کلا مقایسه ای که می کنید نیاز به بررسی نداره!!!دوستان عزیز بین این دو مدل دوربین کدوم از نظر کیفیت بهتره؟بزرگنمایی و دهانه و قیمت هر دو برابره(حدود430تومن)
ممنون میشم کسایی که اطلاع دارن راهنمایی کنن.
شک نکنید شرکتی مثل celestron محصولاتش قابل مقایسه با محصولات متفرقه و کمپانی های اسمی نیست!!!
یه چک در اینترنت بفرمایید شرکت معروفی به نام NightSky اصلا وجود داره؟
در بین این موارد شک نکنید Sky Master 15X70 بهتره!
از نظر کیفیت هم از مدل مشابه خیلی قابل قبول تره!
ویرایش توسط M.Mobin : Saturday 18 January 2014 در ساعت 12:42 دلیل: حذف لینک از نقل قول
فرمایش شما کاملا درسته!
دقیقا خاطرم نیست! این جواب رو در چه موردی زدم ولی فکر کنم دوستی که پیگیر خرید بود به دنبال یک دوربین برای کار نجوم و پرنده نگری بود!!!
بی شک برای استفاده دوربین بر روی دست به قول شما حتی 10X50 هم خسته کننده است
اگر کنترل بفرمایید شرکت هایی که در زمینه شکار دوربین تولید می کنند معمولا نهایت ابعاد عدسی شئی آنها 40 هست ! و به ندرت 50 دارند!!
اما اگر بحث کیفیت و بزرگنمایی و استفاده از سه پایه و گاها استفاده از دست باشه بحث متفاوته!
از پاسخ جنابعالی متشکرم
تصور می کنم نظر شما در مورد محدودیت استفاده از دوربین بر روی دست بیشتر اشاره بر وزن دوربین دارد. اما به نظر بنده نکته مهمتر از وزن لرزش دست در بزرگنمایی های زیاد است که استفاده از دوربین را اگر نگوییم غیر ممکن که زجر آور می کند! جالب است که بنا بر تجربه شخصی این مشکل با کیفیت و شارپ بودن دوربین نسبت مستقیم دارد.
سلامدوستان عزیز بین این دو مدل دوربین کدوم از نظر کیفیت بهتره؟بزرگنمایی و دهانه و قیمت هر دو برابره(حدود430تومن)
ممنون میشم کسایی که اطلاع دارن راهنمایی کنن.
نظر شخصی من اینکه دور این دوربین های ارزون قیمت رو خط بکشید و با افزایش بودجه تون دوربین بهتر با برند معتبر تر تهیه کنید.
ممکنه این دوربین ها در استفاده ی اولیه کیفیت خوبی داشته باشند ولی افت کیفیت سریعی دارند و علاوه بر اون (با توجه به اینکه کشور ما بیشتر روزهای سال آفتابی هستش و سطح تشعشع UV بالا هستش)آسیب شدیدی به چشمها میزنن.
دوربین های William و Vangaurd مدلهای ED ،دوربینهای خوبی هستن با قیمت مناسب .
ویرایش توسط M.Mobin : Saturday 18 January 2014 در ساعت 12:47 دلیل: حذف لینک از نقل قول
Samsung Nx2000
من هم موافقم!
ولی لرزش دست نسبت مستقیم به وزن داره!
در اثر سنگین بودن دوربین، با نگهداشتن آن بدون استفاده از سه پایه لرزش هم کم کم افزایش یافته و در نتیجه مطالبی که شما می فرمایید پدید خواهد آمد!!
با بسته شدن میدان دید لرزش ها کاملا قابل احساس هستند!
ولی اگر شخص دوربین را در دست گرفته و دست را جایی ستون نماید، تحمل لرزش بهتر خواهدشد!
20X80 و 25X100 رو روی دست گرفتن و با ستون کردن آرنج اجسام را دیدم لرزش کم می شود ولی واقعا چشمم خسته شد!!!
با سلام ، کسی از دوستان با دوربین های 20x80 آسمان شب که قیمتی حدود 400 تومن دارن رو کار کرده ؟
آیا برای دیدن مناظر دور و رضد آماتوری مناسب هستند ؟
کیفیت اپتیک شون چطور هست ؟