غیر از لپ تاپ های اپل به ترتیب کدوم برندها بهترین مانیتورها(مانیتور لپ تاپ) رو دارن؟
من شنیدم ibm lenevo از asus بهتره
نظر شما چیه؟
غیر از لپ تاپ های اپل به ترتیب کدوم برندها بهترین مانیتورها(مانیتور لپ تاپ) رو دارن؟
من شنیدم ibm lenevo از asus بهتره
نظر شما چیه؟
d90+18-105+Manfrotto 190XPROB+804Rc2+BENRO monopod
لپتاپهای لنوو سری T و W لپتاپهای بسیار خوبین. اگر دنبال یک لپتاپ قوی با وزن کم و قابلیت جابجایی بالا میگردید، توصیه من T۴۲۰s هست. اگر که قابلیت حمل و نقل براتون اولویت نداره و در عوض یک ماشین پر قدرت با یک مانیتور عالی برای کار عکاسی و گرافیک میخواید، W۵۲۰ گزینه بی رقیبی هست. خصوصأ پردازنده قوی و مانیتور با گامت رنگی بالای این لپتاپ بسیار وسوسه کننده هست.
ج.ابراهیمی
با تشکر از توجهتون - این سری lenevo -w تو ایران پیدا میشه؟ قیمت حدودی؟ سایتی -آدرسی؟
موارد مشابه با این خصوصیت تو برندهای دیگه وجود داره؟ البته باقیمت های زیر 2 میلیون.
d90+18-105+Manfrotto 190XPROB+804Rc2+BENRO monopod
سازگار ارقام وارد کننده اصلی لنوو Lenovo هست به سایتش سری بزنید
ولی به دلایل معلوم در سایت از قیمت خبری نیست و در بازار یا به صورت تلفنی باید قیمت بگیرید.کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/product_list.aspx?vendor=ibm&p_group=Thinkpad-T
سری T و W قیمتی دهان سوز تر از بقیه مدل های ThinkPad لنوو دارند. سری های معمولی لنوو هم به نظر من فرق شایانی با اینسپایرون دل ندارد.
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند
سلام
برای کارهای عمومی , خواندن مقالات , ویرایشهای جزئی عکس در لایت رووم , اینترنت گردی و .... در مسافرت و ماموریت و ... قصد خرید یک مینی لپتاپ 10 تا 12 اینچ دارم .
سی پی یو ترجیحا N570 اتم
رم حداقل 2G
هارد 250 یا بالاتر
مونیتور LED
وجود کارتخوان بلوتوث و اینترنت وایرلس هم ضروری
قیمت حداکثر 700 برند هم خیلی مهم نیست
دوستان چه پیشنهادی دارند ؟
دوستان از بین برندهای موجود در بازار چی پیشنهاد
ایسر برند خوبیه و برا جهان سومی محصولاتشو اکثراً می زنه، مدل های قدیمیش دیزاین خوبی نداشتن اما جدیداش به نسبت بهترن و قابل تحمل، من vaio دارم توی اطرافیان هم ایسر و لنوو و اچ پی زیاد دارن و همیشه ایسر خوش قیمت تر از همه ظاهر شده (از hp هم بدم میاد نمیدونم چرا) لنوو هم یکی از برندهایی هست که توی کشورهای خارجی چشم بسته می خرنش
اما اینو در نظر بگیرین که یه کانفینگ مشابه در سونی چیزی بین 150 تا 300 گرونتر از همون کانفینگ در ایسر در میاد و شک نکن که پول مارکشو ازتون می گیره، اما حالشم بتون می ده مثل محصولات اپل که جیبتون رو خالی می کنه اما دلتون رو پر
سلام
من قصد خرید لپ تاپ دارم برای کارای عکاسیم تا زمانی که سیستم خوبی جمع کنم بین برندهای ام اس ای-ایسوس-ایسر کدوم بهتره؟
لپ تاپ ام اس ای با این مشخصات مناسب هست؟
intel core i5-2410m cpu
2.30 up to 2.9ghz
3mb 5gt/s
8G DDR3
HDD 750 GB
vga: dual vga nvidia geforce gt540 1GB DDR3 & intel HD3000
LED 15.6 hd
اگر هم ایسوس یا ایسر مدل های بهتری دارند ممنون میشم راهنماییی کنید.