سلام
مدت زیادی بود که به این سایت نیومدم برای مقدمه این عکس رو می ذارم
http://andromedahb.persiangig.com/ma...600%20copy.jpg
قسمت آپلود فایل مشکل داره
حتما در مورد این عکس نظر بدید به وبلاگم هم سر بزنید
سلام
مدت زیادی بود که به این سایت نیومدم برای مقدمه این عکس رو می ذارم
http://andromedahb.persiangig.com/ma...600%20copy.jpg
قسمت آپلود فایل مشکل داره
حتما در مورد این عکس نظر بدید به وبلاگم هم سر بزنید
سحابی دمبل یا M27
دوربین: Canon EOS 50D modified
تلسکوپ: 8 اینچ نیوتنی GSO
مقر: EQ5 مجهز به سامانه ی جست و جوگر خودکار
دیافراگم: 4
حساسیت: 3200
نوردهی مجموع: 3 دقیقه
ابزار جانبی: کاهنده ی خطای کما و فیلتر آلودگی نوری اوریون
ویرایش تصویر توسط mohammad-reza:
ویرایش توسط farhad44 : Sunday 1 July 2012 در ساعت 09:56
سلام
به نظرم عكس دوم بيش از حد اغراق آميز ويرايش شده. هرچند عكس اول حتما نياز به پراسس بيشتر داشته ولي پراسس انجام گرفته در عكس دوم مناسب نيست و مشخص است احتمالا روي همين سايز ويرايش انجام شده است (حتا روي امضا هم اثر گذاشته!). بهتر است پراسس روي عكس خام و سايز اصلي انجام گيرد.
فرهاد حسيني
سلام ... بنظرم حساسیت بالا ، زمان نوردهی با توجه به استفاده از اسکای گلو کم و ویرایش نامناسب است ...
محمدهادی نوری
با سلام خدمت شما
در مورد انتقادی که آقای نوری کردن؛ نوردهی مجموع اگر بالاتر بود قطعا عکس این سوژه بهتر و قوی تر می شد، اما نوردهی بالا مستلزم گایدینگ دقیق مقر نیز هست. هر مقر هر چقدر هم دقیق باشه و خوب قطبی شده باشه باز هم مقدار کمی خطا داره، این خطا باید توسط ابزاری به نام گاید اسکوپ و اتو گایدر تصحیح بشه که من چون اتو گایدر نداشتم، مجبور شدم نوردهی رو کوتاه و ایزو رو بالا ببرم. در ضمن استفاده از ایزوی بالا در عکاسی اعماق آسمان کار عجیبی نیست اما احتمالا با ایزو پایین تر و نوردهی بالاتر به شرط ترک مناسب اپتیک نتیجه بهتر خواهد بود.
اما در مورد ویرایش عکس، من با شما موافق نیستم. در عکاسی نجومی و به خصوص عکاسی اعماق آسمان پردازش مرحله ی مهمی هست. در ویرایش یا پردازش تصاویر نجومی دیگه مثل عکاسی عادی در روز تغییرات جزئی نداریم، یعنی گاهی لازمه تصاویر رو هم استک کرد، هم اچ دی آر، همه دارک فریم رو کم کرد و هم تغییرات بسیار وسیع در جزئیات و رنگ عکس داد تا به حالت واقعی نزدیک بشه. ما حالت واقعی رو نمی تونیم بدون ویرایش غلیظ از روی زمین ثبت کنیم، جو و فاصله ی زیاد در چیزی که از جرم ثبت شده تغییرات گسترده ای ایجاد کرده که باید توسط نرم افزار هایی مثل فتوشاپ و لایت روم یا حتی نرم افزار های تخصصی تر مثل آیریس، دیپ اسکای، آسترواستک و ... تصحیح بشه. برای آزمایش اگه فریم خامی خودتون از مثلا سحابی مرداب یا جبار با تجهیزات لازم البته تهیه کنید و اون رو در فتوشاپ پردازش عادی بکنید، زمان مقایسه با گالری عکاسانی مثل آقای طه قوچکانلو یا امیر حسین ابوالفتح که قوی ترین عکاسان اعماق آسمان در ایران هستند، متوجه پردازش غلیظ تر تصاویر اون ها می شوید.
با احترام
سلام ... اگر گاید اسکوپ ندارید باید مقر را بسیار دقیق قطبی کنید ... در صورت قطبی بودن دقیق مقر مدت ترک بالاتر هم می توان داشت ... ما از تعداد بالای فریم و مدت زمان نوردهی توقع بالا رفتن اطلاعات و کم شدن نویز را داریم ...
به همین دلایل که فرمودین عرض کردم ویرایش مناسب نیست ...
محمدهادی نوری
D810 -- 24-120 -- Tamron 15-30 -- Tamron 150-600 -- 20 f/2.8 -- 70-300 VR -- 35 f/1.8 -- Tamron 19-35علیرضا اخلاقی
گوشه ای از تلاش من برای ثبت لحظه عبور سیاره مشتری از پشت ماه با این مشخصات:
|canon 50D | Sky Watcher 70mm | 1/200s | f/0.0 | ISO 800 |
غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)