از راهنماییتون ممنونم . ولی مشکل اینه که اگه با کورل کار نکنیم , اونوقت این شرکت های تبلیغاتی که خروجی های کورل رو میگیرن از آدم برای چاپ سر برگ و ... اونوقت مشکلی پیدا نمیکنن ؟ یا همین برنامه ایلوستریتور خرجی تیف هم میده ؟ و یا قدرت همین کورل رو هم داره ؟ در سادگی کار و ... ؟
نکته دوم اینکه من اصلن از امکانات وورد مثل خط کشی و طراجی جدول و .. استفاده نمیکنم و فقط تایپ میکنم چون کتاب مینویسم و یکسری مطالب روزانه به فارسی . برای این منظور چطور ؟ بازم مشکلی پیش میاد ؟ چون من شنیده بودم تمام کارهایی رو که قبلن روی فایل های وورد نوشتیم در ویندوز , در مک هم قابل خوندن هستن . ممکنه فونتشون جابجا بشه و یا متن تغییر شکل بده ؟ مثل حالت یونیکد به عربیک 1256 که قبلن بود و خطوط جا به جا میشدن ؟
برای رفع این منظور نمیشه ویندوز هفت رو در کنار مک نصب کرد تا یکسر ی از این کارها رو روی ویندوز سر و سامان داد ؟ و باقی کارها رو روی مک ؟
در مورد موسیقی هم که نوشتین من اصلن از آیچون خوشم نمیاد به شکل احمقانه ای کارکردن باهاش سخته و اصلن زبون نفهم هم هست . همیشه هم سر ریختن آهنگ هام توی آیپادم مشکل دارم و نمیدونم چطور کار میکنه و شانسی یه وقتهایی میریزه و یه وقتهایی زمین و زمانو به هم میدوزم نمیتونم آهنگ منتقل کنم به آیپاد . وین امپ و از این جور چیزا روی مک کار نمیکنه ؟ یا جت آئودیو ؟
در مورد فیلم هم من فقط فیلم های با فرمت DivX میبینم . این فرمت مشکلی نداره روی مک ؟
یک مورد خیلی مهم در مورد فایر فاکس هست . آیا اکستنشن هایی که برای فایرفاکس ویندوز هست روی مک هم یکسانه ؟ مثل افزونه ای که فلیکر رو رد میکنه حالا روی مک هم کار میکنه ؟