من از خود لایتروم و ACR یا از Dfine 2 استفاده میکنم ولی ظاهرا مهارت کافی در تنظیماتشو ندارم
اگزیف با شات اصلی رو ضمیمه میکنم
Screen Shot 2016-08-15 at 6.45.01 PM.png
من از خود لایتروم و ACR یا از Dfine 2 استفاده میکنم ولی ظاهرا مهارت کافی در تنظیماتشو ندارم
اگزیف با شات اصلی رو ضمیمه میکنم
Screen Shot 2016-08-15 at 6.45.01 PM.png
من برای رنگ آسمون تو لایت روم وایت بالانس رو روی 4000 تا 4500 تنظیم میکنم نوردهی رو بسته به آسمون 1.5 استاپ بالاتر میبرم و کنتراست رو هم افزایش میدم کلاریتی رو بین 70 تا 90 تنظیم میکنم و غلظت رنگ دست خودتونه ولی سچوریشن رو بالاتر از 10 نمیبرم وایبرنس رو هم بین 20تا 30 واحد زیاد میکنم اینجا دیگه با لایت روم کاری ندارم البت یکم دیگه هم هست ولی برای اوایل میشه ندید گرفت این مراحل که تموم شد میرم تو فوتوشاپ گه گاه از فایل چنتا لایه درست میکنم و رو هرکدوم یه مراحلی رو میزنم ولی برای راه شیری میشه با ابزار داج میزان روشنایی رو هم تقویت کرد که دید بیشتر و بهتری داشته باشه
سعی کردم پله پله و چیزی که یادم میومد رو بگم مطمئنم با تمرین بیشتر حتی رو همین شات نتیجه بهتر میشه چون من با 7100 و نوردهی کمتر و ایزو همین حدود نتیجه گرفتم یا محمد باروجی عزیز چند روز پیش عکسی گذاشت اونم با 7100 شما که فول فریم دارین یقینا نتیجه بهتری باید بگیرین
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
عبور ایستگاه فضایی بین المللی دیشب ارسنجان
BASIC DETAILS
Model: Canon EOS 450D
Lens: canon 10-18mm
Focal length: 10mm
Aperture: f/4.5
Exposure time: 30s*4
ISO: 1600
غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)
DSC_4173zx.jpg
چقدر اینجوری وایسادیم لااقل یدونه شهاب رد شه ولی
بارش شهابی برساوی -- نکا روستای گرگتج
شما هم چیزی ندیدین علی آقا ؟ والا من پارسال دوربین درست درمون همرام نبود کلی دیدم امسال که رفتم با دوربین خبری نبود! بودا ولی نه در حدی که من انتظار داشتم بعد باید سمت ذات الکرسی میدیدن دیگه من سمت کهکشان نگاه میکردم زیاد خبری نبود ولی اونطرف باز به قول ما شمالیا یه چیزایی دم دم میزد
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
نه اتفاقا خیلییییییی هم دیدیم مخصوصا دوروبر ساعت دو خوابیدیم رو زمین و دوربینها کنار گذاشتیم و فقط تماشا کردیم ... ساعت 2 تقریبا هر دو سه ثانیه یکی رد میشد. ولی نمیدونم چرا هروقت شهاب رد میشد ما در حالت شات زدن نبودیم دوربین هم گذاشتم برای تایم لپس یا رد ستاره ولی نمیدونم چرا 5تا عکس گرفت بعد خودش قطع شد...
اذر گوی هم خیلیییییی دیدیم واقعا عالییی بود ...
ولی خب انقدر که از دیدنشون لذت بردیم از عکس گرفتنها لذت نبردیم
اینم کمپمون بود که تا صبح اینجا بودیم --- فقط بخاطر اسپم نبودن
DSC_416500000000.jpg
درود
دقیقا این طرف آسمون را کادر بسته بودید برای عکاسی از شهاب که که در عکس هست؟
یک نکته دیگه هم صرفا جهت اطلاع خودم می خواستم ممکنه جواب بدید.
تصویری که در بالا گذاشتید نور زیادی پشت سر افراد داره. از طرفی تصویر کمپ هم نور بسیار شدیدی داره!
شرایط نوری که در کمپ استفاده می کردید همین بود؟ و این مورد در تمام مدت بود؟
ارادتمند
وضعیت امسال در کل به خوبی پارسال نبود. البته نسبت به چیزی که انتظار می رفت می گم. ولی محیط مناسب از نظر آلودگی نوری و گرفت سمت مناسب برای رویت شهاب و یا ثبت آنها خیلی مهمه.
امسال بنده ریسک کردم و با ابزار نا آشنا به منظور تست عکس گرفتم. نتیجه کلی بد نبود ولی با ابزار خودم شاید شرایط بهتر می شد.
و به تجربیات بسیار خوبی رسیدم که انشااله سر فرصت عرض خواهم کرد.
ارادتمند