ماه شب 14
مکان: خوزستان- گتوند
دوربین : SX10
ماه شب 14
مکان: خوزستان- گتوند
دوربین : SX10
عمدا ته رنگ قرمز داره یا طبیعیه؟
با تشکر از جناب مسعود
والا منم بعد از ثبت عکس متوجه اون شدم. من روي عکس غير از برش زدن کار ديگهاي انجام ندادم. فکر کنم اثر نور خورشيد باشه آخه عکسو دم غروب گرفتم. (يعني هنوز خورشيد تو آسمون بود). سرعت بالاي شاتر آسمون رو سياه کرده ولي ظاهرا براي نور قرمز نتونسته کاري کنه.
عليرضا تارا
سلام
بامداد 27 آبان, مشهد , جاده سرخس
Nikon D60 / Tamron 17-50 f2.8 @17mm ,f4.5, 30 min
یه عکس دیگه از ماه و باز هم اتو وایت بالانس و این بار بدون قرمز شدن!
عکس بدون ویرایش وایت بالانس است
سلام به همه دوستان
من هم علاقمند به عکاسی نجومی هستم و در حد بسیار آماتوری یک کارایی کردم خوشحال می شم نظرتون رو در مورد این عکس بهم بگید و راهنماییم کنید که ببینم آیا با لنز سیگما 10-20 بهتر از این هم میشه نجومی گرفت یا نه عکس زیر تک شات با چیزی حدود 45 ثاتیه نور دهی هست و اف 4 و ایزو 1600 . این عکس مهر 88 در روستای فرحزاد گرفته شده. ممنون از حسن توجهتون
عکس بسیار زیبایی است
بسیاری از دوستان کراپ دار از همین لنز برای عکاسی نجومی استفاده می کنند و بسیار هم خروجی های جذابی دارند.یک مورد دیگر هم دوربین شما است که باید کم نویز باشد و ایزو های بالاتر از 1600 را هم داشته باشد تا در زمان کوتاه تر نوربیشتری را ثبت کرده و از حرکت ستارگان و تبدیل شدن به رد ستاره جلوگیری شود
موضوع بعدی هم پروسس نرم افزاری بعد از عکاسی است که به نظرم شما باید بیشتر در اینباره تحقیق کنید و تمرین کنید.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
ممنون جناب قبادي
در زمينه اديت نجومي مي دونم كه ضعيف هستم ممنون مي شم اگه مطلبي در اين باره داريد يا منبعي رو مي شناسيد به من معرفي كنيد.