صفحه 71 از 103 نخستنخست ... 21 61 67 68 69 70 71 72 73 74 75 81 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 701 تا 710 , از مجموع 1025
Like Tree1396تشکر

موضوع: Laptop / Notebook مناسب برای عکاسی دیجیتال

كاربر ويژه kiavash آواتار ها
    تشکر کرده
    8926
    m.daneshpayeh و mh.noori تشکر می‌کنند.

كاربر همراه kindlinessangel آواتار ها
    تشکر کرده
    509

نقل قول نوشته اصلی توسط m.daneshpayeh نمایش پست ها
    من به تازگی ( پنج شش ماه پیش) یک لپتاپ برای ادیت عکسهام خریدم دلم میخواد نتیجه تحقیق و بررسیمو اینجا بگذارم شاید برای دوستانی که قصد خرید لپ تاپ برای عکاسی داشته باشن کمکی باشه.

پروژه خرید لپ تاپ از جای شروع شد که دیگه لپتاپم با فوتوشاپ جدید خیلی خوشحال نبود. مخصوصا وقتی که دوربینو به 6دی ارتقا دادم با رم 3گیگابایت خیلی اذیت میشد. (در باقی موارد باهاش هیچ مشکلی نداشتم) این شد که تصمیم گرفتم یک لپتاپ جدید با اولویت عکاسی تهیه کنم.
    اول در مورد ال سی دی لپتاپها سرچ کردم و به چند مدل مناسب رسیدم. با کمال تعجب قیمتها بالای 3000 دلار بود!

اونوقت فهمیدم که اصولا لپتاپها برای کارهای عکاسی درست نشده اند! اما خوب مجبور به تهیه لپتاپ بودم و امکان تهیه لپتاپ و دسکتاپ نبود.
    در مورد لپتاپهای اپل کمی تحقیق کردم. لپتاپهای اپل گویا صفحات نمایش با کیفیتی دارند. بر خلاف کمپانی های دیگر گویا در کارخانه کالیبره میشود! (نه لزوما برای تک تک دستگاهها اما اپل اینقدر به کاربر اهمیت میدهد که اینکار را یکبار انجام دهد و پروفایل رنگ را روی همه سیستمها بگذارد). اما چند مشکل با اپل داشتم، اول قیمت بالا محصولات بود، دوم مشکل کمبود نرم افزارهای کاربردی مورد نیازم و سوم اینکه حس بدی نسبت به این برند داردم ( حتی بیشتر از نیکون )
    شروع به تحقیق در مورد لپتاپهای دیگر کردم و هرچه بیشتر میگشتم بیشتر به این نتیجه میرسیدم که راهی جز ایسوس نیست. ایدآل ترین لپتاپی که پیدا کردم این مدل بود.
    Review Asus Zenbook Prime UX31A Touch Ultrabook - NotebookCheck.net Reviews
    تست زاویه دید و فضای رنگی مانیتور را قبل و بعد از کالبراسیون میتوانید در لینک پیدا کنید. منتها برای من که لپتاپ را حرکت نمیدهم مانیتور 13/3 کمی کوچک بود و پروسسور اولترا بوکها هم ...
    نهایتا مجبور به تهیه N550JV شدم با حدود قیمت 1600 دلار. در حال حاضر با این لپتاپ مشکل ندارم، فقط کاش صفحه براق و لمسی نداشت و بجای هارد دیسک اس اس دی داشت. هارد دیسکها برای سیستمها و نرم افازارهای جدید خیلی کند هستند!

نتیجه نهایی بعد از کار با یک لپتاب با صفحه آی پی اس با کیفیت و ...... اینکه:
    پیشنهاد من به دوستان علاقه مند به داشتن لپتاب برای کار عکاسی اینه که اصولا دنبال چنین محصولی نباشند چون تعداد عکاسها آنقدر نیست کمپانیها زحمت تهیه ال سی دی با کیفیت را بکشند و ترجیه همه لپتاپی با هزینه رقابتی است. بهترین کار این است که یک لپتاپ با مشخصات فنی خوب تهیه کنند (من همین کانفیگ را با 800دلار هم میتوانستم بگیرم) و باقی پول را یک مانیتور حرفه ای 4K با یک کالبراتور تهیه کنند.چون همیشه که عکس ادیت نمیکنید بعد از سه چهار سال هم که لپتاپ عوض شد برایتان میماند.
    اگر هم تصمیم به تهیه لپتاپ گرفتید از نظر من اولویتها بترتیب: فضای رنگی بزرگ، زاویه دید باز، داشتن اس اس دی و رم زیر 8گیگ نباشد. قدرت سی پی یو را هم چک کنید لزوما همه core i7 ها قدرتمند نیستند مخصوصا ، سی پی یو با پسوندU.
    در تکمیل فرمایشات آقای دانش پایه.
    متاسفانه کلا اولترا بوک ها خیلی مناسب نیستند بزرگترین ایرادشون هم استفاده از پردازنده های کم مصرف (همون سری U) هست که اصلا نباید گول corei7 بودنشون رو خورد.
    اگر قصد حمل و نقل لپ تاپ را ندارید و توی دشت و دمن نمیخواهید ازش استفاده کنید توصیه اکید دارم
    1)حتما سایز صفحه 15 اینچ و یا بیشتر باشد. واقعا کارکردن با فتوشاپ توی صفحات کوچیک عذاب هست.
    2)قطعا صفحه مات باشه (درسته صفحات مات کمی کنتراست رو پایین میارن) اما بزرگترین حسن این صفحات عدم انعکاس نور محیطه - به نظر من نقطه ضعف اپل اینه که تمام صفحاتش براقه (البته این نظر شخصی من هست. البته یکی از دلایل استفاده از صفحات براق اینه کم برای روشنایی بیشتر نیاز کمتری به انرژی هست در نتیجه شارژ دهی طولانی تر میشه.
    3)اگر میتونید با وزن دستگاه کنار بیاید (قصد حمل و نقل با کوله پشتی ندارید) مدل هایی رو انتخاب کنید که امکان استفاده همزمان دو هارد رو داشته باشه (بدون برداشتن درایو نوری)
    4)اگر غیر از کار با فتو شاپ کار ادیت فیلم هم انجام میدید قطعا کارت گرافیکی براتون اهمیت پیدا میکنه . تنها پیشنهادی که میتونم بدم انتخاب دستگاهی مثل سری W لنوو هست اگر میتونید هزینه کنید این سری یک مدل داره که با کالیبراتور فروخته میشه و مانیتورش هم گستره زیادی از طیف Adobe RGB رو پوشش میده.

من خودم برای سیستم در حال حاضر دارم از MAC Mini استفاده میکنم با کیت 16گیگ مموری که کاملا جوابگو هست (البته بدون مانیتورهای اپل که آنها هم مشکل براق بودن دارند با مانیتور دل استفاده میکنم) و صرفا به خاطر مانیتورش IMAC تهیه نکردم. البته سلیقه ها متفاوت هست.
    m.daneshpayeh، Ali M.Rezaei و S_Mahdi تشکر می‌کنند.

كاربر بسیار فعال m.daneshpayeh آواتار ها
    تشکر کرده
    1982

نقل قول نوشته اصلی توسط kiavash نمایش پست ها
    اتفاقا اقای دانشپایه یکی دو مورد فقط اینکه تعدادعکاسهاواتلیه ها و... همچین کم هم نیست.به اندازه دوربین هاست! باری , سیستمهای با صفحه نمایش باکیفیت هم زیاده.درمورد نرم افزارهای مک هم که کم نیستند.ولی قبول که درشهرستان ها به همون راحتی ویندوز دردسترس نیستند. ارادتمند.
    منجمله این ایسوس 4k
    درمورد انتخاب صفحه نمایش
    خوب کیفیت بستگی به نیاز و انتظارتون داره! ولی بهر حال در بهترین حالت باز هم با مانیتور قابل قیاس نیستند. در حال حاضر بهترین مدلهای لپتاپ بسختی فضای sRGB را پوشش میدهند.
    هنوز ترجیه میدهم بجای یک لپتاپ گران مثل مدلهای ورک استیشن دل، سری دابلیو لنووو ویا کمی ارزانتر همین لپتاپهای اپل، یک لپتاپ قابل قبول و یک مانیتور خوب مثل Asus PB287Q Review: A 28-Inch 4K Monitor For $650 تهیه کنم هرچند مدلهای اینچنینیهم هنوز کامل و حرفه ای نیستند.
    قیاس مانیتور و کیس مثل لنز و بدنه میماند!
    مانیتورها میمانند، کیسها رفتنی اند!

مشکلم با نرم افزارهای مک هم به نرم افزارهای تخصصی برمیگردد وگرنه در شهرستان ما اگر نرم افزارهای عمومی یافت هم نشود به راحتی قابل دانلود است. حتی قابل خرید
    kindlinessangel و kiavash تشکر می‌کنند.
    مهدی دانش‌پایه
    http://500px.com/daneshpayeh
    هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.

كاربر همراه Mehrdad-PL آواتار ها
    تشکر کرده
    2215

سلام
    لب تاپ N56 JK با مشخصات زیر خریداری شد
    مشخصات فیزیکی:ابعاد: 34~27.2 × 255 × 380 میلی‌متر - وزن: 2.7 کیلوگرم
    پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4710HQ 2.50GHz up to 3.50 GHz
    حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
    حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400RPM
    پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 850M 4GB
    صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
    امکانات:DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port VGA Port HDMI Port
    سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستم‌عامل

كاربر فعال iman kh آواتار ها
    تشکر کرده
    747

سلام

سوال در مورد خرید لبتاپ دارم

در حال حاضر من همه کارهام رو با یک کامپیوتر desktop با مشخصات زیر انجام میدم که به نظرم تا الان خوب بوده (کار من بیشتر با عکس با لایه های زیاد هست و گاهی ویدیو)

Dell Work Station Precision T3500
    Processor : Intel Xeon CPU X5650 2.67 GHz که فکر میکنم 12 هسته ای باشه اگه اشتباه نکنم
    RAM : 12.0 GB
    Graphic : NVIDIA Quadro 4000

میخواستم ببینم چه cpu ای در لبتاپ ها تقریبا معادل این cpu هست ؟ که بتونم با RAM , Graphic مشابه لبتاپی با همین حال و هوا داشته باشم

ممنون

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    32

نقل قول نوشته اصلی توسط iman kh نمایش پست ها
    سلام

در حال حاضر من همه کارهام رو با یک کامپیوتر desktop با مشخصات زیر انجام میدم که به نظرم تا الان خوب بوده (کار من بیشتر با عکس با لایه های زیاد هست و گاهی ویدیو)

Processor : Intel Xeon CPU X5650 2.67 GHz که فکر میکنم 12 هسته ای باشه اگه اشتباه نکنم

میخواستم ببینم چه cpu ای در لبتاپ ها تقریبا معادل این cpu هست ؟ که بتونم با RAM , Graphic مشابه لبتاپی با همین حال و هوا داشته باشم

ممنون
    داخل لبتاب تمیتونی سی پی یو بیشتر از 4 عسته پیداکنی حتی اپل ، بهتره بری همون سیستم بخری برای این کار یا یه اپل

http://www.eurocom.com/ec/release%28219%29ec

اینم اگر گیرت بیاد سی پی یو 12 کور داره

سی پی یو خودتنم الا 6 هسته ایی هست

كاربر همراه Mehrdad-PL آواتار ها
    تشکر کرده
    2215

سلام

ممنون
    سلام
    در این سایت میتونید مقایسه عملکرد CPU ها رو ببینید
    Intel Xeon X5650 vs Core i7 4710HQ
    اگر ویرایش فیلم هم انجام میدید انتخاب کارت گرافیک هم به همون اندازه مهمه
    به نظرم لب تاپ های سری N ایسوس و Y , Z لنوو گزینه های مقرون به صرفه و خوبی هستند .
    من خودم N56 JK ایسوس گرفتم و راضیم.
    ارادتمند
    iman kh تشکر می‌کند.

كاربر همراه rainman1061 آواتار ها
    تشکر کرده
    808

سلام

ممنون
    اگه مسئله بودجه ندارید مدلهای زیر مناسب هستند
    HP 8770w
    Hp 8570w
    HP ZBook 15
    HP ZBook 17
    ...
    البته قیمتشون بالاست ولی اگه بصورت استوک پیدا کنید قیمت خیلی پایینتره.
    iman kh تشکر می‌کند.
    Canon 6D
    100mm f/2.8L IS USM Macro
    16-35mm f/4L
    50f/1.4

كاربر فعال iman kh آواتار ها
    تشکر کرده
    747

نقل قول نوشته اصلی توسط ss_movies نمایش پست ها
    داخل لبتاب تمیتونی سی پی یو بیشتر از 4 عسته پیداکنی حتی اپل ، بهتره بری همون سیستم بخری برای این کار یا یه اپل

http://www.eurocom.com/ec/release%28219%29ec

اینم اگر گیرت بیاد سی پی یو 12 کور داره

سی پی یو خودتنم الا 6 هسته ایی هست
    ممنون

فکر کنم 12 هسته ای باشه یعنی توی دفترچه که اینطور نوشته

لینکی که گذاشتین ایراد داره

من لبتاپ لازم دارم

مهم تعداد هسته پردازنده نیست . فقط میخوام از نطر کارای تو همین حال و هوا باشه

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    32

شک نکنید و اپل بردارین از نظر کارایی خیلی از پلتفورم ویندوز کارایی بیشتری داره ولی با سیستم عامل ویندوز میتونید کانفیگ حرفه ای تر پیدا کنید
    http://www.google.com/url?sa=t&rct=j...80642063,d.aWw

کامپیوتر شما هم 6 کورهست که اومده شده 12 کور مجازی

صفحه 71 از 103 نخستنخست ... 21 61 67 68 69 70 71 72 73 74 75 81 ... آخرینآخرین