ثبت رد شهاب در بارش شهابی برساوشی پنج شنبه شب گذشته در جنگل تنگ شکن شهرستان ارسنجان
IMG_3477b.jpg
BASIC DETAILS:
Model: Canon_EOS_450D
Lens: canon_10-18mm
Focal length: 10mm
Aperture: f/4.0
Exposure time: 15sISO: 1600
غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)
من به زودی یکی دو عکس ازین مورد که میخواین میزارم نه تلفیق داره نه چیز دیگه ای فقط یک چراغ قوه با قدرت زیاد ( من از هد لایت استفاده کردم ) و نوردهی حدودی 15 ثانیه ( به خاطر اینکه با لنز 24 بیش از این حد نوردهی باعث ثبت رد ستاره ها میشد ) خلاصه تو یه تک شات به نتیجه رسیدم که مورد قبول خودم باشه
تلفیق هم در نرم افزار های استکینگ مثل استار استکس یا همین فوتوشاپ امکان پذیره
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)
اولین تجربه من از آسمان شب ، با کمک آقا رسول عزیز
مکان قلعه الموت ، بارش شهابی برساوشی
دو ستان لطفا معایب و محاسن رو بفرمایید
( کانن ۵ دی مارک ۲ - EF 16-35 f2/8 )
IMG_1002.jpg
IMG_1108.jpg
بسیار عالی
من از رنگ آسمون عکس بالایی خوشم میاد و از پیش ضمینه عکس پایینی ولی به نظرم فوکوسعکس بالایی دقیق نیست هرچقدر هم که تلاش کردم ردی از بارش ندیدم البت احتمال داره شما تو عکس راحت بتونید ببینید ولی برای من بیننده سخته فقط به شخصه با توجه به نوع دوربینتون و لنزتون انتظار راه شیری خیلی بهتری رو داشتم که اونم با توجه به اینکه میفرمایید تلاش اولتونه قابل قبوله ولی پتانسیل بالایی برای ادیت داره و میشه عکس رو به مراتب جذاب تر کرد
خسته هم نباشید
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
ممنون جناب خزان
در خیلی از عکسها رد شهابها کابلا مشهوده ولی مشکلات فنی دیگه ای داشتن که از ادیتشون صرف نظر کردم
همونطور که فرمودید مشکل و بی تجربگیه من در فوکوس در نور کم هم بود که باعث شد اکثر عکسها فکوس نباشند.
مشکل بعدی نویز گیری عکسا هست که مشغول امتحان کردن تکنیک های مختلف هستم تا رسیدن به نتیجه قابل قبول
به هر حال عکستا در این سایز خوبن ولی در سایز اصلی تقریبا افتضاح
ممنون از نظرتون
در مورد فوکوس که راه هست یکم سخته ولی شدنیه فکر کنم رو 16-35 هم نشانگر بی نهایت باشه که فوکوس رو روی اون تنظیم کنید در مورد نویزگیری من از پلاگین Imagenomic - noiseware استفاده میکنم و بدک نیست نمیگم عالیه ولی خوبه برای من قابل قبوله
میتونم زمان نوردهی رو بپرسم ؟ تو اگزیف چیزی قابل مشاهده نبود