درود
هر چه میخواهم پست نزنم نمیشه ، یکی از جدی ترین اشکالات که برای کامپیوتر ویندوز پیش میاد، خوب نبودن نسخه ویندوز است. معمولا نسخه های که این شرکت های ایرانی مثل لرد و کینگ در مجموعه خود میگذارند و هر شرکت ایرانی دیگه خوب نیست. اینها خیلی زود مشکل ساز میشوند . چون دستکاری شده اند. یک کاری میکنند که سریال نخواد در هنگام نصب. و .... ویندوز خوب رو از اینترنت و از سایتها خارجی دانلود کنید. همیشه. مثلا تورنت
این از این ( خیلی اصطلاح مفیدیه :biggrin: )
اما ویندوز بیچاره XP ساخته نشده بود برای اینکه کلی برنامه درون آن نصب گردد. اصلا مایکروسافت تصورش را نمیکرد که کسی اینقدر پول دار باشد که اینقدر برنامه برای نصب کردن داشته باشد. ( به مجموعه کینگ نگاه کنید خیلی از دوستان کلی از آنها را نصب میکنند محض کجنکاوی ! ) در کشور های قانونمند یک کاربر کامپیوتر بعد از خرید یک سیستم تمام بنیه مالی خود را میگذارد تا یک یا دو نرم افزار در جهت کاربری که دارد تهیه کنید. و عملا امکان نصب صد ها برنامه را ندارند. الان من 735 گیگابیت VST نصب شده روی کامیوترم دارم که همه پلاگینهای آهنگسازی هستند. خوب کدوم استودیویی در کشور های قانون مند بنیه مالی داشتن اینها را دارد؟! هیچ اگر اینها قیمت واقعی خود را داشت من نهایتا 4 تا آنها را میگرفتم.
کاری که ما در ایران با سیتم عامل میکنیم جنایت است. و شاید دوستان اگر همین کار را با مک بکنند، یا اگر کاربران مک زیاد شوند روزی که ویروس نویسان را بخودش جلب کند و برای آن به اندزه ویندوز برایش ویروس بنویسند ،آنوقت می شود دید که مک در قیاس واقعی با ویندوز چگونه عمل میکرد.
این شکلک آخری را محض مزاح گذاشتم به دل نگیرید خواهشا
ضمنا دوست عزیز جناب عليرضارضائي مادر برد شما که اکنون دیگر باگهای بایوسش مرتفع شده ( به قیمت بیچارگی کاربران در دو سال قبل ) اکنون چرا به آن بد بین شدید. اگر کارایی بیشتری از سیستم میخواهید این کار رابکنید اگر نه خیر . امیدوارم حرف های من چنین تاثری بر شما نگذاشته باشد. ضمنا یادتان باشد ایسوس خیر.
با سپاس
انوش
پی نوشت: جناب آقای کاوه شرمنده که اسم شریفتان را کامل بلد نیستم. برنامه سنگین یعنی Cubase که برای رکورد کردن است . و در آن میتواند تا آنجا که سیستم به مرز به اتمام رسیدن رم باشد Track باز کرد که هر تراک یک تراک MIDI بوده که خودش یک VST Plugins برایش باز شده که اجرای آن بسته به نوعش از چند صد مگ تا یک یا دو گیگابایت از رم را اشغال میکند. ( اغلب هم یک 4 گیگی همیشه اشغال است ) که این مقدار برنامه باز شده هم زمان همیگی با هم به فعالیت میپردازد و CPu را به چالش میکشند و در لحظه که یک کیبورد ( کیبورد موسیقی) به کارت صوتی MIdi شده هر نتی را که روی کلاویه ها فشار دهم یک فایل حجیم باید اجرا شود. در یک آهنگ نت های مختلفی با سرعت های مختلفی اجرا مشوند و هر چه پر تر و سریع تر بزنم CPU Usage را میبینم که چطور بالا تر میرود. تازه با کمترین دیلی ( تاخیر ) که من باید آنرا را در Cubase رکورد کنم. اینها فقط برای یک تراک بود در یک پروژه ضبطی چندین تراک باز میگردد که هر کدام یک ساز خواهد بود . این فشار بسیار زیادی روی سیستم میگذارد که بیشتر از اجرای 20 فتوشاپ CS4 هم زمان و اجرای Filter Surface Blur بر روی یک فایل TIf در هر 20 فتو شاپ بازه شده است.