حمید رضا مهجوری
Lumix DMC-FZ28 + EOS 50D + EFS 10-18 STM +EF100mm macro 2.8
از تمامی دوستانی که روش های ساخت دکلانشور رو به هر نحوی تو سایت قرار دادن ممنونم ، من هم واسه 10D یه دونه ساختم ، بد نشده
دیشب با دوستان تو یه کویر اطراف ورامین بودیم که دیدم هوا خیلی صافه و این عکس رو گرفتم.
میخواستم حدودا 20 دقیقه شاتر رو باز نگهدارم که متاسفانه دکلانشور از جاش درومد وسط کار!!:biggrin: و یه عکس 339 ثانیه ای ثبت شد!
البته تو این داستان که اولین تجربه شاتر بازم بود 1سوال برام پیش اومد که از شما دوستان عزیز میپرسم :
1- با توجه به دوری ستاره ها و ریز بودن آنها در چشمی دوربین ، فوکوس کردن دقیق روی آنها کار آسانی نیست. من فکوس manual انجام دادم اما حدودی این کار رو انجام دادم ، چون اصلا ستاره ها به سختی دیده میشدند (از تو دوربین) ، به نظر شما دوستان چه باید کرد؟
Canon 10D + Sigma 17-70
focal length 23 mm
f/4
shutter 339 s
برای فوکوس کردن بر روی ستاره ها...
اول اینکه اگر یک چراغ قوه قوی دارید و یا یک منبع نوری بسیار دور ( مثل شهر و ... ) وجود دارد بر روی آن فوکوس کنید و آنگاه فوکوس را به حالت دستی تغییر دهید.( نور چراغ قوه را بر روی یک دیوار و یا درخت بسیار دور بیاندازید و فوکوس کنید )
یک روش دیگر هم اینکه اگر لنز شما اعداد راهنمای فوکوس دارد آن را بر روی عدد بینهایت قرار دهید ( ترجیحا به اندازه 1 میلی متر به سمت فاصله نزدیک تر )
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
بسیار ممنون جناب قبادی.
دفعه بعد امتحان میکنم....
سلام
دیشب هوا صاف بود و فرصتی شد تا نوردهی طولانی رو با دوربینم تجربه کنم . البته عکس جالبی نیست (از داخل حیاط خونه گرفتم) و فقط جنبه ی تست داره .(ضمنا چون نه ریموت دارم و نه دکلانشور ، فعلا با یه کش عکس رو گرفتم)
اما انگار نتیجه تقریبا خوب و قابل قبول هست (البته نارنجی بودن عکس به علت آلودگی نوری چراغهای خیابان هاست)
این هم با تغییر رنگ و اشباع رنگ و یه سری تنظیمات دیگه در فتوشاپکد:http://www.imagehosting.ir/files/5sowc1u6td5h5jcdoqda.jpg
(ایزو 100 - نوردهی حدود 80 دقیقه - دیاف 16 در 38 میلیمتر)
قبلا یه تست گرفته بودم ولی چون برای دیدن نتیجه ی کار عجله داشتم ، نویز ریداکشننوردهی طولانی رو خاموش کرده بودم و نتیجه ی خوبی نداشت .
( ایزو 100 - نوردهی حدود 85 دقیقه - دیاف 16 در 24 میلیمتر)کد:http://www.imagehosting.ir/files/tu9nxyaaohbhwizg9sgg.jpg
( عکسها فقط ریسایز شده ی سایز اصلی هستند )
منتظر نظرات سازنده ی عزیزان هستم :)
Nikon D5000 | 18-200mm VR II | 50mm F1.8G | SB-900
camera : fujifilm s9600
[IMG]http://i39.*******.com/2pshqmu.jpg[/IMG]
ماه امشب
F/8, 1/80s, ISO 200, @280mm دوربین روی دست
عکس تجربیه و برای گرفتن توصیههای دوستان میذارم :)
پیکولو
سلام
یکی از دوستانم یک کار جالب یاد من داد گفتم اینجا بگم شاید بدرد کسی بخوره البته شاید خیلیها هم بدونن.
این عکس ماه که میبینین بل یک دوربین canon IXUS 900 کاملا ساده گرفته شده و رو مد AUTO فقط ما یک تلسکوپ ساده داشتیم که با گذاشتن لنز این دوربین روی ویزور اون این عکس گرفته شد کاره اصلا سختی هم نیست البته به درد کسائی می خوره که لنز تله نداشته باشند . راستی از زدن فلاش دوربین هم نگران نباشید.ا
کامبیز رحمانی
My Photoblog
اسم عکس: این روز ها ماه کمی دلگیر شده...
ماه دلگیر می شود شب ها؛
از سکوت متلاطم باران!
و باران،
هیچ ندارد، لایق ماه...
جز سکوت
و لبخندی محو...
Samsung Nx2000
1/200s, F/8, ISO200 @300mm
Original size: 709x621 pixels
پیکولو