سلام ممنون میشم دوستان معایب عکس رو بفرمایند. سپاس
وب.jpg
با سلام خدمت دوستان
من خیلی صفحات این تاپیک و جاهای دیگه رو خوندم ولی یه آموزش جامع و کاملی واسه ویرایش عکس های مخصوصا کهکشان راه شیری و کلا عکس های از آسمان و ستاره ها ندیدم
مشکل من هم بیشتر رو مسئله نویزه راستش خیلی فوتوشاپ بلد نیستم و هر چی باهاش ور میرم نمیتونم نویز رو اون طوری که تو عکس های دوستان هست به حد اقل برسونم که تو چشم نیاد
میشه کمک کنید و اگه جایی مقاله ای کلیپی یا کتابی چیزی در رابطه هست بهم معرفی کنید
با تشکر
درود
در این زمینه آموزش های زیادی در یوتیوب و دیگر وبسایت های مشابه قرار دارد
وایت بالانس، تنظیم هایلایت و شادو، کاهش نویز، تقویت کهکشان راه شیری و... مواردی هستند که در این آموزش ها به آن میپردازند.
لینک های زیر را دنبال کنید:
Milky way Image Processing
ویدیو ویرایش عکس کهکشان راه شیری
ما هیــچ، ما نــگاه | سینا خسروی
سلام
نتیجه تلاش برای عکاسی از اجرام با لنز 200 آنالوگ. صرفا جهت ابراز هم دردی با خودم.
مثلا زحل. البته به عنوان تلاش برای اثبات به خودم خوب بود.
https://drive.google.com/file/d/0B3G...ew?usp=sharing
ویرایش توسط sma075 : Saturday 27 August 2016 در ساعت 01:09
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
ویرایش توسط sma075 : Saturday 27 August 2016 در ساعت 11:45
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
با یک جستجوی ساده و یا عضو شدن در گروه های نجومی٬ توسط تقویم نجومی از وقایع مهم مطلع میشید.علاوه بر اون میتونید با بررسی برنامه stellarium و برنامه های مشابه بدونید در چه ساعت و مکانی چه اتفاق خاصی برای کدام جرم می افتد.
در همین فروم خودمون هم وقایع مهم نجومی اطلاع رسانی میشه.عبور سیارات از برابر خورشید هم چیزی نیست که هر روز اتفاقا بیفته.به عنوان مثال گذر زهره در سال ۲۰۱۲ اتفاق افتاد و تا ۱۰۵ سال بعد تکرار نخواهد شد.البته چند ماه پیش هم گذر تیر رو پشت سر گذاشتیم که حدودا در هر قرن اگه اشتباه نکنم ۱۳ بار اتفاق میفته.
شاید بشه گفت مهمترین پدیده ای که در پیش داریم عبور ماه از نیم سایه زمین باشه در ۲۶ شهریور.یعنی ۲۰ روز دیگه.ضمنا امروز هم دقایقی بعد از غروب خورشید مقارنه زهره و مشتری رو داریم با جدایی حدود نیم درجه.
موفق باشید.
گذر زهره :
DPP07E002140B1438.jpg
گذر تیر:
FRS_4237.jpg