رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
عکاسی فرانسوی در هنگام اولین خورشید گرفتگی سال 2011 میلادی تنها یک ثانیه زمان داشت تا از عبور ایستگاه فضایی از برابر خورشید عکاسی کند.
اولین رویداد مهم نجومی سال 2011 میلادی به پایان رسید و در پی این پایان سیلی از فیلمها و عکسهای به ثبت رسیده از این رویداد جهان مجازی را در بر گرفت.
در تصویر جالبی که توسط "تیری لگال" عکاس نجومی فرانسوی و در کشور عمان به ثبت رسیده است می توان بر روی چهره درخشان خورشید دو لکه کوچک و سیاه را مشاهده کرد که یکی از آنها لکه ای خورشیدی کوچک و دیگری که ظاهری هندسی دارد ایستگاه بین المللی فضایی در حال عبور از برابر خورشید است.
در واقع این عکاس فرانسوی برای عکاسی از دو پدیده، خورشید رفتگی به واسطه سایه ماه و عبور ایستگاه بین المللی فضایی از مقابل خورشید به کشور عمان سفر کرد زیرا این کشور برای عکاسی از ایستگاه در برابر خورشید زاویه ای مناسب را در اختیار وی قرار می داد.
عبور ایستگاه در هنگام خورشید گرفتگی از مقابل خورشید کمتر یک ثانیه طول کشیده است و از این رو عکاس برای ثبت چنین تصویری زمان بسیار کوتاهی در اختیار داشته است.
به نقل از مهر
سلام
یک اطلس کامل تحت وب(فلش) با قابلیت تنظیم تاریخ(روز ، ماه ، سال ، ساعت و دقیقه) و همچنین موقعیت ناظر(در اینجا عکاس!) همراه با تمام صور فلکی همراه با نام و صد البته خورشید و ماه.
ورود
پ ن : هر وقت موقعیتی در شب پیش می آمد نمی دانستم به کجای این آسمان بی انتها خیره شوم! D:
آقای کامران نیا تشکر خالی برای این پست خیلی کمه
من که خیلی وقت بود دنبال همچین چیزی بودم
واقعا پست خوبی بود از دوستان عزیز حتمی دعوت می کنم یه سرس به پست بزنند.
Nikon D90+18-105 AF-S + 70-300 AF-S + Nikon SB600My photoblog
سلام شما با چه نرم افزاری این 373 شات رو کنار هم گذاشتید!؟ غیر از فوقوشاپ نرم افزار دیگه ای هم هست؟ سپاسگزارم.
سعی کن عظمت در نگاه تو باشد ، نه آنچه بدان مینگری
دوست من نرم افزاری هست به نام Startrails که می شه با اون هر 400 عکس رو یکی کرد و در ضمن نتیچه کار رو هم می شه به صورت فیلم با اندازه های مختلف و فریم های مختلف دید، حجمش کم و کار کردن باهام ساده هست.
این نرم افزار به صورت رایگان در میحط وب هست و می توانید از این لینک دانلودش کنید:
http://www.startrails.de/html/software.html
غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)
دوستان من در نوردهی بالای یک دقیقه با ایزوی 100 و دیاف 22 باز هم مشکل قرمز شدن عکیس رو دارم ... چه کنم؟ ستاره ها همه در نور قرمز محو میشن... جدیدا هم زیر تصویر یک حاله شبیه به خط سبز می افته...
لطفا کمکم کنید.