دوستان یه راهنمایی کنید: یکی از دوستانم تا 1 ماه دیگه از امریکا شهر واشنگتن میاد ایران میخواستم بهش بسپرم واسم یه مک بوک پرو بیاره بنطرتون از ایران بهتره بگیرم یا از اونجا ؟
دوستان یه راهنمایی کنید: یکی از دوستانم تا 1 ماه دیگه از امریکا شهر واشنگتن میاد ایران میخواستم بهش بسپرم واسم یه مک بوک پرو بیاره بنطرتون از ایران بهتره بگیرم یا از اونجا ؟
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1
با عرض معذرت اشتباه ميكنيد اينوكسي به شما ميگه كه ١٥ سال هست كه كامپيوتر ميفروشه و كارش اين هست ! منظور از يكسان يعني كاملا يكسان ، مثلا دو تا HP 6050 و يا دوتا 6190 ووووو..... تاكيد ميكنم كاملا متشابه ، در اينجور موارد ويندوز شما جنيون هست و از لحاظ ماكروسافت مشكلي نيست و ميتونيد با استفاده از كد ويندوز خودتون كه اغلب زير دستگاه هست ويندوز خودتون رو رجيستر كنيد ،اگر هم نكرديد باز مشكلي نيست و ويندوز شما اصلي هست، در مورد مشكل اين دوستمون هم بهترين كار رفتن به فروشگاهي كه دستگاشون رو خريدن و گرفتن ٢ عدد دي وي دي ريكاوري مربوط به دستگاه خودشونه، البته احتمال داره فروشنده از شما مبلغي رو دريافت كنه
جناب قبادی نظرتون در مورد لپ تاپهای msi چیه؟ سری بازی رو میگم.مثلا این مدل
محصولات- توسعه و تجارت ماتريس
یا این
محصولات- توسعه و تجارت ماتريس
مدتی میشه به فکر یک لپ تاپ قوی و کار آمد هستم(در همین حدود قیمت).البته وزن این لپ تاپها علیرغم اینکه چندان برام مهم نیست فکرم رو مشغول میکنه...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
راستش رو بخواهید این ها روی کاغذ واقعا پرفورمانس خوبی دارند..
اما همین دیروز بنده حدود 4 ساعت با یک GT740 کار کردم.جدا از موضوعات باطری و زمخت بودن و قیافه اش مشکل بزرگ ام با آن مونیتور آن بود.به شدت براق بود و بعد از یک ساعت سر درد عجیبی برایم ایجاد کرد که از نظر بنده برای کار عکس اصلا خوب نیست اما برای بازی و فیلم و رندرینگ و ... بسیار خوب است.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
مدل خاصی مد نظر دارید جناب قبادی؟.البته ترجیح میدم 18 نباشه.همون 16برای من مناسبتره.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
والله سری های DV6 و DV7 از HP و همین طور سری F از سونی و سری XPS از Dell می تواتند انتخاب خوبی باشد.
بنده شخصا Dv6 6090 دارم و از خروجی اش راضی ام.تنها مشکل نداشتن مونیتور Full HD است که با توجه به سایز 15.6 اینچی به نظرم مشکلی نیست.
اما سری های جدید F سونی هم انتخاب های بسیار خوبی هستند.هم CPU ها Core i7 نسل دوم و هم مونیتور های Full HD و Bluray دارند.
XPS L502 Dell هم اگر از نوع Full HD اش گیرتان بیایید به نظرم خوب هستند.
کاوه قبادیExposure.ir
سلام خدمت تمام دوستان و اساتید
چند وقت پیش یک نت بوک n150plus سامسونگ با کمک و راهنمایی دوستان خریداری شد که جناب روزبهانی دستور فرمودن تجربه استفاده از این دستگاهو بازگو کنم متاسفانه بخاطر دسترسی نداشتن به اینترنت با تاخیر عرض میکنم که به همین خاطر عذر خواهی میکنم.
ابتدای کار باید بگم کیفیت بدنه و ال سی دی بسیار راضی کنندس و طراحیشم بد نیست البته بسته به سلیقه هم داره.
شارژ دستگاه تا 9ساعت به خودم جواب داده و ظاهرا تا 11 ساعتم جواب میده که تجربه نکردم البته یه مقدار باید فتیله نورو کشید پایین به صورت عادی 6الی 7 ساعتو با خیال راحت میشه روش حساب .
کیفیت ال سی دیش برای من بسیار راضی کننده هست و به خاطر مات بودن برای مطالعه و وبگردی برای من بسیار جذابه.
برای دیدن فیلم با کیفیت معمولی هم میشه روش حساب کرد ولی فیلم فول اچ دی نیکون دی 5100 با وقفه نشون میده و نشون نمیداد سنگینتر بود.
وایرلس دستگاه هم بسیار قوی هستش و حرفی برای گفتن داره به نظرم .دستگاه مجهز به رم ریدر sd هست که برای بک اپ گیری عکسها خوبه.
یک بار دیگر عرض کنم که این عرایضم کاملا مربوط به تجربه شحصیم بوده و هیچ گونه منبع علمی نداره.
اردتمند همه محمد مقدم
d5100+18-105 nikon+sb800+190xprob+804rc2