یه لپ تاپ برای عکاسی و ادیت فیلم می خوام .حدود 2.5 تومان .بپیشنهادتون چیه؟ البته ارزونترشو ترجیح میدم با یه مونیتور بزرگ!
فعلا که عکسامم نمیتونم ببینم !
یه لپ تاپ برای عکاسی و ادیت فیلم می خوام .حدود 2.5 تومان .بپیشنهادتون چیه؟ البته ارزونترشو ترجیح میدم با یه مونیتور بزرگ!
فعلا که عکسامم نمیتونم ببینم !
سلام
با مقداری هزینه بیشترASUS G53SX
Canon 6D
100mm f/2.8L IS USM Macro
16-35mm f/4L
50f/1.4
درود
بنده اصلا لپتاپ رو استاندارد برای ویرایش عکس نمیدانم.
چون اصولا صفحه لپتاپ ها شخصی ساخته میشوند و تغییر زاویه حتی 1 درجه رنگ شما بهم میریزد.
بدتر نتایج بد میگیرید.
بین این چندتا گیر کردم لازمه که بگم پوله اسم نمیخوام بدم
lenovo 580
asus n55 ya n56
hp dv6-6c65
همه تقریبا کانفیگ یکسان دارن با مانیتور FHD
سوالم اینه که این کانفیگ برای کارم کافیه؟یا لزومی بهش هست؟اگر نیست لطفا راهنمایی کنید .نمیخوام تو این بازار داغون زیاد و بدرد نخور پول خرج کنم!
ممنون
درود
الان وقت مناسبي براي خريد نيست
اما اگر قصد خريد داريد و اگر كانفيگ ها مشابه است اولويت در انتخاب بايد بر اساس قيمت پايين تر و ساپورت قوي تر باشد
ايسوز در ايران دفتر ساپورت داير كرده و آنطور كه من شنيده ام وضعيت بهتري نسبت به برند هاي ديگر دارد
يعني اگر دستگاه شما ايرادي پيدا كند صرف نظر از شركت وارد كننده و خدمات آن ، از طريق اين دفتر هم قابل پيگيري است
لنوو کدوم سریش منظورتون هست؟ z یا y?
بنده لنوو z580 با مشخصات : i7 , 6gig ram دارم.
صفحه نمایشش برای پردازش عکاسی و یا تصحیح رنگ و نور فیلم خیلی مناسب نیست اصلا فکر می کنم هیچ لپ تاپی برای این کار 100 درصد مناسب نیست و لپ تاپ های اپل خیلی گزینه ایده آل تری هست برای این موضوع.
به نظر حقیر برای تصحیح رنگ و نور و ادیت عکس و... حتما باید از یه مانیتور تخصصی کنار لپ تاپ استفاده کرد.
و اینکه فول اچ دی بودن سری زد لنوو نیست
سری y هم بعضا هست ولی توی ایران مطمئن نیستم باشد.
موفق باشید در انتخاب مناسب.
اگر Lenovo سری y یا z مد نظرتون هست هیچکدوم مدل FHD اش در ایران موجود نیست
تفاوت شون هم در کارت گرافیک و رم هستش که مدل Y580 گرافیک قوی برای بازی دارد.
از اسوس مدل N55 خودش دو مدل دارد که یکی گرافیک GT555 و یکی گرافیک GT635 دارد و قدرت یکسانی دارند و فقط 635 نسل جدید هست (البته این مدل هم صفحه HD و هم FHD اش موجود است)
N56 مدل جدیدتر N55 هستش با Ivy Bridge CPU و سه مدل دارد که مدل N56vz دارای گرافیک قوی برای بازی هست و صفحه FHD دارد (گشتم نبود نگردید نیست!متاسفانه به خاطر قیمت بالایش بسیار کمیاب هست و مدل vm یا dp اون رو با صفحه HD به قیمت بسیار بسیار نامعقول 3000 می فروشند!!! بنده خودم دنبالش بودم اما بخاطر قیمت نامعقولش HP DV6t-7000 رو با صفحه HD خریدم)
Hp هم دستگاه خوبی هست و صفحه FHD دارد ولی نسل قدیم CPU دارد.
در حال حاضر بهترین صفحه نمایش را FHD اسوس دارد اما ابداً ارزش قیمتش را ندارد.(مدل N56vz در بدو ورود 2480 بود که بنده متاسفانه نخریدم و صبر کردم ارزان شود الان اگر پیدا کنید بالای 3200 قیمت میدهند!)
در کل فعلا خرید نکنید بهتر هست بنده HP را 2500 خریدم هفته بعدش شد 3200 تومان ناقابل!
اگر هم عجله دارید و صفحه نمایش خیلی براتون مهم نیست Lenovo Z580 دستگاه خوبی هست اما قیمتش 1700 بود الان خدا میداند!!!
Nikon D3100 +Nikkor 18-55