وحید جان من یک
netbook دارم با همین acer که نظرمو راجع به این دو لپ تاپ و لپ تاپ های دوستانم که باهاشون کار کردم را می نویسم.
نوشته من برای قیمت زیر 900 است.صد البته پول بیشتر=انتخاب های بهتر
dell 5010 گزینه خوبیه ولی من شنیدم(با چشم خودم ندیدم)که این مدل dell به همراه hp (مدل های ارزان) خرابی زیاد دارند(البته بعد از یکسال) .
ولی dell 5010 ci5 رو زیگورات 3 سال گارانتی کرده و خیلی از دوستان من این مدل را دارند و راضی هم هستند.
من ایسر رو با دل مقایسه کردم.دل هم خوشگلتره هم lcd بهتری داره ولی دلیل خرید من(ایسر) 4 گیگ رم ddr3 باس 1333 بود که در دل 1066 است و گرافیک ایسر که 540m است و هارد که 640 است.
netbook رو که دارم فقط به درد وبگردی ، دیدن عکس و کارهای سبک میخوره.رم 2 گیگ داره و cpu اتم با هارد 250 .ویندوز 7 و فوتوشاپ رو نصب کردم ولی به دلیل اینکه رزولوشن 600*1024 هست در ps در ادیت مشکل دارم .فکر کنم netbookهای جدید resolution بالاتری(768*1366) دارند.ولی تو acdsee و capture nx هیچ مشکلی ندارم.
وزن کم نت بوک خیلی جذابه (1 کیلو) که من هر جا میرم همراهم هست ولی اگه وزن دستگاهت زیاد باشه بعد یک مدت کوتاه از حمل کردنش خسته میشی و مثل یک دسکتاپ تو خونه رهاش میکنی.
نظر من اینه که نیازت رو مشخص کن بعد خرید کن.
اگه خیلی جابجایی نداری یه نت بوک بگیر و دسکتاپ رو آپگرید کن
در غیر اینصورت دنبال یه مدل 13 یا 14 اینچ سبک بگرد
( هر چند که خودم معتقدم لپ تاپی که جایگزین دسکتاپ میشه باید 15 اینچ باشه(این نظر شخصی منه)).
چیز دیگه ای که میخواستم بگم کولینگ فوق العاده لپ تاپ های msi هستش.یکی از دوستام مدل 620رو خرید که وقتی من باهاش کار کردم از حرارت کم اون تعجب کردم.
پیشنهاد:اگه تو قیمت 850 دنبال نوت بوک هستی همون dell 5010 core i5 عالیه
.