نگاه شما به موضوع برتری کامپیوترهای مبتنی بر سیستم عامل مک نسبت به pc یا کامپیوترهای مبتنی بر سیستم عامل win اشتباه است . برتری مک بر pc اصلا مربوط به وجود یا عدم وجود cpu های intel یا IBM نیست بلکه شامل:
۱: مهمترین عامل وجود سیستم عامل منحصر به فرد MAC OSX
۲: کیفیت ساخت بی نظیر
۳: طراحی بسیار زیبا ، خلاق و نو آورانه و کاربر پسند apple می باشد.
این موضوع از نظر من به روش برنامه نویسی و الگوریتم های موجود در MAC OS بر میگرده در این سیستم عامل کارها خیلی اسان تر از ویندوز انجام مشه البته در ابتدای کار با این سیستم عامل مشکل خواهید داشت و یکم گیج هستید ولی وقتی به محیط ان عادت کنید حاظر نیستین با 100 تا ویندوز عوض کنیدممنون از توضیحاتتون اما منظور من اینه که با توجه به تغییر رویکرد apple در مورد سخت افزار و استفاده از پردازنده intel و بعضی سخت افزارهای معمول آیا تفاوت یک mac و یک pc خیلی فراتر از تفاوت سیستم عاملهای Mac Os و ویندوز است؟(در بالاتر بودن کارایی Mac os نسبت به ویندوز هیچ شکی ندارم)
از آرش عزیز هم خواهش میکمنم که با توجه به تجربه شون راهنمایی کنن
و این که تو این سیستم عامل خبری از ویروس و خراب شدن سیستم عامل نیست .
من 2 سال پیش macbook خریدم تا 2ماه قبل که leopard روش بود فقط آپ دیت میکردم و 2ماه پیش هم اون رو یه
Snow Leopard ارتقا دادم و هیچ مشکلی هم بوجود نیومد
ولی ویندوز....
حامد چرخ انداز
چیزی فراموش شده (یا لااقل من اینجا ندیدم) استفاده از wine هست (نه win !); برای اجرای نرم افزار های win در mac ٫ در مواقع ضروری.
البته در حال حاضر با توجه به امکان نصب ویندوز روی mac شاید کمتر بهwine نیاز پیدا کنید.
در مورد مک نمی دونم ولی من یک زمانی از wine تو linux استفاده میکردم ، محدودیتهای زیادی برای برنامه های ویندوز داشت و تعداد محدودی برنامه رو اجرا میکرد . به نظر من بهترین جایگزین برای اون استفاده از virtual machine ها مانند VMWareهستش که نسخه های مختلفش هم موجود هست.
.__ + __،
[_((@))_] مهدی
.... \|/
اینجا یک سری از دوستان مک دارن که جاشون در بهشته (لعنتون بالمنکر) یک سری هم ندارن که من میگم آقا بخرید هر مشکلی داشتید با ضمانت آقای نیک نژاد، بنده یا دیگر دوستان کمک میکنیم.
اصلا یه قرار میذاریم پارک ملت بعنوان مک پارتی!
محمدرضا
Sinar F, Canon EOS 30D
تنها مشکل من با مک این بوده:
محمدرضا
Sinar F, Canon EOS 30D
موافقمْ
اگر كسي از دوستان دغدغه نرم افزار-مرتبط با عكاسي-داره جاي هيچ نگراني نخواهد بود.هم لينك هم دي وي دي با احترام و افتخار ميرسه دست شما.گاهي هم هارد ببرين نرم افزار بگيرين!!
مانند آب خوردن مي تونين با نرم افزار vmware ويندوز 7 روي مك داشته باشين و با كشيدن 4 انگشت روي trackpadدر ويندوز باشين و هر نرم افزاري كه در بستر ويندوز دوست دارين نصب كنين.
ویرایش توسط yasin-m : Sunday 10 January 2010 در ساعت 07:59
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
یه توضیح کوچیک شاید لازم باشه.
دوستانی که میگویند مک بهتر کار میکند و یا احیانا سریعتر است و ... استفاده کلی سیستم را میگویند.
فکر نکنید اگر به عنوان مثال روی سی پی یو یکسان بین پی سی و مک تبدیل فایل Raw تفاوت آنچنانی میکند و یا رندر افکتها در پریمیر و ... تفاوت آنچنانی دارد.(ممکن است بهتر باشد ممکن است نباشد! ولی اصولا بدتر نیست!)
مساله استفاده کلی سیستم برای یوزر است. یعنی اینکه وقتی فایل بسیار بزرگی در فتوشاپ دارید از کار کردن با اینترنت نمیترسید. هر لحظه نگران هنگ کردن و شوت شدن بیرون از برنامهها نیستید و .... بطور کلی از وقتی که پای دستگاه هستید استفاده مفیدتری میکنید.