امیر دانش
http://www.amirdanesh.com
بله دقیقا جایگزین هارد 2،5 اینچی استاندارد لپتاپ میشه، فقط باید هارد رو بردارید و هارد ssd رو جایگزین کنید .
تا ظرفیت 256 رو میتونید راحت گیر بیارید، بیشترش یکم سخت میشه و بسیار گران ، الان 128 گیگ حدودا کمی بیشتر از 400،000 قیمت داره .
این هارد های ssd هیچ قطعه متحرکی ندارند و فقط چند عدد چیپ مثل فلش های usb اما بسیار سریع تر .
استفاده هارد های ssd رو به شدت به دوستان پیشنهاد میکنم، استفاده این قطعه از هر قطعه دیگه در سرعت سیستم کارساز تره، دوستانی که سیستم دارند هم میتونن به راحتی در کنار هارد hdd ظرفیت بالا به عنوان محل ذخیره سازی اطلاعات از یک هارد ssd 128 گیگا بایت برایه درایو c استفاده کنند و سیستم عامل و نرم افزارها رو روی اون نسب کنید و از سرعت بی نظیر اون لذت ببرید .
فقط دوستان حواسشان باشد که هنگام کار با ssd همیشه از اطلاعات مهمشان یک بکاپ داشته باشند ٬ البته کلا بکاپ گیری همیشه از واجبات بوده اما در مورد ssd قضیه جدی تر است.
بر عکس هارد های معمولی که قبل از لحظه فوت ٬ نشانه ها ایی بروز می دهند (معمولا سوختن کامل هارد های معمولی ناگهانی نیست و فرصت انتقال اطلاعات عموما وجود دارد) ٬ ssd ها مرگی ناگهانی دارند دقیقا شبیه به فلش ها ٬ و تقریبا ریکاوری اطلاعات هم غیر ممکن است.
البته این به هیچ وجه به این معنی نیست که ssd ها قابل اعتماد نیستند یا زود خراب می شوند ٬ اما همیشه باید احتیاط کرد .
درسته . البته من هم نگفتم که ssd ها زود خراب می شوند ٬ در خط آخر پست قبلی هم اشاره کردم که ssd ها زود خراب نمی شوند ولی حرف من این بود که وقتی می خواهند خراب شوند (سوختن و خرابی در ذات وسایل الکترونیکی است) خیلی ناگهانی است و فرصت جابه جایی اطلاعات وجود ندارد٬ به همین دلیل باید بیشتر مراقب بود.
سلام
پیشنهاد من اینه که یه ssd 256 رو به جای هارد لب تاب بذارند و هارد لب تاب رو بوسیله box بصورت اکسترنال استفاده کنند.
من حدود 18 ماهه که از ssd روی pc خودم استفاده میکنم و هیچ مشکلی ندارم و معمولا بعد از پروسس عکس فایل رو در هارد اصلی ذخیره میکنم.
باسپاس
Canon 6D
100mm f/2.8L IS USM Macro
16-35mm f/4L
50f/1.4