صفحه 39 از 103 نخستنخست ... 29 35 36 37 38 39 40 41 42 43 49 89 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 381 تا 390 , از مجموع 1025
Like Tree1396تشکر

موضوع: Laptop / Notebook مناسب برای عکاسی دیجیتال

كاربر همراه djmehdi_67 آواتار ها
    تشکر کرده
    1433

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed2vfx نمایش پست ها
    دوستان بین Dell insoiron 5110n و HP Pavilio DV6-6170 و Acer aspire 5755g و Dell XPS 17 و ASUS N53 SV (295) کدومو پیشنهاد میکنید؟

همگی دارای پردازنده Core i7 و 6 الی 8 گیگ رم DDR3 هستند. و در حدود 1,200,000 قیمت دارند (بجز آخری که 1,500,000 هست)
    من ابتدا ایسوز رو پیشنهاد میدم و بعد ایسر رو
    البته اچ پی هم خوب است و ممکنه از ظاهر اون هم خوشتون بیاد که خیلی تفاوتی نمیکنند دو مورد آخر هر دو خوب با کیفیت و کانفیگ عالی هستند
    البته اگه اشتباه نکنم ایسر باید گراف دو گیگ داشته باشه که خیلی دلخواه هست اما مطمئن نیستم رو همین کانفیگ باشه
    دل رو هم من به هیچ وجه توصیه نمیکنم و نظرتون رو به ایسر و ایسوز بیشتر جلب میکنم ...
    saeed2vfx تشکر می‌کند.
    چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
    خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
    تجهیزات

كاربر فعال Pouria Arshadi آواتار ها
    تشکر کرده
    1006

سلام.
    من این Dell iinspiron 5110n رو دارم.با توجه به قیمت بسیار خوب هست.تا امروز هیچ مشکلی باهاش نداشتم.کیفیت ساختش بسیار خوب هست.و زیبا.کیفیت صدا هم خیلی خوب.خیلی کم اتفاق افتاده که زیاد داغ کنه و فنش بخواد ممتد کار کنه.(حتی در کارهای سنگین مثل رندر گیری).البته من قبل از این هم 2 تا دل دیگه هم داشتم و بسیار راضی بودم که حالا هم این رو خریدم.در مورد اون لپ تاپ های دیگه نظر خاصی ندارم (چون از نزدیک کار نکردم) ولی توی منزل یدونه اچ پی هم داریم(البته نه این مدلی که مد نظر شماست) که بسیار زیاد داغ میکنه.چون گارانتی داره رفتم گارانتی سوال کردم گفت این داغ شدن زیاد توی اکثر hp ها شایع هست.دوستم هم یه hp دیگه داره که باز اونم همین مشکل رو داره.
    در مورد صحبت آقای استیری هم که میگن اصلا دل رو توصیه نمیکنم باید بگم اصولا نمیشه این طور برای یک برند نسخه پیچید و غیر تخصصی هم هست.میشه مثلا گفت فلان مدل دل به درد نمیخوره اون هم با ذکر دلیل.ولی کلی نمیشه گفت .مثل این میمونه که بگیم کلا ماشینای هیوندای بده و تویوتا خوبه !
    saeed2vfx تشکر می‌کند.
    پـوریـا ارشدی

كاربر همراه Mohamad_Ali آواتار ها
    تشکر کرده
    5251

مثل اینکه برخی دوستان از کیفیت متوسط مانیتور های ایسر عاجز هستند. درسته؟

كاربر فعال saeed2vfx آواتار ها
    تشکر کرده
    4533

نقل قول نوشته اصلی توسط djmehdi_67 نمایش پست ها
    من ابتدا ایسوز رو پیشنهاد میدم و بعد ایسر رو
    البته اچ پی هم خوب است و ممکنه از ظاهر اون هم خوشتون بیاد که خیلی تفاوتی نمیکنند دو مورد آخر هر دو خوب با کیفیت و کانفیگ عالی هستند
    البته اگه اشتباه نکنم ایسر باید گراف دو گیگ داشته باشه که خیلی دلخواه هست اما مطمئن نیستم رو همین کانفیگ باشه
    دل رو هم من به هیچ وجه توصیه نمیکنم و نظرتون رو به ایسر و ایسوز بیشتر جلب میکنم ...
    مرسی از راهنماییتون.
    میتونم بدونم دلیل رد کردن Dell چی هست؟

نقل قول نوشته اصلی توسط pouria arshadi نمایش پست ها
    سلام.
    من این Dell iinspiron 5110n رو دارم.با توجه به قیمت بسیار خوب هست.تا امروز هیچ مشکلی باهاش نداشتم.کیفیت ساختش بسیار خوب هست.و زیبا.کیفیت صدا هم خیلی خوب.خیلی کم اتفاق افتاده که زیاد داغ کنه و فنش بخواد ممتد کار کنه.(حتی در کارهای سنگین مثل رندر گیری).البته من قبل از این هم 2 تا دل دیگه هم داشتم و بسیار راضی بودم که حالا هم این رو خریدم.در مورد اون لپ تاپ های دیگه نظر خاصی ندارم (چون از نزدیک کار نکردم) ولی توی منزل یدونه اچ پی هم داریم(البته نه این مدلی که مد نظر شماست) که بسیار زیاد داغ میکنه.چون گارانتی داره رفتم گارانتی سوال کردم گفت این داغ شدن زیاد توی اکثر hp ها شایع هست.دوستم هم یه hp دیگه داره که باز اونم همین مشکل رو داره.
    در مورد صحبت آقای استیری هم که میگن اصلا دل رو توصیه نمیکنم باید بگم اصولا نمیشه این طور برای یک برند نسخه پیچید و غیر تخصصی هم هست.میشه مثلا گفت فلان مدل دل به درد نمیخوره اون هم با ذکر دلیل.ولی کلی نمیشه گفت .مثل این میمونه که بگیم کلا ماشینای هیوندای بده و تویوتا خوبه !
    مرسی...
    اتفاقاً من هم بخاطر اینکه خیلی نظرم رو جلب کرده اولین مورد نوشتمش.
    پدرم یک سالی میشه که یه مدل پائینتر (Dell inspiro) که CPU Intel core i3 داره برای خودش خریده و بجز کارت گرافیکش که intel هست، از همه چیزش راضیم.
    برای خودم بیشتر CPU اهمیت داره و کارت گرافیک هم برای مچ بودن به نظرم Nvidia gforce یا ATI Radon فکر میکنم خوب باشند...

نظرتون راجع به Dell سری XPS چی هست؟
    core i7, 8gig ram, blueRay ...

كاربر فعال Pouria Arshadi آواتار ها
    تشکر کرده
    1006

نظرتون راجع به Dell سری XPS چی هست؟
    core i7, 8gig ram, blueRay ...
    ببینید اگر مشکل بودجه ندارید xps بگیرید.البته من این پیشنهاد رو بخاطر بلو ری که داره و نمیدم.چون این بلو ری که فعلا خیلی به کار نمیاد.xps رو به دلیل کیفیت ساخت قوق العاده بالای بدنش میگم اگر مشکل بودجه ندارید بگیرید.من از نزدیک که دیدم عالی بود .و اینکه کلا xps ها برای کار های گرافیکی ساخته شدن. در ضمن پیشنهاد میکنم توی انتخاباتون خیلی رم رو ملاک قرار ندید.چون با هزبنه کم میشه ارتقاء داد.ولی فکر کنم مدل های XPS از 1.5 میلیون شروع میشن..
    saeed2vfx تشکر می‌کند.
    پـوریـا ارشدی

كاربر همراه A.Mazaheri آواتار ها
    تشکر کرده
    549

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad_Ali نمایش پست ها

من یه 5742g دارم. lcd چنگی به دل نمیزنه. دوستان hp , asus دارند و وضعیت بهتر است.

در کل سونی یه چیز دیگس.
    Mohamad_Ali تشکر می‌کند.
    NikonD700&D3200*Nikkor24-70*Nikkor70-200VRII*Tokina11-16*2sb800+2Sb600*Slik 500

كاربر فعال saeed2vfx آواتار ها
    تشکر کرده
    4533

نقل قول نوشته اصلی توسط pouria arshadi نمایش پست ها
    ببینید اگر مشکل بودجه ندارید xps بگیرید.البته من این پیشنهاد رو بخاطر بلو ری که داره و نمیدم.چون این بلو ری که فعلا خیلی به کار نمیاد.xps رو به دلیل کیفیت ساخت قوق العاده بالای بدنش میگم اگر مشکل بودجه ندارید بگیرید.من از نزدیک که دیدم عالی بود .و اینکه کلا xps ها برای کار های گرافیکی ساخته شدن. در ضمن پیشنهاد میکنم توی انتخاباتون خیلی رم رو ملاک قرار ندید.چون با هزبنه کم میشه ارتقاء داد.ولی فکر کنم مدل های XPS از 1.5 میلیون شروع میشن..
    مشکل بودجه که دارم...
    اگر فقط در بدنه تفاوت داشته باشند که برایم هیچ ارزشی ندارد! فقط CPU برایم مهم هست و RAM , Graphic
    با توجه به تفاوت CPU های این دو مدل پرسیدم نظرتون رو.
    چون روی مدل XPS ، قویترین مدل Core i7 نصب شده. ولی رمش 6 گیگ هست که از مدل 5110n دو گیگ کمتره!!

در مورد Dell inspiron 5110n حرفو حدیث هایی به گوش میرسد که خرابی زیادی دارند و از این حرفا.
    به نظرتون صحت داره؟ شما تابحال مشکلی داشتید؟

HP Pavilion DV6-6090 هم با ATI Radeon HD 6770 DDR5 1024 MB اش و Finger Print اش بدجوری دل ربایی میکند!!!
    ولی قیمتش از XPS هم بالا زده... :(
    ویرایش توسط saeed2vfx : Wednesday 7 December 2011 در ساعت 01:05

كاربر همراه djmehdi_67 آواتار ها
    تشکر کرده
    1433

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad_Ali نمایش پست ها
    البته نمیشه گفت عاجز اما من هم با داشتن چند مدل ایسر اعتراف میکنم که ایسر در مانیتور خیلی عقب هست البته نباید فراموش کرد که سیاست قیمت پایین فروختن محصولاتشون حتما دلیلش هست
    اما نمیشه گفت افتضاح هست نه به هیچ وجه ... اما قبول دارم که هیچ نکته ی دندون گیری نداره و خیلی معمولی هست و برای کارهای معمولی کاملا جوابگوست اما برای چشم های یک طراح و یا ویرایشگر خوب نه ... و توصیه میکنم اگه دنبال کیفیت بالای مانیتور هستید فقط سونی بخرید ...
    Mohamad_Ali و saeed2vfx تشکر می‌کنند.
    چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
    خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
    تجهیزات

Forum Moderator M.Mobin آواتار ها
    تشکر کرده
    13646

مشکل بودجه که دارم...
    اگر فقط در بدنه تفاوت داشته باشند که برایم هیچ ارزشی ندارد! فقط CPU برایم مهم هست و RAM , Graphic
    با توجه به تفاوت CPU های این دو مدل پرسیدم نظرتون رو.
    چون روی مدل XPS ، قویترین مدل Core i7 نصب شده. ولی رمش 6 گیگ هست که از مدل 5110n دو گیگ کمتره!!

در مورد Dell inspiron 5110n حرفو حدیث هایی به گوش میرسد که خرابی زیادی دارند و از این حرفا.
    به نظرتون صحت داره؟ شما تابحال مشکلی داشتید؟

HP Pavilion DV6-6090 هم با ATI Radeon HD 6770 DDR5 1024 MB اش و Finger Print اش بدجوری دل ربایی میکند!!!
    ولی قیمتش از XPS هم بالا زده... :(
    در مورد خرابی در مدلهای اینسپایرون
    تعداد خرابی بیشتر به معنی % خرابی بیشتر نیست.وقتی فروش این مدلها چندین برابر مدلهای دیگر است حتما تعداد خرابی آنها هم بیشتر است.

در مورد XPS هم من مدل L 501 X را نزدیک یک سال است که دارم و کاملا از آن راضی هستم.مدل 502 از مدل نوت بوک من قوی تر و بهتر است.
    saeed2vfx تشکر می‌کند.
    مسعود مبین علی

about.me
    instagram

Forum Moderator M.Mobin آواتار ها
    تشکر کرده
    13646

من قصدم از خرید لپتاپ برای اجرای بازی نیست ولی خودتون بهتر میدونید هرچقدر لپ تاپی بازیهارو بهتر اجرا بکند، یعنی در کار کردن با نرم افزارهای گرافیکی و سه بعدی بهتر عمل میکند... در ریویوهایی که من از لپتاپ ها دیدم، لپتاپهایی که کارت گرافیکی ATI Radeon داشتند، در اجرای بازی ها خیلی بهتر عمل کرده بودند.
    inspiron 5110n , XPS هر دو از گرافیک NVidia استفاده میکنند.
    در مورد Finger Print هم خودم فکر میکردم یک چیز اضافی و بدرد نخور باشد ولی وقتی یکی از دوستان کاربردش را در موارد سرقت لپتاپ گفت، نظرم عوض شد!

درسته...
    این باطری 9 سلولی که در XPS ها هست، به نظرتون تفاوت آنچنانی با دیگر مدل ها که 6 سلولی هستند، دارد؟

در کل همه مارکها ، مدل های قدرتمندی تولید کردن و قیمت هاشون هم خیلی بهم نزدیک هست ( بجز Dell inspiron 5110n که قیمتش واقعاً عالیه!! )
    در تمام ریویو ها فقط اجرای بازی رو ملاک تست سخت افزاری قرار داده اند که تمام بار اجرائی بازی به دوش کارت گرافیک است و معلوم نمیشود CPU ها در چه سطحی هستند.
    من تست CPU های مختلف Core i7 رو دیدم و از ضعیف ترین مدل تا قوی ترین مدل ، چیزی در حدود یک هسته اضافه، کارائی بیشتر دارند!!
    مدل جدید نسبت به نوت بوک من هم پردازنده جدیدتر و قویتری داره و هم کارت گرافیک بالاتری
    مزیت دیگری هم که هست وجود دو کارت گرافیک روی این مدلها هست که احتمالا مصرف از باتری رو نسبت به مدلی که من دارم کاهش میده.
    مدلی که من دارم با وجود باتری 9 سل بیشتری از یک ساعت و نیم باتری تایم نمیده.(پردازنده و گرافیک مصرف زیادی دارند)
    saeed2vfx تشکر می‌کند.
    مسعود مبین علی

about.me
    instagram

صفحه 39 از 103 نخستنخست ... 29 35 36 37 38 39 40 41 42 43 49 89 ... آخرینآخرین