صفحه 19 از 103 نخستنخست ... 9 15 16 17 18 19 20 21 22 23 29 69 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 181 تا 190 , از مجموع 1025
Like Tree1396تشکر

موضوع: Laptop / Notebook مناسب برای عکاسی دیجیتال

كاربر همراه
    تشکر کرده
    1717

دوستان به سؤالم جواب ندادين.
    من يك لب تاب مناسب براى پردازش عكس و كارهاى گرافيكي ميخواستم، و تا دو تومان ميتونم هزينه كنم.
    من بعد از تحقيق به اين نتيجه رسيدم كه يكي از لب تاب هاى ماك بوك پرو رو بگيرم، ولي بين 13 و 15 اينچ مردد هستم، اگر كسي از دوستان اطلاعاتى داره لطفاً راهنمايي كنه، در ضمن اگر فروشگاه معتبرى براى محصولات اپل سراغ داريد لطفاً در پيام خصوصى برام ارسال كنيد.

ممنونم

كاربر فعال AmirS آواتار ها
    تشکر کرده
    1291

تو مدل های فعلی مک‌بوک‌پرو، تقریبا همه برای کار ادیت عکس به خوبی جواب میدن (من ۱۳ اینچی‌ی یه نسل قدیمی‌ترش رو دارم و خیلی راحت یه پانو که از ۶ تا ۱۰ مگاپیکسل درست شده رو میتونم باهاش ادیت کنم) ولی تو نسل فعلی (اواسط ۲۰۱۰) مدل های ۱۳ اینچی CPUی CORE2DUO دارن ولی ۱۵ اینچی ها یه مدل CORE2DUO داره و بقیه مدل هاش COREi5ه.
    بنابر‌این اگه فکر می کنید که به CPU جدید نیاز دارن نمیتونید از ۱۳ اینچی ها انتخاب کنید، ولی در غیر اینصورت فقط این میمونه که وزن کم و جابجایی راحت، براتون مهم‌تره یا داشتن مانیتور بزرگ!؟ (من یه مانیتور قدیمی ۲۲ اینچ دارم که وقتی به تصویر بزرگ نیاز دارم از اون استفاده می کنم.)

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    4494

نقل قول نوشته اصلی توسط aaallliii نمایش پست ها
    دوستان به سؤالم جواب ندادين.
    من يك لب تاب مناسب براى پردازش عكس و كارهاى گرافيكي ميخواستم، و تا دو تومان ميتونم هزينه كنم.
    من بعد از تحقيق به اين نتيجه رسيدم كه يكي از لب تاب هاى ماك بوك پرو رو بگيرم، ولي بين 13 و 15 اينچ مردد هستم، اگر كسي از دوستان اطلاعاتى داره لطفاً راهنمايي كنه، در ضمن اگر فروشگاه معتبرى براى محصولات اپل سراغ داريد لطفاً در پيام خصوصى برام ارسال كنيد.

ممنونم
    سلام.
    به نظر من مدل 13" خیلی ارزش خرید نداره. یا 15 اینچ بگیرید یا 13 اینچ مک بوک ایر جدید با هارد ssd و 4 گیگا بایت رم.
    قیمتش حدود همون مک بوک پرو 13 اینچ در میاد اما با توجه به هارد SSD که داره بسیار سریع عمل می کنه. درسته که پردازنده به روزی نداره اما اگه یه گشتی توی اینترنت بزنید و چند تا ریویو اش بخونید یقینا شیفته اش میشید.
    در ضمن این لپتاپ به نظر من شکیل ترین لپتاپ اپل هست بسیار سبکه (حدود 1.5 کیلو) و مانیتور خیلی خوبی هم داره. به علاوه شارژ خیلی طولانی داره. البته دقت کنید که این لپتاپ درایو DVD/CD نداره و اگه نیاز دارید باید درایو اکسترنال براش بخرید.
    ج.ابراهیمی
    instagram

كاربر همراه
    تشکر کرده
    1717

با تشكر از شما، خواستم اينم بدونم اين قضيه داغ كردن زياد چيه؟ من اگر مدل 374 رو بخرم كه تقريبا قيمتش 1450 هست، به درد كار من ميخوره كه بيشتر كارهاي طراحي باهاش انجام ميدم؟ و بخاطر اينكه cpu كه داره ضعيفتره ممكنه زياد داغ نكنه؟

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    4494

نقل قول نوشته اصلی توسط aaallliii نمایش پست ها
    با تشكر از شما، خواستم اينم بدونم اين قضيه داغ كردن زياد چيه؟ من اگر مدل 374 رو بخرم كه تقريبا قيمتش 1450 هست، به درد كار من ميخوره كه بيشتر كارهاي طراحي باهاش انجام ميدم؟ و بخاطر اينكه cpu كه داره ضعيفتره ممكنه زياد داغ نكنه؟
    ظاهرا این مساله داغ کردن بستگی به نوع استفاده ای داره که ازش می کنید. یعنی اگر عادت دارید لپتاپ رو روی پاهاتون بذارید اذیت میشید.
    مدل مک بوک ایر به خاطر استفاده از هارد ssd احتمالا مشکل کمتری از این بابت داشته باشه.
    اگر منظورتون از انجام کار های طراحی, استفاده های معمولی از فوتوشاپ باشه هم مک بوک پرو 13" و هم مک بوک ایر خوب جواب میدن اما اگر استفاده سنگین مثل ویرایش فیلم دیجیتال انجام میدید پردازنده های core 2 duo این لپتاپ ها سرعت پایین تری نسبت به پردازنده های core i5 , core i7 مک بوک پرو 15 اینچ داره.
    البته قیمت مدل 15 اینچ بالاتر از بودجه ای هست که فرمودید.

یه نکته دیگه اینکه هر مدلی که خریدید رم زیر 4 گیگ نگیرید. خصوصا لپتاپ های مک بوک ایر اپل این مشکل بزرگ رو دارند که وقتی خریدیدشون امکان ارتقای رم رو ندارید. پس از اول به فکر این موضوع باشید.
    ویرایش توسط jebrahim : Wednesday 2 February 2011 در ساعت 17:06
    ج.ابراهیمی
    instagram

كاربر همراه nalibre آواتار ها
    تشکر کرده
    787

یه نکته دیگه اینکه هر مدلی که خریدید رم زیر 4 گیگ نگیرید. خصوصا لپتاپ های جدید اپل این مشکل بزرگ رو دارند که وقتی خریدیدشون امکان ارتقای رم رو ندارید. پس از اول به فکر این موضوع باشید.
    جناب ابراهیمی این رو مطمین هستید؟
    jebrahim تشکر می‌کند.
    [CENTER][/CENTER]

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    98

مسئله داغ شدن دستگاه بسیار مهمه. بالا رفتن حرارت در لپ تاپ میتونه بسیار دردسر ساز باشه، لپ تاپ ها مثل دستگاههای desktop فضا ندارن که به کمتر شدن حرارت کمک کنه و همینجوری در حالت عادی مقدار حرارت خروجی از یک لپ تاپ بسیار بیشتر از یه دستگاه بزرگ هستش.
    4-5 ماه پیش شرکت سونی مجبور شد برای حل کردن مشکل حرارتی در یه سری از مدل هاش (cw21 کی ازاون مدل هاست) فراخوان جهانی بده که متاسفانه ما تو ایران استفاده نکردیم از این فراخوان و اکثر کسانی که این مدل هارو داشتن فقط تونستن فریم ور جدید سونی رو روسی دستگاههای خودشون نصب کنن و از بقیه خدمات بی بهره موندن.
    یا مثلا اکثر مدل هایxps در مارک Dell این مشکل رو دارن و خیلی داغ میشن و این داغ شدن خیلی بیشتر از اذیت کردن پای شما مهمه. اگر تو ایران cpu ی لپ تاپ بسوزه گارانتی به هیچ عنوان زیر بار تعویض دستگاه نمیره یا حداقل من ندیدم که بره.
    به هر حال با 2 میلیون تو هر کدوم از برند ها دستگاه خوبی میتونید تهیه کنید.
    توصیه م اینه که هر دستگاهی میخرید حداقل این مشخصات رو داشته باشه :

Ram 4gb
    cpu inel coir5 (مقدار cache هم خیلی مهمه هرچی بالاتر بهتر)
    vga gforce ( مدل ها متفاوته)

من از لپ تاپ با amd cpu تا حالا استفاده نکردم ولی اون هم فکر نمیکنم برای کار ادیت بد باشه.

بازهم اگر مدل رو انتخاب کردید قبل از خرید یه نظر از دوستان بپرسید بد نیست. کمک میکنه که ضرر کمتری متوجتون بشه.

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    4494

نقل قول نوشته اصلی توسط nalibre نمایش پست ها
    جناب ابراهیمی این رو مطمین هستید؟
    ممنون بابت تذکرتون. ظاهرا حق با شماست و این مساله فقط در مورد مک بوک ایر هست که امکان افزایش رم وجود نداره.
    ج.ابراهیمی
    instagram

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    4494

نقل قول نوشته اصلی توسط babakp نمایش پست ها
    مسئله داغ شدن دستگاه بسیار مهمه. بالا رفتن حرارت در لپ تاپ میتونه بسیار دردسر ساز باشه، لپ تاپ ها مثل دستگاههای desktop فضا ندارن که به کمتر شدن حرارت کمک کنه و همینجوری در حالت عادی مقدار حرارت خروجی از یک لپ تاپ بسیار بیشتر از یه دستگاه بزرگ هستش.
    4-5 ماه پیش شرکت سونی مجبور شد برای حل کردن مشکل حرارتی در یه سری از مدل هاش (cw21 کی ازاون مدل هاست) فراخوان جهانی بده که متاسفانه ما تو ایران استفاده نکردیم از این فراخوان و اکثر کسانی که این مدل هارو داشتن فقط تونستن فریم ور جدید سونی رو روسی دستگاههای خودشون نصب کنن و از بقیه خدمات بی بهره موندن.
    یا مثلا اکثر مدل هایxps در مارک Dell این مشکل رو دارن و خیلی داغ میشن و این داغ شدن خیلی بیشتر از اذیت کردن پای شما مهمه. اگر تو ایران cpu ی لپ تاپ بسوزه گارانتی به هیچ عنوان زیر بار تعویض دستگاه نمیره یا حداقل من ندیدم که بره.
    به هر حال با 2 میلیون تو هر کدوم از برند ها دستگاه خوبی میتونید تهیه کنید.
    توصیه م اینه که هر دستگاهی میخرید حداقل این مشخصات رو داشته باشه :

Ram 4gb
    cpu inel coir5 (مقدار cache هم خیلی مهمه هرچی بالاتر بهتر)
    vga gforce ( مدل ها متفاوته)

من از لپ تاپ با amd cpu تا حالا استفاده نکردم ولی اون هم فکر نمیکنم برای کار ادیت بد باشه.

بازهم اگر مدل رو انتخاب کردید قبل از خرید یه نظر از دوستان بپرسید بد نیست. کمک میکنه که ضرر کمتری متوجتون بشه.
    ممنون بابت توضیحاتتون فقط 2 تا نکته اضافه کنم.
    نکته اول اینکه خوب برای برخی ممکنه مسائل مربوط به سلامتی و بهداشت اهمیت بیشتری نسبت به سوختن cpu یا قسمت های دیگه لپتاپ داشته باشه.
    نکته دوم هم اینه که اینکه مقدار cache هر چی بیشتر باشه بهتره به طور مطلق درست نیست. کلا فلسفه وجود cache اینه که دسترسی به برخی اطلاعات سریعتر بشه. اما افزایش نا متناهی و نا متناسب حافظه cache مغایر با این هدفه. کلا این وسط افزایش یا کاهش حجم حافظه cache هر کدوم یه مزایا و یه معایبی داره و این مقدار باید بهینه بشه.
    babakp تشکر می‌کند.
    ج.ابراهیمی
    instagram

Forum Moderator M.Mobin آواتار ها
    تشکر کرده
    13646

سلام
    بیشتر گرمای دستگاه به کارت گرافیک اون مربوط میشه تا CPU.در کل امکان سوختن پردازنده نسبت به بقیه قطعات دستگاه بسیار کمتر هست و حداقل تمام شرکتهای معتبر هم اون رو گارانتی میکنند.

مشکلی هم که در مورد XPS ها وجود داشت مربوط به کارت گرافیک جی فورس 8400 بود که البته روی تمام مدلهای نوت بوک دل و بقیه مدلها در برندهای دیگر نیز وجود داشت.دلیلی که این مشکل روی این مدلها خیلی خودش رو نشون داد یکی فروش بیشتر دل نسبت به مدلهای مشابه و دیگری کوچک تر بودن مدل 13 اینچ بود که باعث افزایش دامای بیشتر در اونها بود.

در کل هر چه مشخصات دستگاه بالاتر باشه دمای آن هم بالاتر خواهد بود و در نوت بوکهای کوچکتر به خاطر وجود هیت سینک کوچکتر این موضوع خود را بیشتر نشان می دهد.
    ویرایش توسط M.Mobin : Wednesday 2 February 2011 در ساعت 19:48 دلیل: اصلاح
    Kourosh Kahal، Rofougaran و babakp تشکر می‌کنند.
    مسعود مبین علی

about.me
    instagram

صفحه 19 از 103 نخستنخست ... 9 15 16 17 18 19 20 21 22 23 29 69 ... آخرینآخرین