صفحه 8 از 11 نخستنخست ... 4 5 6 7 8 9 10 11 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 71 تا 80 , از مجموع 102
Like Tree163تشکر

موضوع: مقایسه Mac OS X و Windows

  1. #71
    كاربر ويژه Anoosh-Em آواتار ها
    تاریخ عضویت
    January 2009
    نوشته ها
    2,391
    تشکر شده
    14152
    تشکر کرده
    12235

    پیش فرض پاسخ: مقایسه Mac OS X و Windows

    درود



    هر چه میخواهم پست نزنم نمیشه ، یکی از جدی ترین اشکالات که برای کامپیوتر ویندوز پیش میاد، خوب نبودن نسخه ویندوز است. معمولا نسخه های که این شرکت های ایرانی مثل لرد و کینگ در مجموعه خود میگذارند و هر شرکت ایرانی دیگه خوب نیست. اینها خیلی زود مشکل ساز میشوند . چون دستکاری شده اند. یک کاری میکنند که سریال نخواد در هنگام نصب. و .... ویندوز خوب رو از اینترنت و از سایتها خارجی دانلود کنید. همیشه. مثلا تورنت

    این از این ( خیلی اصطلاح مفیدیه :biggrin: )

    اما ویندوز بیچاره XP ساخته نشده بود برای اینکه کلی برنامه درون آن نصب گردد. اصلا مایکروسافت تصورش را نمیکرد که کسی اینقدر پول دار باشد که اینقدر برنامه برای نصب کردن داشته باشد. ( به مجموعه کینگ نگاه کنید خیلی از دوستان کلی از آنها را نصب میکنند محض کجنکاوی ! ) در کشور های قانونمند یک کاربر کامپیوتر بعد از خرید یک سیستم تمام بنیه مالی خود را میگذارد تا یک یا دو نرم افزار در جهت کاربری که دارد تهیه کنید. و عملا امکان نصب صد ها برنامه را ندارند. الان من 735 گیگابیت VST نصب شده روی کامیوترم دارم که همه پلاگینهای آهنگسازی هستند. خوب کدوم استودیویی در کشور های قانون مند بنیه مالی داشتن اینها را دارد؟! هیچ اگر اینها قیمت واقعی خود را داشت من نهایتا 4 تا آنها را میگرفتم.

    کاری که ما در ایران با سیتم عامل میکنیم جنایت است. و شاید دوستان اگر همین کار را با مک بکنند، یا اگر کاربران مک زیاد شوند روزی که ویروس نویسان را بخودش جلب کند و برای آن به اندزه ویندوز برایش ویروس بنویسند ،آنوقت می شود دید که مک در قیاس واقعی با ویندوز چگونه عمل میکرد.


    این شکلک آخری را محض مزاح گذاشتم به دل نگیرید خواهشا




    ضمنا دوست عزیز جناب عليرضارضائي مادر برد شما که اکنون دیگر باگهای بایوسش مرتفع شده ( به قیمت بیچارگی کاربران در دو سال قبل ) اکنون چرا به آن بد بین شدید. اگر کارایی بیشتری از سیستم میخواهید این کار رابکنید اگر نه خیر . امیدوارم حرف های من چنین تاثری بر شما نگذاشته باشد. ضمنا یادتان باشد ایسوس خیر.

    با سپاس

    انوش



    پی نوشت: جناب آقای کاوه شرمنده که اسم شریفتان را کامل بلد نیستم. برنامه سنگین یعنی Cubase که برای رکورد کردن است . و در آن میتواند تا آنجا که سیستم به مرز به اتمام رسیدن رم باشد Track باز کرد که هر تراک یک تراک MIDI بوده که خودش یک VST Plugins برایش باز شده که اجرای آن بسته به نوعش از چند صد مگ تا یک یا دو گیگابایت از رم را اشغال میکند. ( اغلب هم یک 4 گیگی همیشه اشغال است ) که این مقدار برنامه باز شده هم زمان همیگی با هم به فعالیت میپردازد و CPu را به چالش میکشند و در لحظه که یک کیبورد ( کیبورد موسیقی) به کارت صوتی MIdi شده هر نتی را که روی کلاویه ها فشار دهم یک فایل حجیم باید اجرا شود. در یک آهنگ نت های مختلفی با سرعت های مختلفی اجرا مشوند و هر چه پر تر و سریع تر بزنم CPU Usage را میبینم که چطور بالا تر میرود. تازه با کمترین دیلی ( تاخیر ) که من باید آنرا را در Cubase رکورد کنم. اینها فقط برای یک تراک بود در یک پروژه ضبطی چندین تراک باز میگردد که هر کدام یک ساز خواهد بود . این فشار بسیار زیادی روی سیستم میگذارد که بیشتر از اجرای 20 فتوشاپ CS4 هم زمان و اجرای Filter Surface Blur بر روی یک فایل TIf در هر 20 فتو شاپ بازه شده است.
    ویرایش توسط Anoosh-Em : Monday 11 January 2010 در ساعت 01:26
    reza77 تشکر می‌کند.

  2. #72
    كاربر فعال
    تاریخ عضویت
    December 2006
    نوشته ها
    676
    تشکر شده
    4097
    تشکر کرده
    285

    پیش فرض پاسخ: مقایسه Mac OS X و Windows

    نقل قول نوشته اصلی توسط Anoosh-Pro نمایش پست ها
    ...
    Blue Screen ??! این اتفاق در وینودز 98 یا Me می افتاد . مگر شما هنوز هم از آنها استفاده میکنید؟ :confused:
    نمی دانم چرا این رو گفتین اما در ویندوز XP این اتفاق ممکن است فقط در چنین صورتی رخ دهد: یک سال از نصب ویندوز گذشته باشد. و در این یک سال چند صد برنامه نصب و عزل کرده باشید ، اشتباها فایلهای سیستمی را پاک کرده باشید ، کامپیوتر ویروسی شده باشد. آنتی ویروس های مخربی که بعضی وقتها خودشان از ویروس هم مخرب تر عمل میکنند مثل کسپر اسکای نصب کرده باشید بدون عزل آن یک آنتی ویروس جدید نصب کنید!

    کامپیوتر از لحاظ سخت افزاری قدیمی باشد. Pentium 4 یا Daul Core
    بگذریم که با Pentium4 3.0GHZ که داشتم ، نه تنها با فایل حجیم در فتوشاپ مشکلی نداشتم بله در برنامه های بسیار بسیار حجیم تر از فتوشاپ و یک فایل عکس که با ماکسیمم سایزی که بشه وجود داشته باشه و در فتو شاپ بشه باز کرد. ... به حجم چندین گیگابایت که در رم اجرا میشد. ...
    بگذریم که همه چی قفل شکسته و دست کاری شده بود از ویندوز گرفته تا تک تک پلاگینها. چون اگر اصلی باشند بهتر هم کار میکردند.

    اگرنه با نصب یک ویندوز 64 بیتی یا ویندوز 7 همه چیز به طرز فنا ناپذیری عالی کار میکند.

    همنقدر قدر بگویم که با CPU Intel Core i7 من ویندوز XP 64 Bit نصب داشتم. ( نه ویندوز 7 ) یکی از دوستان بازی Call of Duty Modern Warfare 2 که همه میدوانند چقدر سنگین است را آورد ونصب کردیم. ...


    البته من فکر میکنم راجب ویندوز 64 بیتی یا ویندوز 7 سخن گفتن کار عبثی باشد چون احتیاج به معرفی ندارد. ... دوران ویندوز Me است با Pentium 4
    ....

    نقل قول نوشته اصلی توسط Kaveh Ghobadi نمایش پست ها
    ...
    که یکی از معضلات بزرگ ویندوز است.

    سلام،

    خیر، بنده به‌کل با چنین نتیجه‌گیری مشکل دارم و آن را غیرقابل قبول می‌دانم، چون:

    ۱- تمام سیستم‌عامل‌ها Crash می‌کنند، در ویندوز از قدیم این صفحه‌ی آبی وجود داشته، در کامپیوترهای Apple صفحات مختلفی، از آن بمبِ معروفِ خانم سوزان کر گرفته تا تصویر کامپیوتر ناراحت! (Sad Mac) و این اواخر هم که یک صفحه‌ی خاکستری (پیش‌تر از آن سفید) بابت نمایش Kernel Panic. در Linux و هر سیستمِ عامل دیگری هم که مثال بزنید این اتفاق رخ می‌دهد. مساله این‌جاست که هسته‌ی سیستم‌عامل یا کرنل، به دلایل مختلفی ممکن است نتواند وظایف خود را انجام دهد که در نتیجه سیستم‌عامل چنین صفحه‌ای را نمایش می‌دهد و از فعالیت باز می‌ماند. این که تناوب بروز چنین مشکلی چقدر باشد، به مسایل مختلفی بر می‌گردد. در سیستم‌عامل‌هایی با Micro Kernel (مثل -و البته این تنها نمونه‌ی این سیستم‌هاست که به‌صورت گسترده عرضه می‌شوند- QNX) فقط بروز مشکل در Resourceهای حیاتی مثل IPC یا Scheduling و یا Virtual Memory می‌تواند سیستم‌عامل را به‌کل از کار بیندازد و برعکس در سیستم‌های Monolithic مثل انواع ‌هسته‌های کلاسیک Unix (و بالطبع Linux) بروز مشکل حتی در Device Driverها هم منجر به توقف کلِ سیستم می‌شود. هر دو سیستم OSX و Windows NT (که پایه‌ی هسته‌ی سری NT و البته XP و Vista و 7 است) از یک Hybrid Kernel بهره می‌برند که چیزی بین آن دو نوع هسته است. فکر می‌کنم توضیح بیش‌از این درباره‌ی هسته‌ی سیستم‌های عامل خارج از حوصله‌ی این‌جاست اما مسایل مختلف سخت‌افزاری و نرم‌افزاری می‌تواند باعث رخ‌دادن این مشکل در هرکدام از این سیستم‌هامل‌ها باشد.

    ۲- چیزی به‌اسم نرم‌افزار سنگین! وجود ندارد. ممکن است نرم‌افزاری که Resourceهای زیادی برای اجرا می‌خواهد را سنگین فرض کنیم اما رایانه خیلی با حساب و کتاب‌تر از این حرف‌هاست. این که نصب و حذف چند نرم‌افزار سیستم‌عامل را دچار مشکل می‌کند یک مشاهده‌ی علمی نیست. معجزه‌ای هم در رایانه رخ نمی‌دهد که نشود فهمید علت کار کجاست. این که فرموده‌اید Call of Duty با این سرعت اجرا می‌شود یا خارج می‌شود یا چراغ دیسک آن‌قدر چشمک می‌زند، می‌تواند یک User Experience باشد، اما به‌هیچ وجه نمی‌تواند ملاک مقایسه‌ی علمی و یا پیش‌نهاد به دیگر کاربران واقع شود. در مورد سخت‌افزار هم همین‌طور، این که سخت‌افزار قدیمی است -اگر از Minimum Requirementهای اعلام شده توسط ارایه‌کننده‌ی سیستم‌عامل کمتر نیست- نمی‌تواند دلیلی برای کار نکردن سیستم‌عامل باشد. این که یک برنامه به ۱۰۰ کیلوبایت حافظه برای اجرا احتیاج دارد و دیگری ۳ گیگابایت هم برای سیستم‌عامل مساله‌ی تعیین کننده‌ای نیست. کارِ سیستم‌عامل مدیریت منابعِ سیستم است. سیستم‌عامل موظف است به هر برنامه‌ای منابع مورد نیاز را ارایه‌کند و سپس توزیع این منابع را مدیریت کند.

    ۳- فکر می‌کنم پیش‌تر همین‌جا در مورد تفاوت‌های سیستم‌عامل‌های ۳۲ بیت و ۶۴ بیت صحبت شده‌است و لزومی نیست که تاکید کنم که این موضوع نباید هیچ ارتباطی با Stability سیستم داشته‌باشد.

    ۴- در مورد کامپیوترهای Apple و سیستم‌عامل Mac OSX نکته‌ی مهم متغیر نبودن سخت‌افزار است. کلید طلایی Apple این است که لازم نیست با سخت‌افزارهای مختلفی سازگار باشد تا بتواند کار خودش را انجام دهد. Laptopهای Apple همه از یک مجموعه سخت‌افزار مشخص استفاده می‌کنند و تمام Driverهای این سخت‌افزارها توسط مهندسین خود Apple کنترل می‌شوند در نتیجه به سادگی می‌شود حدس زد که Stability چنین سیستمی خیلی بالاتر از رقبایی است که باید با ترکیبات مختلف سخت‌افزاری سازگار باشند. البته Microsoftهم برنامه‌ی متنوعی برای Approve کردن درایورها و دیگر نرم‌افزارهای سیستمی تولید کنندگان مختلف دارد اما با توجه به وسعت بازار خیلی مواقع این اتفاق به‌صورت دقیق رخ نمی‌دهد و از طرفی بعضی ترکیب‌های سخت‌افزاری، با این‌که به‌صورت جداگانه بسیار عالی عمل می‌کنند اما در کنار هم مشکلاتی به‌وجود می‌آورند که به‌سادگی قابل پیش‌بینی و رفع نیست. حالا به همه‌ی این مشکلات مسایل مربوط به به‌روز رسانی و ارایه‌ی نسخه‌ی جدید Driver یا Firmware برای هرکدام از این قطعات را هم اضافه کنید تا ریشه‌ی مشکل را ببینید. برعکس، Apple کنترل کامل چرخه‌ی نرم‌افزارهای مرتبط (مثل Driverها و Firmwareها) و سخت‌افزار را در دست دارد. (البته، برای قسمت‌های حیاتی سیستم که Driverآن‌ها با لایه‌های پایینی سیستم‌عامل در ارتباط است، مثل پردازنده‌ی گرافیکی، سیستم شبکه و دیسک و یا BIOS، در موارد دیگر مثل چاپگرها، وضعیت مشابه ویندوز است اما احتمال این‌که این‌ها به Stability سیستم صدمه بزنند بسیار کمتر است.)

    ۵- مورد بالا درباره‌ی تولید سخت‌افزار هم صدق می‌کند. Apple یک تیم طراحی و تولید را برای طراحی ۵ یا ۶ مدل Laptop و مثلاً ۵ مدل Desktop هزینه می‌کند و همین مدل‌ها را کنترل کیفیت و تولید انبوه می‌کند، در حالی که برای مثال Dell یا Sony هر کدام ده‌ها مدل کامپیوتر را (در این‌جا فقط Laptop را در نظر بگیرید) طراحی می‌کنند در حالی که فروش همه‌ی مدل‌های آن تولید کننده کمتر از فروش Apple است، یعنی در بازار رقابتی، هزینه‌ای که Apple می‌تواند برای طراحی و بهبود تولیداتش صرف کند بسیار بیشتر است از هزینه‌ای که مثلاً Dell می‌تواند صرف کند برای بهبود تولیداتش.

    ۶- من خودم بسیار از OSX راضی هستم، طبق عادت از رابط گرافیکی سیستم‌عامل فقط وقت‌هایی که مجبور باشم (برای مثال همین مرور وب - که آن هم اگر می‌شد از Lynx استفاده می‌کردم!-) استفاده می‌کنم و خیلی از کارها را از طریق Shell انجام می‌دهم و OSX به‌صورت پیش‌فرض هم bash را دارد، هم csh. همه‌ی کارهایی را که در Windows به سختی باید انجام‌داد (که البته من اواخر همه را با کمک cygwin و همین bash انجام می‌دادم) با سادگی در OSX انجام می‌دهم. اما به‌وضوح نسخه‌ی کلی نمی‌توان پیچید، Windows سیستم‌عامل بسیار پیشرفته‌ای است با امکانات فراوان. از شوخی‌هایی که بعضی از طرفدارانِ Linux می‌کنند (که عده‌ای باعلم به واقعیت مقایسه‌ی غلط می‌کنند و بعضی هم به‌علت آشنا نبودن با جزییات، همه‌ی آن‌ها را چشم بسته قبول می‌کنند) که بگذریم، Windows هم مثل OSX یک سیستم‌عامل بسیار کارآمد برای کاربردهای Desktop است. به‌نظر من، Apple با کنترل و محدودسازی پیوند سخت‌افزار/سیستم‌عامل توانسته شرایط را با تعادل به‌تری به‌سمت آسایش کاربر حفظ کند و به‌جای این که کاربر در خدمت کامپیوتر باشد، بیشترِ مواقع کامپیوتر در خدمتِ کاربر است.

    شاد باشید.
    nmroshan، Arash، Amir Mohebi و 14 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    کاوه!
    [EYES] [576 Megapixel Retina] [2 x Natural 22.3mm F3.2] [ISO 1 -800]

  3. #73
    كاربر همراه
    تاریخ عضویت
    May 2008
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    175
    تشکر شده
    192
    تشکر کرده
    844

    پیش فرض پاسخ: مقایسه Mac OS X و Windows

    نقل قول نوشته اصلی توسط kakooch نمایش پست ها
    سلام،


    ۱- تمام سیستم‌عامل‌ها Crash می‌کنند،

    ۲- چیزی به‌اسم نرم‌افزار سنگین! وجود ندارد. سیستم‌عامل موظف است به هر برنامه‌ای منابع مورد نیاز را ارایه‌کند و سپس توزیع این منابع را مدیریت کند.


    شاد باشید.
    با سلام خدمت دوستان.
    چند نکته به ذهنم رسید که با تجربه در زمینه برنامه نویسی و کار با انواع و اقسام نرم افزارها بدست آورده ام. شاید به درد بخورد.

    در مورد مورد شماره 1 شما دوست گرامی:
    بله همه سیستم عامل ها crash میکنند.(البته اصطلاح درست آن هنگ است:cool:)
    اما بیشتر فرهنگ غلط استفاده از سیستم عامل موجب آن میشود. در صورتی که شما ویندوز اورجینال نصب کنید و آنرا آپدیت نگه دارید، این موضوع دیده نمیشود. نمونه آن خودم هستم که در حال حاضر 5-6 سال است از ویندوز اورجینال استفاده میکنم و غیر از ارتقاء سیستم ویندوز عوض نکرده ام و اصلا هنگ و ... را ندیده ام.
    نرم افزارهایی هم که استفاده میکنم شاید نزدیک 3 برابر نرم افزارهای دوست گرامیمان آقا نوید است!(نزدیک 150-160 گیگ فقط نرم افزار نصب شده!)
    انواع و اقسام نرم افزارهای برنامه نویسی و به خصوص طراحی و شبیه سازی(متالورژی، مکانیک)
    ساده ترین Run هایم 2-3 روز جفت CPU های لپ تاپم را 99% نگه میدارد. محاسبات بسیار پیچیده، دقیق و حجیم.
    غیر از زمانی که برق برود و باتری لپ تاپ تمام شود، لپ تاپ من خاموش نمیشود!(دلم به حالش کبابه)
    با این وضع استفاده (وحشیانه) تا الان مواردی که در مورد هنگ و اشکال ویندوز باشد من ندیدم. باید نرم افزار را شناخت و در حین کار با یک نرم افزار، نباید از نرم افزار موازی(مزاحم) استفاده کرد.
    البته تاکید میکنم، ویندوزهای من اورجینال است و کاملا آپدیت.(XP و VB)

    در مورد شماره 2 شما دوست عزیز:
    مورد اشاره شده هم درست است هم اشتباه! برای برنامه نویسی عادی، بله حق با شماست. اما برای برنامه نویسی خاص و پیچیده و نرم افزارهای محاسباتی(گرافیکی را نمیدانم چون کار و بررسی حرفه ای نکرده ام) کاملا اختیار دست برنامه شماست. شما میتوانید برنامه ای تهیه کنید که بسیار سنگین باشد و اختیار کنترل را در این گونه موارد از ویندوز بگیرید و به برنامه خودتان بدهید. در این موارد اختصاص آدرسهای CPU و رم و ... کاملا دست شماست. زمانی که شما کامپایلر مخصوص برای برنامه خودتان تهیه میکنید این موارد بیشتر نمود پیدا میکند.

    در مجموع اشاره به دو نکته ضروریست:
    1- برای سیستم عاملی که به روز نگهداری شده است باید نظر داد.
    2- اگر از نرم افزارها بصورت درست و با شناخت قبلی استفاده شود تقریبا هیچ هنگی مشاهده نمیکنید.

    امیدوارم مطالب به درد دوستان بخورد.
    معذرت از بابت پر چانگی
    حمید
    6D / 24-70L f2.8 II / 24-105L / 70-200L f2.8 III / 600EX / 430EX II
    parsluxe.com

  4. #74
    كاربر ويژه Arash آواتار ها
    تاریخ عضویت
    June 2004
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    3,328
    تشکر شده
    16880
    تشکر کرده
    4010

    پیش فرض پاسخ: مقایسه Mac OS X و Windows

    حمید جان گمان نکنم شما تنها کسی باشید که از ویندوز اورجینال استفاده می‌کنی و آن را آپدیت می‌کنید.

    باید نرم افزار را شناخت و در حین کار با یک نرم افزار، نباید از نرم افزار موازی(مزاحم) استفاده کرد.
    دقیقا نکته اینجاست!
    اگر قرار باشه ما از دستگاه فقط و فقط برای رندر کردن مثلا طرحی ۳ بعدی و یا تبدیل ۱۰۰۰ فایل راو به ترتیب استفاده کنیم؟ مشکلی پیش نمیاید.
    اما ما(حداقل من!) پای دستگاه فیلم می‌بینم. عکسهام رو پروسس می‌کنم. آرشیو می‌کنم. اینترنت گردی می‌کنم. موزیک گوش میدم. چت می‌کنم. خبر می‌خوانم. خبر می‌نویسم.(این کارها رو + کارهای دیگر که نیاز به گفتن نیست! با هم انجام میدم.)
    حتما حتما من مشکل دارم! شاید چیزی تو مایه های روانپریشی! اما مشکلات زیادی هنگام اینجور کار کردن با ویندوز داشتم. این مشکلات با مک کمتر بوده.
    Kaveh Ghobadi، nalibre، Hamid-P و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    آرش عاشوری‌نیا
    www.arashnia.com/blog
    www.kosuf.com

  5. #75
    كاربر فعال
    تاریخ عضویت
    January 2008
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    663
    تشکر شده
    1951
    تشکر کرده
    2447

    پیش فرض پاسخ: مقایسه Mac OS X و Windows

    نقل قول نوشته اصلی توسط Hamid-P
    در صورتی که شما ویندوز اورجینال نصب کنید و آنرا آپدیت نگه دارید، این موضوع دیده نمیشود
    سلام

    روی لپ تاپ ما همیشه یه DVD ارجینال ( ارجینال DELL ) و با Certificate و دارای برچسب هولوگرام و Product Key بوده همیشه.همیشه هم اون ویندوز رو پاک کردم و خودم از همین ویندوزهای کرک شده با ورژن Ultimate اونم 64 بیتی نصب کردم و آپدیت هم میشه و همه نرم افزاری هم نصب میشه و هیچ مشکلی نداره.

    حمید عزیز فرق ویندوز ارجینال با غیر ارجینال رو از نظر فنی ( نرم افزاری ) دقیقا برای من لطفا توضیح بدید.مطلبی هست که خیلی ها براشون سواله .
    ممنون

    پ ن: ببخشید که بی ربط به عکاسیه
    Hamid-P تشکر می‌کند.

  6. #76
    كاربر همراه
    تاریخ عضویت
    May 2008
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    175
    تشکر شده
    192
    تشکر کرده
    844

    پیش فرض پاسخ: مقایسه Mac OS X و Windows

    با سلام

    نقل قول نوشته اصلی توسط Arash نمایش پست ها
    حمید جان گمان نکنم شما تنها کسی باشید که از ویندوز اورجینال استفاده می‌کنی و آن را آپدیت می‌کنید.



    دقیقا نکته اینجاست!
    اگر قرار باشه ما از دستگاه فقط و فقط برای رندر کردن مثلا طرحی ۳ بعدی و یا تبدیل ۱۰۰۰ فایل راو به ترتیب استفاده کنیم؟ مشکلی پیش نمیاید.
    اما ما(حداقل من!) پای دستگاه فیلم می‌بینم. عکسهام رو پروسس می‌کنم. آرشیو می‌کنم. اینترنت گردی می‌کنم. موزیک گوش میدم. چت می‌کنم. خبر می‌خوانم. خبر می‌نویسم.(این کارها رو + کارهای دیگر که نیاز به گفتن نیست! با هم انجام میدم.)
    حتما حتما من مشکل دارم! شاید چیزی تو مایه های روانپریشی! اما مشکلات زیادی هنگام اینجور کار کردن با ویندوز داشتم. این مشکلات با مک کمتر بوده.
    بله، بنده هیچگاه نگفته ام فقط من از ویندوز اورجینال استفاده میکنم. بلکه منظور در نوشته مشخص است که ویندوز اورجینال آپدیت شده ارور بسیار ناچیزی دارد.
    منظور بخش دوم هم متاسفانه اشتباه برداشت شد.( شاید اشتباه از توضیح ناقص بنده بود.)
    آقا آرش، منظور استفاده همزمان و موازی نرم افزار است. این کارها که اشاره کرده اید را فکر میکنم هر کسی با دستگاه میکند:cool:.
    مثالی میزنم.
    همزمان با اجرای نرم افزاری که dll های گرافیکی را استفاده میکند، نباید نرم افزار دیگری با همین dll ها اجرا کرد. نمیدانم متوجه منظورم شدید یا نه. وگرنه من این همه نرم افزار را روی کامپیوتر نصب کرده ام دکور که نیستند:biggrin:، استفاده میکنم. حتی همزمان.
    من با مک کار نکرده ام و اصلا نمیگویم بد است یا خوب است. اتفاقا دید بسیار مثبتی به مک دارم و بسیار تعریف آنرا شنیده ام. من ویندوز را گفتم و اصلا قصد مقایسه با مک را ندارم.
    ویندوز به نظر من، در صورتی که درست استفاده بشود، آپدیت باشد، همراه با سخت افزار(با کسره بخوانید!) هماهنگ استفاده بشود مشکل ندارد.

    نقل قول نوشته اصلی توسط Rofougaran نمایش پست ها
    سلام

    روی لپ تاپ ما همیشه یه DVD ارجینال ( ارجینال DELL ) و با Certificate و دارای برچسب هولوگرام و Product Key بوده همیشه.همیشه هم اون ویندوز رو پاک کردم و خودم از همین ویندوزهای کرک شده با ورژن Ultimate اونم 64 بیتی نصب کردم و آپدیت هم میشه و همه نرم افزاری هم نصب میشه و هیچ مشکلی نداره.

    حمید عزیز فرق ویندوز ارجینال با غیر ارجینال رو از نظر فنی ( نرم افزاری ) دقیقا برای من لطفا توضیح بدید.مطلبی هست که خیلی ها براشون سواله .
    ممنون

    پ ن: ببخشید که بی ربط به عکاسیه
    بله دوست عزیز، حرف شما متینه. روی بسیاری از لپ تاپ ها ویندوز اورجینال هست. نمیدانم چرا آنرا پاک میکنید!(اصلا به من چه:biggrin: شوخی)
    ویندوز اورجینال با غیر اورجینال تفاوت دارد.
    بهتر بگویم به روش کرک بستگی دارد. تا آنجا که من در بازار دیده ام چند نوع مختلف کرک میکنند. برای کرک dll جایگزین میشود-معمولا-. همین جایگزین های کوچک ممکن است موجب اشکال شود. مثلا با آپدیتهایی که میکنید با برخی روش ها این dll ها چک میشود و درصورتی که غیر اورجینال بودن ویندوز لو برود، ویندوز خود تخریبی میکند. این یکی از شیوه هایی است که برخی نرم افزارها نیز از آن استفاده میکنند. مانند نرم افزار گران قیمت magma.
    البته گفتم ممکن است. این مورد را من در یکی ازنسخه های کرک شده دوستان دیده بودم. امکان دارد. شایدم مشکلی پیش نیاید اصلا.:biggrin:
    بهتر است به قول قدیمیها "روزه شک دار نگیرید!"
    حمید
    6D / 24-70L f2.8 II / 24-105L / 70-200L f2.8 III / 600EX / 430EX II
    parsluxe.com

  7. #77
    كاربر فعال
    تاریخ عضویت
    January 2008
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    663
    تشکر شده
    1951
    تشکر کرده
    2447

    پیش فرض پاسخ: مقایسه Mac OS X و Windows

    نقل قول نوشته اصلی توسط Hamid-P نمایش پست ها
    بهتر است به قول قدیمیها "روزه شک دار نگیرید!"
    حمید جان تفاوت این روزه شک دار گرفتن و نگرفتن حدود 320دلار است در حالیکه اون درصد بسیار ناچیز خرابی احتمالی در اثر غیر ارجینال بودن حتی 1 دلار هم نمی ارزد! ;)

    البته اینجا ایران است :)

    (ویندوز چه ارزون شده! Windows 7 Ultimate رو میکروسافت زده 320 دلار )
    Hamid-P و arash1988 تشکر می‌کنند.

  8. #78
    كاربر همراه arash1988 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    August 2009
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    392
    تشکر شده
    1075
    تشکر کرده
    1119

    پیش فرض پاسخ: مقایسه Mac OS X و Windows

    نقل قول نوشته اصلی توسط Hamid-P نمایش پست ها
    با سلام

    مثالی میزنم.
    همزمان با اجرای نرم افزاری که dll های گرافیکی را استفاده میکند، نباید نرم افزار دیگری با همین dll ها اجرا کرد. نمیدانم متوجه منظورم شدید یا نه. وگرنه من این همه نرم افزار را روی کامپیوتر نصب کرده ام دکور که نیستند:biggrin:، استفاده میکنم. حتی همزمان.
    حمید جان نیمی از هنر سیستم عامل به این است که همین چیزها را کنترل کند.

    درست است که خیلی افراد برای اینکه بگویند ما هم بله، سعی دارند از ویندوز الکی ایراد بگیرند، اما ایراداتی که دوستان در اینجا به ویندوز وارد آورده اند الکی نیست.

    خیلی موارد هست که ضعف یک سیستم عامل را از جزیی ترین مسائل تا اساسی ترین آنها نشان میدهد. مسائل جزیی مثل عدم جداسازی پروسس های واسط گرافیکی و پروسس های پس زمینه. اگر با سایر سیستم عاملها کار کرده باشید، حتما متوجه میشوید که واسط کاربر تقریبا هیچ موقع هنگ نمیکند، و این خصوصیت سالیان سال است که در مک و لینوکس قابل مشاهده است. ویستا و XP در این زمینه بسیار ضعیفند.

    مسائل اساسی تری هم هست که شاید خیلی با عکاسی در ارتباط نباشد، اگر دوستان نیازی دیدند که در مورد آنها هم صحبت کنیم حتما وارد بحث خواهیم شد.

    ویندوز معنایش ویندوز 7 نیست. ویندوز 7 به نظر من تنها سیستم عاملی است که میشود گفت به حد نهایی شدن رسیده و بعد وارد بازار شده. طبیعی هم هست، اگر مایکروسافت با آنهمه مهندس نتواند بعد از 8 سال یک سیستم عامل درست و حسابی وارد بازار کند که دیگر...!
    Hamid-P تشکر می‌کند.
    آرش شاهکار

  9. #79
    كاربر فعال
    تاریخ عضویت
    January 2008
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    663
    تشکر شده
    1951
    تشکر کرده
    2447

    پیش فرض پاسخ: مقایسه Mac OS X و Windows

    نقل قول نوشته اصلی توسط arash1988 نمایش پست ها
    اگر مایکروسافت با آنهمه مهندس نتواند بعد از 8 سال یک سیستم عامل درست و حسابی وارد بازار کند که دیگر...!
    آرش جان شما عدد 8 رو از کجا آوردی؟ ;)

  10. #80
    كاربر همراه
    تاریخ عضویت
    May 2008
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    175
    تشکر شده
    192
    تشکر کرده
    844

    پیش فرض پاسخ: مقایسه Mac OS X و Windows

    نقل قول نوشته اصلی توسط Rofougaran نمایش پست ها
    حمید جان تفاوت این روزه شک دار گرفتن و نگرفتن حدود 320دلار است در حالیکه اون درصد بسیار ناچیز خرابی احتمالی در اثر غیر ارجینال بودن حتی 1 دلار هم نمی ارزد!

    البته اینجا ایران است

    (ویندوز چه ارزون شده! Windows 7 Ultimate رو میکروسافت زده 320 دلار )
    خب این مشکل ما ایرانیها را نباید روی سیستم عامل بدبخت گذاشت که:biggrin::biggrin:

    نقل قول نوشته اصلی توسط arash1988 نمایش پست ها
    حمید جان نیمی از هنر سیستم عامل به این است که همین چیزها را کنترل کند.

    درست است که خیلی افراد برای اینکه بگویند ما هم بله، سعی دارند از ویندوز الکی ایراد بگیرند، اما ایراداتی که دوستان در اینجا به ویندوز وارد آورده اند الکی نیست.

    خیلی موارد هست که ضعف یک سیستم عامل را از جزیی ترین مسائل تا اساسی ترین آنها نشان میدهد. مسائل جزیی مثل عدم جداسازی پروسس های واسط گرافیکی و پروسس های پس زمینه. اگر با سایر سیستم عاملها کار کرده باشید، حتما متوجه میشوید که واسط کاربر تقریبا هیچ موقع هنگ نمیکند، و این خصوصیت سالیان سال است که در مک و لینوکس قابل مشاهده است. ویستا و XP در این زمینه بسیار ضعیفند.

    مسائل اساسی تری هم هست که شاید خیلی با عکاسی در ارتباط نباشد، اگر دوستان نیازی دیدند که در مورد آنها هم صحبت کنیم حتما وارد بحث خواهیم شد.

    ویندوز معنایش ویندوز 7 نیست. ویندوز 7 به نظر من تنها سیستم عاملی است که میشود گفت به حد نهایی شدن رسیده و بعد وارد بازار شده. طبیعی هم هست، اگر مایکروسافت با آنهمه مهندس نتواند بعد از 8 سال یک سیستم عامل درست و حسابی وارد بازار کند که دیگر...!

    در مورد قسمت اول گفته شما دوست عزیز، بله هنر سیستم عامل است، اما بسیاری از نرم افزارها خودشان کنترل کار را دست میگیرند. به سیستم عامل نمیدهند. به خصوص نرم افزارهای حرفه ای.(البته در ویستا این مورد اضافه شده است که اولویت تحت هر شرایطی را میتوان تنظیم کرد که به کاربر داده شود.)
    باور کنید این مشکل سیستم عامل نیست.(بطور عام میگویم سیستم عامل)
    من عرض کردم، با مک اصلا کار نکرده ام. دلیل آن هم استفاده از نرم افزارهای تخصصی است که اصلا تحت مک نیست. اما من همین ویندوز را میگویم. با این همه نرم افزار مختلف که نصب و کار کرده ام، باور کنید تاکنون به مشکل هنگ برنخورده ام. دلیل آن را هم گفته ام.
    باید نرم افزار را شناخت و در حین کار با یک نرم افزار، نباید از نرم افزار موازی(مزاحم) استفاده کرد.
    این خیلی مهم است.
    لطفا برای بهتر متوجه شدن منظور من دوباره پست اول بنده را بخوانید.

    بله اگر این موارد رعایت نشود، مطلب بسیار بسیار معروفی است که فکر کنم همه ما شنیده ایم:
    "بیل گیتس پولدارترین فرد جهان است و این پول را مدیون سیستم عامل ویندوز است. اما اگر بیل گیتس به ازای هر هنگ، به طرف فقط 1$ پول بدهد، در عرض کمتر از یکسال پولش تمام میشود!!!"
    حمید
    6D / 24-70L f2.8 II / 24-105L / 70-200L f2.8 III / 600EX / 430EX II
    parsluxe.com

صفحه 8 از 11 نخستنخست ... 4 5 6 7 8 9 10 11 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •