دوباره سلام، براي عكاسي از ماه چون هم از پشت تلسكوپ اندازه بزرگي دارد و هم جزئيات اون مهم هستند بهتره كه از دوربينهاي ديجيتال حتي كامپكت ها استفاده كنيد، باز هم براي اين كار دو روش وجود دارد اول اينكه لنز دوربين خود رو پشت چشمي تلسكوپ قرار بديد و عكس بگيريد به علت پر نور بودن معمولا مشكلي در نگهداشتن دوربين با دست نخواهيد داشت اگر هم نمي خواهيد از دست استفاده كنيد از ابزار دست ساز مي تونيد استفاده كنيد يا اونو بخريد:روش دوم هم اينه كه اگر هم دوربين ديجيتال از نوع SLR داريد مي تونيد از تلسكوپ و با استفاده از آداپتور زير از تلسكوپ مثل يك لنز تله استفاده كنيد:
ولي عكاسي از سيارات به اين راحتي نيست و روش اصلي استفاده از تركيب چندين عكس (مثلا 200) و خروجي يك عكس هست (همون كاري كه وسيله دومي كه لينكشو گذاشتي انجام ميده) البته روش ارزانتر استفاده ار دوربين فيلمبرداري (بهتر هست كه فايل ها بر روي مموري ذخيره شود) هست:
اگر پايه تلسكوپتون موتور دار بود كه كارتون خيلي راحت تر ميشه.
بعد از گرفتن فيلم با استفاده از نرم افزار يك عكس خروجي خواهيم داشت(بعد از اينكه فيلم رو گرفتيد به پست زير مراجعه كنيد.) :
http://www.akkasee.com/forum/showthr...l=1#post182164
من می خوام یک دوربین nikon P500 بگیرم می خواستم بدونم به درد عکاسی نجومی می خوره یا نه؟
با تشکر
شاید مدلها کمی قدیمی شده باشند ولی میشود به نکات قابل توجهی پی برد،امیدوارم با توضیحات بیشتر دوستان این نکات کامل تر هم بشوند
D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G
درود
با هر دوربینی می شود عکاسی نجومی کرد ... ولیکن سوال این جاست که در چه سطحی قصد انجام چنین کاری را دارید ؟ اگر قصد شما رسیدن به آثاری شبیه سمپل های پست 108 است ، به هیچ عنوان نمی توان شانسی برای دست یابیتان به آن کیفیت با P500 متصور شد . برای اینکه کیفیت متوسطی از عکاسی نجومی را تجربه کنید ، لااقل باید به entry DSLR ها بیاندیشید .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
نحوه اتصال و تجهیزات مورد نیاز جهت اتصال دوربین slr به تلسکوپ (اتصال SLR دیجیتال به تلسکوپ)
Step 1: T-adapter and T-ring are separate components. Note that the T-ring must be specific to the type of digital SLR used.
Step 2: The T-adapter and T-ring are threaded. The two components are combined.
Step 3: Attach to digital SLR. The T-adapter/T-ring assembly inserts into the DSLR just like the camera lenses do.
Step 4: Attach digital SLR to telescope. The DSLR with T-adapter/T-ring assembly is inserted into the telescope eyepiece holder directly (i.e., no eyepieces, Barlows, etc are used). This is considered “prime focus” astrophotography. The telescope optical tube serves as the camera lens.
Important tips: tighten the telescope thumbscrew to the T-adapter securely. Also, be sure to attach some type of DSLR strap to the telescope in case the camera falls.
سلام به دوستان عزیز همیشه همراه
خسته نباشید
جونم براتون بگه تابستون میخوام دوربینی تهیه کنم تا با اون به عکاسی نجومی بپردازم ( نه عکاسی از اعماق آسمان و یا با تلسکوپ )
البته قصدم فقط آسمان نیست ؛ به عکاسی از طبیعت و پرتره نیز علاقه دارم
حالا از شما کمک میخوام تا دوربین خوبی تهیه کنم ( ترجیحا Canon باشه و اگر نشد Nikon )
البته سقف قیمت به همراه لنز 18-55 و تجهیزات مورد نیاز بشه 1500
نکته ای رو هم اضافه کنم که میخوام این دوربین از مدل های قدیمی نباشه که نه توی بازار هست و نه میشه دست دوم خوبش رو گیر اورد
که حتی اگرم باشه به دردسرش نمیارزه
بعدش میخواستم نطرتون رو در مورد دوربین های 60دی و 600دی Canon در عکاسی نجومی بدونم
آیا این دوربین ها با مقدار پیکسل و اندازه سنسوری که دارن برای این نوع عکاسی مناسب هستند یا خیر
خداییش همیشه موفق باشید