایه ها، پیچ های اینچی دارند که پیدا کردن مهره مناسب برای اونا میتونه خیلی سخت باشه (مثلا برای مهره چوب من ناامید شدم و دوستم یه راه حل دیگه براش پیدا کرد).
DSC_1006.JPG
سعی می کنم در اولین فرصت عکس از خود ردیاب بگذارم.
"برای لایک گرفتن اینستاگرام هست. لطفا عکس های بنده را به چالش بکشید."
برای شرکت در کلاس ها و تورهای نجومی در استان تهران با بنده تماس بگیرید.