صفحه 17 از 103 نخستنخست ... 7 13 14 15 16 17 18 19 20 21 27 67 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 161 تا 170 , از مجموع 1025
Like Tree1396تشکر

موضوع: Laptop / Notebook مناسب برای عکاسی دیجیتال

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    4494

نقل قول نوشته اصلی توسط diamont نمایش پست ها
    مرسی از پاسختون. فقط یه سوال ؟
    از بین سری های که گفتم مانیتور ibm از همه سر هست آیا؟
    پشنهاد من ازروی مجموع جوانب و ازجمله مانیتور های عالی این سری از لپتاپ ها بود. اگر مانیتور رو در نظر نمی گرفتم بهتون سری T رو پیشنهاد می کردم. که اونم اگر چه پایین تر از سری W هست اما باز هم لپتاپ های بسیار قوی ای داره.
    البته من با مانیتور های فوجیتسو آشنایی ندارم و 100% مطمئن نیستم که بهترین مانیتور بین این لپتاپ ها برای لنووو باشه اما اینو میدونم که مانیتور لپتاپ های سری W گامت رنگی بسیار وسیعی دارند و فکر کنم حتی کمی بیشتر از Adobe RGB رو پوشش بدن. کلا هم مشتری اصلی سری W, کسانی هستند که کار گرافیکی یا عکاسی می کنند.
    تنها چیزی که هست اینه که قیمتشون در ایران رو نمی دونم دقیقا چند در میاد.
    diamont تشکر می‌کند.
    ج.ابراهیمی
    instagram

كاربر همراه Hoda Zaeimi آواتار ها
    تشکر کرده
    2372

سلام

من هم با توجه به اینکه قصد خرید لپ تاپ رو دارم و بیشترین استفاده من مربوط هست به کارهای عکاسی و گرافیکی(نرم افزارهایی مثل فتوشاپ،کرل،فری هند )بین مدل های DELL وsony-vaio چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟
    وسوال دیگه اینکه از نظر کیفیت تصویر این دو سری تفاوتشون قابل توجه هست یا خیر؟
    برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد

instagram: hoda.zaeimi

كاربر همراه diamont آواتار ها
    تشکر کرده
    204

نقل قول نوشته اصلی توسط jebrahim نمایش پست ها
    پشنهاد من ازروی مجموع جوانب و ازجمله مانیتور های عالی این سری از لپتاپ ها بود. اگر مانیتور رو در نظر نمی گرفتم بهتون سری T رو پیشنهاد می کردم. که اونم اگر چه پایین تر از سری W هست اما باز هم لپتاپ های بسیار قوی ای داره.
    البته من با مانیتور های فوجیتسو آشنایی ندارم و 100% مطمئن نیستم که بهترین مانیتور بین این لپتاپ ها برای لنووو باشه اما اینو میدونم که مانیتور لپتاپ های سری W گامت رنگی بسیار وسیعی دارند و فکر کنم حتی کمی بیشتر از Adobe RGB رو پوشش بدن. کلا هم مشتری اصلی سری W, کسانی هستند که کار گرافیکی یا عکاسی می کنند.
    تنها چیزی که هست اینه که قیمتشون در ایران رو نمی دونم دقیقا چند در میاد.
    از نظر قیمت بالاترین کلاس w510 همراه با گارانتی 2.250.000 تومن تموم میشه و با توجه به قیمت 1600$ در سایت خود لنووو آیا به نظرتون خریدش منطقیه؟
    ببخشید که پرچونگی میکنم ولی یه سوال دیگه واسه اطمینان خاطر : از لحاظ کیفیت مانیتور چقدر با هم رده های لتتیود خودش تفاوت داره؟
    mj Nourmohammadi
    fuji xt2+ fuji x pro2+fuji xe1+ fujinon 14 f:2.8+fuji 18 f:2 +fuji 23 f:1.4 + fuji 27 f:2,8 + fuji 35 f:1.4 + fuji 56 nf:1.2 + fuji 90 f:2 + fuji 100-400 + fuji 18-55 f:2,8-4

كاربر همراه diamont آواتار ها
    تشکر کرده
    204

من هم با توجه به اینکه قصد خرید لپ تاپ رو دارم و بیشترین استفاده من مربوط هست به کارهای عکاسی و گرافیکی(نرم افزارهایی مثل فتوشاپ،کرل،فری هند )بین مدل های DELL وsony-vaio چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟
    به نظر من سراق سونی نرید به 1001 دلیل که مهمترینش قیمت غیر منطقیشه(به نسبت هم رده های خودش در دیگر برندها)
    و اما دل :
    دل سری های متفاوتی داره که برترین اونها سری پرسیژن می باشد که قیمتی حول و حوش 2.5 میلیون داره ولی سری لتتیود هم بسیار عالیند که با توجه به مدل های مختلف از 700-800 تومن شروع میشه به بالا و یکی از محاسن این سری ها مانیتور های خوبشونه.
    Hoda Zaeimi تشکر می‌کند.
    mj Nourmohammadi
    fuji xt2+ fuji x pro2+fuji xe1+ fujinon 14 f:2.8+fuji 18 f:2 +fuji 23 f:1.4 + fuji 27 f:2,8 + fuji 35 f:1.4 + fuji 56 nf:1.2 + fuji 90 f:2 + fuji 100-400 + fuji 18-55 f:2,8-4

كاربر همراه saed_violin آواتار ها
    تشکر کرده
    904

نقل قول نوشته اصلی توسط soha نمایش پست ها
    سلام

رو لپ تاپ های اپل هم میشه حساب باز کرد
    آقای صبحدل از لپ تاپ خودشون برای کارهای گرافیکی راضی هستند

Forum Moderator M.Mobin آواتار ها
    تشکر کرده
    13646

نقل قول نوشته اصلی توسط diamont نمایش پست ها
    از نظر قیمت بالاترین کلاس w510 همراه با گارانتی 2.250.000 تومن تموم میشه و با توجه به قیمت 1600$ در سایت خود لنووو آیا به نظرتون خریدش منطقیه؟
    ببخشید که پرچونگی میکنم ولی یه سوال دیگه واسه اطمینان خاطر : از لحاظ کیفیت مانیتور چقدر با هم رده های لتتیود خودش تفاوت داره؟
    سلام
    در اکثر رده های بالای سری لتیتیود دل از LCD های Full HD با بکلایت LED استفاده می شود که کیفیت و رزولوشن بسیار بالایی دارند.
    البته اگر این LCD را روی مدلهای دیگری هم دیدید کیفیت مشابه خواهد بود.
    در مورد LCD نوت بوکها کیفیت در مشخصات مشابه متفاوت نیست.در کل در اکثر مدلهای نوت بوک در تمام برندها از ال جی یا سامسونگ استفاده می شود.

مدل XPS L501X را نیز می توانم به شما پیشنهاد دهم.
    مشخصات: Cpu:intel cor i7 740qm
    Ram 6 gig DDR3 1333
    HDD:640 7200 rpm
    VGA:2 gig up to 4 gig GF 435 gt
    امکانات این مدل باتری 9سل،درایو بلوری،2عدد USB3،تاچ پد بسیار بزرگ و مولتی تاچ،یک ساب ووفر کوچک زیر دستگاه علاوه بر دو اسپیکر دستگاه،خروجی دیسپلی و HDMI است.
    قیمت این مدل با گارانتی 1.560.000 تومان است.
    قیمت بدون بلوری حدود 1.450.000 هزار تومان و مدل با رم 4 و هارد 500 نیز 1.340.000 هزار تومان است.قیمتهای بدون گارانتی این مدلها حدود 50.000 هزار تومان کمتر باید باشد.
    من این مدل را چند روزی است که تهیه کرده ام و از آن کاملا راضی هستم.

پ ن:با توجه به شغلم و مواردی که قبلا در این تاپیک پیش آمده بود خیلی علاقه ای به راهنمایی برای خرید نوت بوک به دیگران در این تالار ندارم تا حساسیتی پیش نیاید. به این دوست عزیز هم چون خودش به خرید Dell علاقه داشت پاسخ دادم.
    shabab، diamont، Navid7h و 5 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    مسعود مبین علی

about.me
    instagram

كاربر فعال ssobhdel آواتار ها
    تشکر کرده
    5521

دوستان اجازه بدید یک راهنمایی بکنم شاید فکر کنید صحبت بنده کمی بعید به نظر برسه اگر سه تا چهار سال پیش بود به جرات دل را معرفی می کردم چون از کاراییش اطمینان داشتم ولی در حال حاضر هیچکدام از مدلهای سونی دل و اچ پی و ایسر به پای لپ تاپ های IBM از نظر کارایی (performance) نخواهند رسید
    بنابراین اگر قصد خرید اپل مکینتاش دارید که بسیار کار نکویی انجام می دهید و گرنه پیشنهاد می کنم سراغ IBM ها بروید. درست است که این لپ تاپ ها از نظر ظاهر به پای اچ پی و سونی نمی رسند ولی از نظر کارایی یک سر و گردن بالاتر از آنها هستند.
    این صحبت ها را من از دوستی شنیدم که در پاساژ کامپیوتر ایران کار می کند و در عمل تفاوت را دیدم
    موفق باشید.
    diamont، Hoda Zaeimi، jebrahim و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

Forum Moderator M.Mobin آواتار ها
    تشکر کرده
    13646

این صحبت ها را من از دوستی شنیدم که در پاساژ کامپیوتر ایران کار می کند و در عمل تفاوت را دیدم
    صالح جان برای اعلام چنین مواردی بهتر است از منابع معتبرتر و تستهای علمی استفاده شود.
    rodentia و ssobhdel تشکر می‌کنند.
    مسعود مبین علی

about.me
    instagram

كاربر همراه Hoda Zaeimi آواتار ها
    تشکر کرده
    2372

اول از همه دوستانی که راهنمایی کردند ممنون.اما نکاتی رو هم لازم می دونم که بگم.اول اینکه نهایت بودجه ای که من فعلا می تونم روش حساب کنم تا سقف 1.200.000 تومان،نهایت شاید 100 تومان اضافه تر هست. نکات شاید بی اهمیتی هم وجود داره که خب البته برای من مهم هست.یکی از اون موارد شکل ظاهری لپ تاپ هست.در مورد سری وایو که من نمونه هاش رو دیدم اصلا با مدل های سری های دیگه قابل مقایسه نیست.سایز لپ تاپ هست که اکثرا الان 15 اینچی شدند و اون هم به دلیل اضافه شدن یک قسمت به صفحه کلید لپ تاپ هست(و من اصلا این مدل ها رو نمی خوام)
    ولی خب در مورد قیمت بله،با توجه به امکانات سری های دل و وایو تفاوت بسیاری وجود داره که مدلهای تقریبا هم رده در این دو سری تفاوت قیمت فاحشی رو هم دارند.
    (اگر من روی این دو سری تاکید می کنم چون بیشترین تحقیقاتم رو در بین این دو سری انجام دادم و به دلایل مختلفی مدلهای دیگه رو نمی خوام)

این مورد رو هم بگم که وزن لپ تاپ هم برام مهمه چون من بنده خدا مجبورم زیاد اون رو با خودم ببرم وبیارم.
    ویرایش توسط Hoda Zaeimi : Sunday 23 January 2011 در ساعت 23:59
    برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد

instagram: hoda.zaeimi

كاربر فعال ssobhdel آواتار ها
    تشکر کرده
    5521

مسعود جان سلام اول عرض کنم صحبت شما کاملا منطقیه
    متاسفانه منبعی غیر از تجربه خودم در وب پیدا نکردم من با هر دو این دستگاه با مشخصات تقریبا یکسان کار کردم و به عینه این تفاوت را دیدم و از آنجا که حرف شما منطقیه که بدون مرجع نباید فتوی داد من همانطور که در پست پیش هم گفتم فقط پیشنهاد می دهم.

صفحه 17 از 103 نخستنخست ... 7 13 14 15 16 17 18 19 20 21 27 67 ... آخرینآخرین