درود..
مدتی است که در فکر خرید یک دوربین دوچشمی برای خواهر زاده خود بعنوان هدیه هستم..با تمامی گرفتاری های روزمره خواستم در اینترنت تحقیقی کنم و در طی این فرآیند، به این نتیجه رسیدم که تشکری ویژه از جناب msh2200 داشته باشم..حال به چه دلایلی؟
ابتدا در سایت دیجی کالا یک دوربین دوچشمی Nightsky 28x110 MS رسیدم که نظرم را بخود جلب کرد..هرچه در اینترنت جستجو کردم،نام و نشانی از این شرکت ندیدم..تا اینکه متوجه شدم جناب msh2200 در این باره گفته اند:"یه چک در اینترنت بفرمایید شرکت معروفی به نام NightSky اصلا وجود داره؟"
پس از آن و در گشت و گذار مجدد به این گزینه رسیدم: williamoptics 22x70
William Optics - 22x70 APO Binoculars
متاسفانه این محصول از رده تولید خارج شده است و حتی در Ebay نیز موجود نیست..تنها در تارنمای فروشگاه آسمان شب آن را ملاحظه نمودم که نمی دانم هنوز موجود دارند یا خیر..ظاهرا به تماس های ارسالی از کافرستان دل خوشی نشان نمی دهند!
در مورد این دوربین دوچشمی مطلب زیر نظرم را جلب نمود:
Comparing Binoculars - GO22x85, WO22x70, Tak22x60 - Binocular Reports - Articles - Articles - Cloudy Nights
که در انتها متذکر شده بود دوربین دوچشمی Takahashi Astronomer 22x60 کیفیت تصویر بسیار خوبی از خود ارائه می دهد که دیگر دو دوربین مقایسه شده با آن که یکی از آنها همان ویلیم اپتیک بود،چنین نیستند..
یادم افتاد جناب msh2200 در این باره گفته بودند:"محصولات شرکت takahashiamerica .."
متاسفانه این دوربین نیز از رده خارج شده است و حدود قیمت آن نیز 2000 دلار امریکا بوده است:
Land Sea & Sky
پس از آن متوجه شدم که شرکت Nightsky از شرکت Oberwerk تقلید می کند که در امریکا دفتر دارد و اخیرا دوربین های Garrett را نیز به مجموعه خود افزوده است..
این شرکت Oberwerk دارای دوربین های نسبتا بزرگ بوده و ظاهرا کیفیت خروجی آنها نیز قابل توجه است(که بازهم جناب msh2200 در مورد این دوربین های دو چشمی توضیحاتی داده بودند) :
Oberwerk High-Performance Optics for Earth and Sky
در این بین دوربین 28x110 Oberwerk قابل توجه بود:
Garrett
همچنین Garrett Optical 30x100 نیز نظرم را جلب نمود:
Garrett Optical 30x100 Binoculars - 100mm and Larger Binoculars - Articles - Articles - Cloudy Nights
در اینجا نیز مقایسه ای بین برخی محصولات Oberwerk و Garrett انجام شده است:
CN Report: Bincoular Tests & Comparisons - Binocular Reports - Articles - Articles - Cloudy Nights
در نهایت نیز به محصولات زیرین رسیدم که سوای قیمت،از کیفیت ساخت و سازندگان آن ناآگاهم!
Giant Binoculars (100mm aperture and more)
و اما سوال بنده از جناب msh2200 آنکه با اوصاف فوق ،قبول زحمت فرموده و بفرمایند در رده 28x100 و یا موارد مشابه آن(20x100)،چه مورد و یا مواردی را برای خرید پیشنهاد می کنند؟
بیشترین مورد استفاده طبیعت و پرنده و اجرام آسمانی(ظاهرا چیزی از قلم نیفتاد!)
سپاس
بدرود تا درودی دیگربار..