پیمان شکوری من
Nikon d7100 +sigma 20mm1.4 art . nikkor 50mm f1.8g + sigma 150mm macro
Manfrotto 290dual . Manfrotto 804
Tifoto ball head
سلام بر شما
در حدود بودجه شما فكر ميكنم گزينه مناسبي باشد:
Asus-G53SX
فقط يك مقدار سنگين است!
با سلام
به طور یقین داشتن این لپتاپ آرزوی هر گیمری است . فوق العاده قوی و طی دو هفته ای که باهاش کار میکردم واقعا از زندگی لذت می بردم و کلا خیلی مهشره . اما با توجه به کاربرد دوستمون این مدل پیشنهاد نمی شه و همون لپ تاپ هایی مجهز به چیپ های quadro مخصوصا که هیچ علاقه ای به گیم ندارند و کاربرد مشخص و اونهم طراحی گرافیکی از لپ تاپ انتظار دارند اکیدا توصیه میشه .
پیمان شکوری من
Tifoto ball head
سلام؛
اگر قصد خريد از خارج از كشور را داريد و اولويت شما كارهاي گرافيكي و عكاسي است، چرا بودجه خود را كمي افزايش نمي دهيد و يك مك بوك پرو نمي گيريد؟
ضعیفتره . در کارهای گرافیکی هم که چیز خاصی استفاده نشده cpu ها و gpu ها هم اختصاصی نیستن و همون تولیدات انبوه amd و اینتل و انویدیا هستند . در مورد lcd هم که شرکت معظم اپل همیشه چند قدم جلوتر از پیشروترین فناوری های lcd بوده اما ultrasharp های دل هم راضی کننده هستند(البته نقش شرکتهایی مثل سامسونگ را به هیچ عنوان نباید در این موفقیت نادیده گرفت و تقریبا اگر سامسونگ نبود اپل هیچ گاه قادر به ساخت این lcd ها و البته ipad , .. نبود) . در کل اگر کسی برای کارایی بالا سراغ اپل برود زیاد چیز متفاوتی نسیبش نخواهد شد و معدود کسانی برای کار اپل را میخرند(منظور کار های پردازشی است نه مثلا یک مدیر برای کارش) . با همه این تفاسیر در صورت وجود بودجه من مک بوک پرو رو میخرم(فقط به خاطر یک تولید کننده اصیل متعصب و ابهت بی حد و اندازه محصولاتش) .
پیمان شکوری من
Tifoto ball head