ببخشيد شايد سوال كمي بي ربط باشه
ميشه با slrLik هم از آسمون شب عكس گرفت؟ مثلا FZ28
ببخشيد شايد سوال كمي بي ربط باشه
ميشه با slrLik هم از آسمون شب عكس گرفت؟ مثلا FZ28
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام.
میخواستم بدونم آیا در نور دهی بالا مثلا 10 / 20 دقیقه به سی سی دی دوربین فشار میاد؟از چه لحاظ؟ عمر مفیدش کم میشه؟من از یکی شنیدم پیکسل سوخته میگیره سنسور.و اینکه دوستانی که اطلاعات دارن بگن ایا در تایم نور دهی بالا سیموس بهتر از سی سی دی عمل میکنه؟من یه بار 3/4 دقیقه نور دهی کردم با D80 و 2 تا پسکیل سوخته کادو گرفتم.البته نمیدونم دقیق دلیلش این نوردهی بود یا نه!
Nikon D80 + Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR + Nikkor AF-S 50mm f/1.4G.............................................. .......................Arvin Azima
با سلام؛ از تمامي دوستاني که در عکاسي درشب تجربه دارن مي خوام لطفا به من کمک کنند.
مدتي ست که مي خوام يک لنز وايد با ديافراگم باز بگيرم. بين انتخاب 3-4 تا لنز موندم که هر کدوم ويژگي هاي
مختص به خودشون رو دارن. قبل از هر چيز بايد رابطه اي را براي نوردهي مجاز (حدي که ستاره ها خط نيندازن) توضيح دهم. اين رابطه که براي ستارگان استواي آسمان (سريعترين حرکت) است
و عبارتست از 1000 تقسيم بر فاصله کانوني لنز.
حال، گزينه هاي من:
1- سيگما 20مم دياف 1.8 با توجه به قيمت لنز خوبي ست (حتي روي کراب درا) اما با مشاهده چند نمونه متوجه
خطاي ابتيکي بسيار در گوشه ها شدم
2- سيگما 30مم دياف 1.4 که خيلي ازش تعريف شنيدم، قیمت هم مناسبه. اما براي کراپ دار ديگه وايد نيست!
دو مورد ديگر کيفيت بالاتري دارند:
3- کنون 15مم دياف 2.8 که لنز خوبيست اشکالي که داره، پولاريزه روش نصب نميشه و دياف بسته تر نسبت به مورد چهارمه.
4- کنون 24مم دياف 1.4 سري ال و ديافراگم بازتر. از نظر وايدبودن ميشه روي کراب دار هم تحملش کرد.
حالا با توجه به اين گزينه ها، ضمن اينکه مي خوام نظر شما دوستان رو در مورد اين لنزها بدونم، 1سوال اصلي هم دارم:
" رابطه بالا را براي يک دوربين فول فريم بررسي مي کنيم:
با لنز 15 مم ميشه 66 ثانيه نوردهي کرد و با لنز 24مم هم 41 ثانيه. سوال اينه که:
کداميک از اين دو لنز نور بيشتري ثبت مي کنه؟
41 ثانيه با ديافراگم 1.4 ويا
66 ثانيه با ديافراگم 2.8؟
اختلاف 1.4 تا 2.8 يک پله ديافراگم است يا بيشتر؟ "
ببخشيد که سوال هام زياد شد اما خيلي ذهنم رو مشغول کرده.
ممنون از وقتي که گذاشتيد
Canon EOS 30D
مدتی قبل در این مورد در تاپیک عکاسی از ستارگان و ... بحث شده بود. نور دریافتی توسط لنز برای اجرام نقطه ای (مثل ستارگان) با نسبت کانونی فیزیکی (یعنی فاصله کانونی تقسیم بر قطر المان جلویی) رابطه دارد نه با نسبت کانونی عنوان شده معمولی...کداميک از اين دو لنز نور بيشتري ثبت مي کنه؟
اختلاف 1.4 تا 2.8 يک پله ديافراگم است يا بيشتر؟ "
در مورد محاسبه استاپ ها، دو عدد را بر هم تقسیم و به توان 2 برسانید. مثلا 1.4 به 2.8 میشه 4 برابر. (دلیل فیزیکیش هم گفته شده. جستجو نکردن مانع کسب است )
من باشم، یا 10-20 سیگما و یا گزینه 1 رو انخاب می کنم. غیر از اینها، در صورتی که می توانید خیلی از لوازم خود مراقبت کنید، 11-16 توکینا و بعد 10-22 کنن هم خوب هستند. یه پیشنهاد خنده دار دیگر: 17-70! در 17 میلیمتر دیاف بازی دارید (هر چند نه خیلی باز، ولی کیفیت قابل قبولی دارد که 20 میلیمتر سیگما در دیاف مشابه به آن می رسد تقریبا، البته با وجود 3 میلیمتر تله تر بودن...)1- سيگما 20مم دياف 1.8 با توجه به قيمت لنز خوبي ست (حتي روي کراب درا) اما با مشاهده چند نمونه متوجه
خطاي ابتيکي بسيار در گوشه ها شدم
2- سيگما 30مم دياف 1.4 که خيلي ازش تعريف شنيدم، قیمت هم مناسبه. اما براي کراپ دار ديگه وايد نيست!
دو مورد ديگر کيفيت بالاتري دارند:
3- کنون 15مم دياف 2.8 که لنز خوبيست اشکالي که داره، پولاريزه روش نصب نميشه و دياف بسته تر نسبت به مورد چهارمه.
4- کنون 24مم دياف 1.4 سري ال و ديافراگم بازتر. از نظر وايدبودن ميشه روي کراب دار هم تحملش کرد
و اما دلیل من (و همین طور نیاز به راهنمایی):
مدتی هست که در پی خرید یه آلترا واید هستم... و مشکل همیشگی 10-20 یا 10-22 را داشتم! دیشب در رصد خارج از شهر، در اثر یه اتفاق غیر مترقبه سیگما 17-70 از دستم افتاد روی سنگ ها! (نور لیزر سبز رو داشتیم توی ماشین ها می انداختیم که کلانتری اومد و... ) چون قبلا تجربه خارج شدن المان های لنز در اثر هم خطی در اثر انقباض و انبساط رو داشتم (18-55 IS)، گفتم که دیگه این لنز از دستم رفت... ولی با چند تا تست شات متوجه شدم فرقی نکرده...
دیگه 10-22 کاملا در مقابل 10-20 از چشمم افتاد (لطفا نظر بدید...)
اصلان نورقاسمی
سلام... ميخواستم بودنم آيا جمع آوري نور در لنزها به قطر دهنه مربوطه يا ديافراگم؟؟؟؟ مثلا لنزي كه قطر دهانش 72مم هست با f2.8 با لنزي كه قطر دهانش 58مم هست با f2.8 جمع آوري نورش بيشتره؟؟؟ و لطفا توضيحي بديد كه جمع آوري نور با فاصله كانوني رابطه اي داره؟؟
ممنون
سلام دوستان
من کلی سرچ کردم ولی آخرش نفهمیدم بهترین دوربین برای عکاسی نجومی چیه؟
دوستانی که می تونن راهنمایی کنن از شون ممنون می شم.
غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)
سلام دوست عزیز
به نظر من دوربین خوب برای عکاسی نجومی 20Da بود که دیگه تولید نمیشه و من 30D تهیه کردم و تا به حال هم
بسیار خوب پاسخگو بوده و درصد نویز کمی هم در عکاسی بلند مدت نجومی دارد
5D MKII هم در مقایسه من بین 30 و 350 و 5 از همه بهتر عمل میکند با رنگ های بسیار عالی و نویز بسیار کم
سلام
با تجربه ای که من از این مورد داشتم بله بستگی دارد اما از لحاظ علمی نمیدونم :biggrin:
سلام دوست گرامی
کنون 24مم دياف 1.4 سري ال
بهترین اتنخاب است
کداميک از اين دو لنز نور بيشتري ثبت مي کنه؟
41 ثانيه با ديافراگم 1.4 = نور بیشتر
اختلاف 1.4 تا 2.8 يک پله ديافراگم است يا بيشتر؟ " بین 1.4 تا 2.8 این اعداد دیافراگم وجود دارد 1.4 / 1.6 / 2 / 2.4 / 2.8 که تقریبا 3 پله اختلاف وجود دارد
سلام
در نوردهی بلند مدت چون CMOS داغ میشود و نویز به وجود می آید خصوصا در ISO 1600, 3200 احتمال وجود
پیکسل سوخته هم پیش می آید و با عکاسی از خورشید یا استفاده از LIVE VIEW هم ممکن است همین
مشکل پیش آید
با سلام
بین 50d و 40d برای عکاسی نجومی کدامیک بهتر است. در صورت امکان یک لنز مناسب هم پیشنهاد بدهید.
با تشکر از زحمات شما دوستان