درود
در مورد کنکو موارد زیر موجود بوده! الان دقیقا اطلاع ندارم ولی مشخصات فروشنده را پیام خصوصی خواهم کرد
Kenko 10X42 DH Mark II
Kenko ultraVIEW EX 10X42 DH
Kenko 10X42DH MS
اما در برند ویکسن
الان فکز کنم فقط این مدل یافت بشه که قیمتش بالاست
Vixen Artes ED 8.5 X 45
Vixen FORESTA 10X42DWCF HR
مدلهای دیگه هم از فروشگاهی که وارد کرده بود باید پیگیر باشید.
اشتاینر یا اشنایدر هم که نمایندگی رسمی در ایران داره
مدل هایی مثل
Steiner SkyHawk 3.0 10x42
Steiner Observer 8x42
جزو موارد مناسب هستند که البته با یک جستجو در رویو ها می توانید گزینه مناسب را بین آنها پیدا کنید.
البته وجود نمایندگی رسمی برای اشتایندر یک امتیاز مثبت نسبت به دیگر برندها می باشد.
دقیقا منظور بنده هم همینه!
یک برند مثل Bresser ممکنه جامعه هدفش سطح متوسط تجهیزات باشه!
در مقابل این برند در سلسترون شما باید ببینید چه محصولی با این رنج قیمت هست و بعد کیفیت را مقایسه کنید.
شرکتی مثل اشتاینر یا زاوارفسکی از رنج 2 به بالا دوربین دارند! در این حالت بدون شک وقتی کیفیت و ساختار کلی اکثر دوربین های یک شرکت یکسان است باید اختلاف قیمت در اپتیک نمود پیدا نماید. لذا این طبیعی هست که یک شرکت مثلا سلسترون از 100 هزار تا 2 میلیون دوربین داشته باشه و صد البته کیفیت محصول 2 میلیونی به مراتب بالاتر از 100 هزار تومانی هست.
دوستمون با حدودیت بودجه دنبال تهیه یک دوربین خوب برای کار شخصی بود و از سری Up Close شروع کرد! باتوجه به تجربه شخصی خودم بنده پیشنهاد این برند را دادم و با کیفیت برند سلسترون در موردی که جنابعالی فرمودید منافاتی ندارد!
پیشنهاد می کنم به شرکتی به نام
United Optic کشور دوست و برادر چین یک سری بزنید!
محصولات بسیاری از شرکت های این چنینی در این شرکت تولید می شود.
برای نمونه شما محصولات شرکتی مثل Oberwerk که آمریکایی هست را در لینک مشاهده کنید،
یا محصولات Orion
محصولات نایت (چین) اسکای را هم که در سایت فروشنده محترم! ایرانی هست در لینک شرکت
United Optic چک کنید و ببنید تفاوتی با هم دارند؟
من برای راحتی کار شما سه محصول متفاوت را که دقیقا مشابه هم هستند در زیر قرار می دم
البته یکی که صرفا در ایران یافت می شود را به تصویر بسنده می کنم و امکان نمایش اطلاعات و ارجاع به سایت ندارم. البته لازم به ذکره که محصولات این شرکت چینی از نظر اپتیک در سطح خوبی هستند ولی از نظر بدنه حداقل محصولاتی که من دیدم برای مدت بازه 5 ساله مناسب بودند.
Oberwerk 15X70
Orion 15X70
NightSky 15X70
فایل پیوست 76881
محصول مشابه محصولات فوق در شرکت چینی
حالا با کمی جستجو در سایت مذکور (سازنده چینی) به راحتی می توانید دوربین خیلی از برندهایی را پیدا کنید که تا دیروز برای ما داشتنشان افسانه بوده است.