سلام...
خيلي ممنون آقا احسان... ببينيد من با دوربين يكي از آشنايان تا 1 دقيقه با ايزو 200 نوردهي كردم مشكلي نبود...حالا فكر كنم پشت سر هم تا يك ساعت بشه اين كار را بدون مشكل انجام داد.( يعني 1 دقيقه 1 دقيقه پشت سر هم)......البته من سوالم دقيقا همين جاست كه آيا بازم سنسور داغ ميشه؟ولی فکر کنم تا 30 دقیقه بشه با نیکون نوردهی کرد ... من که اینجوری خوندم....
چون تا يك دقيقه بدون NR (البته با ايزو 200) هيچ گونه موجود! دوست داشتني! به اسم نويز نديدم....
دقيقا....هم نيكون دوست دارم هم عكاسي شب. بهتر بگم، هم.....ميخوام هم.....:biggrin:جناب محمدی شما هم نیکون دوست هستید؟ :rolleyes:
اي خدا...100 سال ميشينم اين برنامه رو ميبينم دقيقا شب هايي كه موضوع عكاسي شب است، وقت نمييشه ببينم...:(در مورد رنگ اوون عکس ماه 2-3 صفحه قبل هم امشب برنامه ی آسمان شب توضیح داد........
خيلي ممنون جناب قبادي...اين كه فرموديد بين شات*ها وقفه ايجاد كنيم دليل خاصي داره؟...تو DSLR*ها بهتر نيست NR را خاموش كنيم تا وقفه ايجاد نشود؟...چون توي اين زمان نوردهي( حدود 2 دقيقه)فكر نكنم نويزي ايجاد شود.شما میتوانید هر 2 دقیقه یک شات بزنید....بعد 2 دقیقه وقفه و بعد شات بعدی ، این کار را در حدود 2 ساعت تکرار کنید و بعد شات ها را با هم ادغلم کنید